Holky pod zámkem - pořad na Nova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
21.1.15 11:52
@Moise píše:
@Aishenka mě stačilo, jak tu někdo dával odkaz… :zed: :zed:

Mě vadí hlavně to, že vězení by mělo být opravdu za trest a tohle mi jako trest nepřijde. Kam se hrabeme např. na thajské vězení :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.1.15 12:03

No tohle je sice vězené ale s mírným dozorem, s ostrahou to vypadá dost jinak co já vim /ne z vlastní zkušenosti/ šikana je na denním pořádku, svou pozici si musíte vydobít, pokud ne, nechtějte vědět co tam s vámi dělají. :poblion: Sprcha-zasluž si jí, televize to samé, pokoje hnus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56316
21.1.15 12:05
@Aishenka píše:
Mě vadí hlavně to, že vězení by mělo být opravdu za trest a tohle mi jako trest nepřijde. Kam se hrabeme např. na thajské vězení :)))

Ono nemusíš jít tak daleko, stačí se podívat na pařížské vězení. Doporučuji tuto knihu:
 http://www.databazeknih.cz/…lacou-145441

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.1.15 12:15
@dituleska píše:
No tohle je sice vězené ale s mírným dozorem, s ostrahou to vypadá dost jinak co já vim /ne z vlastní zkušenosti/ šikana je na denním pořádku, svou pozici si musíte vydobít, pokud ne, nechtějte vědět co tam s vámi dělají. :poblion: Sprcha-zasluž si jí, televize to samé, pokoje hnus..

myslíš tím jinou ženskou věznici v čr? Co tam s nimi dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.1.15 12:21
@Moise píše:
Ono nemusíš jít tak daleko, stačí se podívat na pařížské vězení. Doporučuji tuto knihu:
http://www.databazeknih.cz/…lacou-145441

ta vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56316
21.1.15 13:26

@Aishenka :D jo dobře se to četlo, tak holčina byla hrozně naivní, ale zaplatila teda za to dost tvrdě.
Já teď koukám na ten druhý díl a nevím proč mám takový pocit, že to tam jako nemají dvakrát zabezpečený :lol: V práci pohodička, žádný stresy, vykuřování venku 8o Tu Báru nechápu, taková mladá holka :,( Vcelku by mě zajímal ten důvod, proč spadla do drog, jestli má nějaké rodinné zázemí a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.1.15 13:58

@Moise viděla jsem první díl a ta bára něcomyslím říkala o partě lidí a že s tím začalo už ve 12cti letech? si nejsem úplně jistá jak přesně. Taky jsme si s manželem říkali, docela hezká(až na ty zuby) pěkná postava, malé dítě a tak si ničit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.1.15 14:06

@Moise do drog spadne ten kdo nemá vůli a je velice lehce zmanipulovatelný. Já své dospívání taky neměla zrovná přehlídkové, a do drog jsem nespadla. Pocházím z rozdedené rodiny a staral se o mě otec který byl věčně v práci aby nás uživil. Takže za mě bud je člověk silný a odolá nebo je slaboch a zlomí ho to. Nic mezi tím není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56316
21.1.15 14:09

@Karmeliona díky za názor :kytka: jen mě zajímalo, jestli třeba pochází z úplné nebo rozvedené rodiny. Já s tím nemám vůbec žádnou zkušenost, tak mě to v souvislosti s dětma dost děsí. Naštěstí jsou ještě malé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.1.15 14:15

@Moise a samozřejmě z drogama jsem se setkala, ted je to bohužel v klubech normální ale nikdy jsem si nic nevzala.. Za maldých telecích let jsme kouřili trávu ale ve dvaceti to přešlo a od té doby nic a odsuzuju to dost tvrdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.1.15 14:57

@Aishenka tak tohle není věznice s ostrahou podle mě… a co tam s nimi dělaji? Děláš jim holku pro všechno, asi tak bych to shrnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.1.15 15:08

@dituleska no jasně, ale já se ptala jakou ženskou věznici v ČR tím myslíš, že se tam děje to co píšeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.1.15 16:37

@Aishenka mam pocit že čistě ženské jsou asi jen 2 ale ted si nejsem jistá, tohle se děje většinou v mužských nebo smíšených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
21.1.15 16:45

Ono to většinou vypadá, že každá věznice je procházka růžovou zahradou, protože např. i ve věznici se zvýšenou ostrahou někteří mohou docházet na nedaleký kurt heát tenis, mají ve vězení posilovnu, mohou se vzdělávat, navštěvovat různé kroužky. Byla jsem na praxi v pár takových věznicích, ale věřte, že i při tomto „luxusu“ je to tvrdý trest a to v tom ohledu, že oni absolutně nemají žádnou svobodu, jsou zavření na stejném místě, kdy cela má pár metrů, nevědí co se děje venku, nemají žádné soukromí, žádnou možnost dělat si co chtějí, musejí poslouchat jako malé děti atd. I přes všechny ty bonusy je to hozně těžké na psychiku, nikdo si to nedovede představit. Tím samozřejmě nemluvím o recidivistech, ti to berou jinak :D Tím nechci říct, že jsou to chudáčci, všichni tam jsou z nějakého důvodu, takže je to v pořádku, že jsou trestaní. Jen říkám, že to není taková pohoda jak to vypadá často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.1.15 20:58
@dituleska píše:
@Aishenka mam pocit že čistě ženské jsou asi jen 2 ale ted si nejsem jistá, tohle se děje většinou v mužských nebo smíšených

jo aha, já si právě říkala, co se tak hrozného děje v ženských věznicích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí