Holky pod zámkem - pořad na Nova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
16.6.17 14:35
@Iv.Sa. píše:
Ta šílená defraudantka si z ní udělala cvičeného papouška, možná jí hráblo ještě navíc z ní, ač by to mohlo vypadat, že pro ni byla spásou. Však už ani nejsou spolu na cele…

Takova na kazdy cele tak se do kriminalu nikdo nevrati podruhe :mrgreen: koneckoncu Margita uz byla druha co se ji tam chtela zabit :mrgreen:. Neni divu.

• Citovat
  • Upravit
7087
16.6.17 15:25
@renduli píše:
@Iv.Sa. No je pravda, že mně by z té Libuše hráblo. Poslouchat ty její moudra dennodenně… :zed:
Právě ta společnost, kterou si člověk nevybere a neuteče před ní, by mě deptala ze všeho nejvíce. To by byl pro mě ten největší trest.

I když tedy se říká, že člověk si zvyklne i na šibenici, když musí /viz Tulákem po hvězdách od J. Londona… Chraň nás Bože/matko Přírodo/od všeho zlého! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
16.6.17 15:30
@jahuhudka píše:
Takova na kazdy cele tak se do kriminalu nikdo nevrati podruhe :mrgreen: koneckoncu Margita uz byla druha co se ji tam chtela zabit :mrgreen:. Neni divu.

Jo jo, každému postupně vyhučí díru do hlavy a z toho průvanu to pak nedají… Hodně mě oslovil příběh nevinně vinné Míši, teď se mi líbí Marie, co chodí běhat.
A je mi velmi sympatická blonďatá paní ředitelka věznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
16.6.17 15:50

Mám dobrou kamarádku co seděla v jedno z těch kriminálů co běží v TV, měla to za zpronevěru hodně velkých peněz. Dostala 8 let, na PP ji pustili tedy seděla 4 roky. Je to už dýl, ale co mi vyprávěla tak člověk se tam prostě přizpůsobí a to i mentálně, nic jinýho mu nezbyde. Pak záleží na osobnosti jestli se vrátí na svoji úroveň anebo zůstane na té na kterou si zvyknul v krimu, pořád mluvím o mentální úrovni člověka.
Takže bych uplně nesoudila všechny podle toho jak působí v TV, někdy jsou to fakt chytrý baby (ano vím, je jich minimum, ale jsou). V drtivé většině jsou to zvířátka.
Ta moje kamarádka je normální holka, má Vš vzdělání, dobrou práci, není to žádná opice, ale věřím že kdyby ji lidi v TV v tom kriminále tak si taky myslí že je hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
16.6.17 16:04
@Iv.Sa. píše:
Jo jo, každému postupně vyhučí díru do hlavy a z toho průvanu to pak nedají… Hodně mě oslovil příběh nevinně vinné Míši, teď se mi líbí Marie, co chodí běhat.
A je mi velmi sympatická blonďatá paní ředitelka věznice.

To mně taky. Je to žena na svém místě. Já z ní cítím, že má svou práci ráda, nedělá ji jen formálně. Má velkou dávku empatie, pěkně se chová k odsouzeným, má pro ně pochopení, nepovyšuje se, má přitom přirozený respekt…
Zatímco u té blonďaté hubené vychovatelky (myslím, že v posledním díle ani nebyla) cítím spíše opak. Ta je studená jak psí čumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
16.6.17 16:12

@Big boss To máš pravdu, člověk se musí přizpůsobit, aby přežil. Tu svou vnitřní, mentální úroveň si může přesto zachovat.
Já vůbec nepochybuji, že tam jsou i ženy, které mají úroveň a člověk by se divil, kam že se to dostaly. Ale šlápnout vedle může každý. V tom dokumentu jsou bohužel až na výjimky většinou vícekrát trestané, kriminálnickým myšlením notně poznamené osoby. Nepochybuji, že k účinkování je zlákal i honorář. Zatímco právě ty „normální“ ženské, co jednou uklouzly, si nechají raději rozmazat obličej.
Ale i tak v některých vystupujících vidím nadějné záblesky a říkám si, že ještě nemusí být ztracené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.6.17 16:25

Na me nejvic normalne pusobi ta starsi podvod a zpronevera. 4 dospele deti. Manzel se s ni rozvedl a deti ji nepisi.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
28.6.17 20:35

Holky pod zamkem uz skoncily? Myslela jsem, ze jeste bude dnes jeden dil.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.6.17 10:22

@3HE jj, minulý týden byl poslední díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.6.17 12:02

@radúna díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
29.5.19 23:46

Obnovuji diskuzi. Holky díváte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
29.5.19 23:54

Já jo.. sice mám raději Manželky, ale ujde to taky ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20668
30.5.19 00:13

Koukám, přijde mi, že ta Agnes byla i v té předchozí části, z jiných věznic? ale možná, že se pletu? Ta Máňa je teda hustá..taková možná trochu obyč paní..jako jednodušší, ale těžko posuzovat, každej sme nějakej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
30.5.19 00:24

Vždy zahlédnu jen kousek a jsem vytocena do běla, když vidím, jak se mají, makat nemusí. Teplé jídlo, oblečení a ještě si stěžují že priberou protože tam mají k jídlu jen knedlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.5.19 00:40
@lachtanice86 píše:
Vždy zahlédnu jen kousek a jsem vytocena do běla, když vidím, jak se mají, makat nemusí. Teplé jídlo, oblečení a ještě si stěžují že priberou protože tam mají k jídlu jen knedlíky.

Furt kouří :roll: Lituju možná jen tu mámu malých dětí, co bodla manžela. Vypadá rozumně a má se kam vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí