Kšíry do kočárku ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1386
10.5.16 19:51

Ksiry do kocarku ABC Design Viper 4S

Ahoj, pouzival jste nekdo ksiry di kocarku abc design viper 4s? Jak se tam daji pridelat? Dekuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
10.5.16 20:15

Zrovna dnes jsem premyslela, ze je tam dam :mrgreen: Ale ten kocar mi prave prijde super v tom, ze neni tak snadne z nej vylezt, takze prvni dite je tam nikdy nemelo ;) Pridelani je jednoduche-popruhy jen protahnes dirkami na zadove operce a mezi nohama, zahaknes a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
10.5.16 21:32

@unuděná To myslíš ale asi u sportovní nástavby? Já měla na mysli do hluboké korbičky. Naší malé je teprve pět měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.5.16 10:01

Aha, tak to nevim..A na co potrebujes ksirovat 5m miminko? Ja mam druhe dite takove hodne aktivni, jezdilo uz od 3m na brisku, jinak rev-nikdy ani naznakem nevypadlo. Jakmile se naucilo sedet a hrozilo, ze by vylezlo, tak slo do sportaku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
11.5.16 20:34

@unuděná už jde na všechny čtyři a chtěla jsem jí sem tam vozit v leže na bříšku… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.5.16 21:21

@clea14 Taky jsme takhle vozili - od 4,5m na všech čtyřech - chytala se toho kraje a vytahovala, ale nikdy se mi nestalo, že bych se bála, že vypadne :nevim: Každopádně tě můžu uklidnit, že pokud už se staví na všechny 4, tak sed máte za pár a bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10186
14.5.16 21:37

@clea14 v korbě pod tou matrací u té tvrdé desky jsou kroužky, na ty jsem ty kšíry přichytávala a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
17.5.16 14:26

@marwena očka jsem našla - moc děkuji za radu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.6.16 08:29

Jsou kšíry pro dítě pohodlné?

Ahoj holky. Mám první dítě, tudíž první kočárek a koupili jsme ABC Design. Malé je 5 měsíců a už se jí ve velké korbě nelíbí, tak jsme sestavili sporťák. Když ale koukám na ty kšíry, tak se mi vůbec nelíbí, jak je v horní části u krku dítěte ta tvrdá spona. Sice je krytá tím textilním krytem, ale chci se zeptat: používaly jste ty kšíry? Vypadá to strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
2.6.16 09:29

@Fukaeri Ahoj, zatím jsme v hluboké, tak neporadím :nevim:. Malá má půl roku a v hluboké se nudila, tak jsme pořídili kšíry a jezdí na bříšku (res. na kolínkách). Ve sporťáku mi přišla ještě taková zapadlá, tak doufám, že v korbě ještě chvíli vydrží… Dej vědět, kdyby jste něco vymysleli, abych pak mohla tvou radu využít :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.6.16 19:48

Jasně, dám pak vědět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.7.16 21:14

@clea14 Ahoj, tak my jsme sporťák ABC design vzdaly. Malá tam opakovaně po vložení brečela a když jsem s ním vyjela, tak byl těžký jak kráva. Takže jednoznačně špatná volba (na rozdíl od hlubokého, který byl super). Už jsem to nezkoušela a koupila jsem Britax Affinity, který se malé moc líbí a mně taky maximálně vyhovuje - je lehký a skladný. Takže tak. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
2.7.16 22:01

@Fukaeri Ahoj, zatím jsme v hlubokém, tak uvidíme později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.7.16 20:03

@clea14 Tak dejte vědět, třeba zrovna vám bude vyhovovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí