Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, chci se zeptat kdo z vás začal sledovat pořad Holky pod zámkem? Co na to říkáte? Mě to teda přišlo hrozný, jak ústav nízkého IQ
omlouvám se za upřímnost, třeba nebudete souhlasit, ale prostě mám taky svůj názor. Pište co nato vy? ![]()
http://novaplus.nova.cz/…amkem-1-dil/?…
Nova nám chce zřejmě ukázat, o co přicházíme…tedy na mě to tak působí. Podle mě se mají dobře - lépe, než kde jaká mamina na MD
což je dost smutný…
S manželem jsme se taky na první díl dívali a nasmáli jsme se teda pěkně
ty lidi byli jak opice
máme rádi takové pořady, třeba i výměnu manželek a tak…to by člověk nevěřil co je za idioty ![]()
@Jarr @isp Ono je to proto, aby to bylo zajímavé pro diváka - kdo by koukal na obyčejnou nudnou rodinku…Jsou jak neandrtálci…ale co se dá také ve vězení čekat, že?
Viděla jsem, převážně jen smažky a cikorky ![]()
Jinak souhlasím, že se tam vůbec nemají špatně, ani ten režim mi nepřišel bůh ví jak strašný
Koukali jsme. Ta jejich cela mi připomínala pokojíčky na táboře. Nepřišlo mi, že by tam byly za trest. Ale v některých momentech jsme se dost zasmáli ![]()
To s vámi souhlasím, je to tahák na diváky, no u mě to funguje tak, že si vždycky uvědomím, jak se mám dobře a taky se hodně divím, jaký se rodí lidi
to je děs tohleto a ještě se množí
to to pak nemá vypadat na světě, jak to vypadá
jsem ráda za každou slušnou mámu s prckem co se stará a nedělá kraviny jak kdyby jí pustily z lesa ![]()
@Aishenka jo jo jsou jak na táboře, některé se tam vrací opakovaně. Podle mě je o ně dobře postaráno, takže jsou tam rády, nemusí se o nic starat nic řešit a mají všeho dost. Já bych je hnala!!!
Také jsme se s manželem dívali, a celkem nas to zaujalo. Bohužel je patrné, ze některým se tam i líbí a jsou tam třeba uz po třetí
na me to působilo hrozně az odstrašujícím dojmem a nikdy bych se mezi takovou společnost dostat nechtěla.
@isp jinak co jsi čekala ze bude ve vězení ústav vysokého IQ??
![]()
Ale jako porad zajímavý, nikdy jsem nic podobného neviděla, navíc ani nevim jak to ve vězení chodí. Třeba ze můžou dostat balík jen dvakrát za rok apod.
musí to byt hrozny pro me by to bylo asi hodně depresivni tam skončit, ale na druhou stranu ty ženy si nic jiného nezaslouží.
@AndreaS92 píše:
Také jsme se s manželem dívali, a celkem nas to zaujalo. Bohužel je patrné, ze některým se tam i líbí a jsou tam třeba uz po třetína me to působilo hrozně az odstrašujícím dojmem a nikdy bych se mezi takovou společnost dostat nechtěla.
@isp jinak co jsi čekala ze bude ve vězení ústav vysokého IQ??
![]()
Ale jako porad zajímavý, nikdy jsem nic podobného neviděla, navíc ani nevim jak to ve vězení chodí. Třeba ze můžou dostat balík jen dvakrát za rok apod.
musí to byt hrozny pro me by to bylo asi hodně depresivni tam skončit, ale na druhou stranu ty ženy si nic jiného nezaslouží.
Jak si táhla ten pytel tabáku že?
![]()
Normálně jak luxusní tábor pro dospělé..včetně lázni. Muchlovani na posteli s druhou vezenksni, taneční výlet za chlapama a vyhulovani…no teda dost me to zvedlo ze židle, jak se kaji dnešní vězenkyně. Presto bych se tam. dostat nechtěla, ne kvůli vězení, ale kvůli TEM co tam.sedi.Z tech ženských by me kleplo..tak hloupé lidi jsem ještě nevidela ![]()
@Jarr no to taky
ta byla zrovna neponaucitelna byla tam uz potřetí dítě dala pryč prostě případ ![]()
@isp zřejmě nás chce TV nakrknout, že se tam defakto kromě toho, že nemůžou ven mají dobře
Mmch, docela mě tam zarazila ta mladá holka, poměrně hezká (bílá) bohužel feťačka s tím, že už bere někdy od 12ti let ![]()
Proč by se velká část z nich nevracela, v průběhu léta udělají pr.ser, na zimu si jdou sednout, mají tam teplo, možnost sprchy, televizi, 3× denně jídlo, občas vykážou nějakou činnost podřadnou vězeňskou prací aby se neřeklo… a na tyhle princezny my děláme.
Příspěvek upraven 16.01.15 v 15:27
Koukala jsem, přišlo mi to šílený. Pohoda, klídek žádná starost. Jinak osazenstvo, chátra a odpad, nevšimla jsem si jediné která by tam byla „normální“ a trest měla za něco co se může stát i nám(normálním lidem) takže já bych jim ten kriminál udělala uplně jinak. A už se ve mě budí uchylácké choutky, jen na to pomyslím.