Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, pouzival jste nekdo ksiry di kocarku abc design viper 4s? Jak se tam daji pridelat? Dekuji za rady…
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SZrovna dnes jsem premyslela, ze je tam dam
Ale ten kocar mi prave prijde super v tom, ze neni tak snadne z nej vylezt, takze prvni dite je tam nikdy nemelo
Pridelani je jednoduche-popruhy jen protahnes dirkami na zadove operce a mezi nohama, zahaknes a je to.
@unuděná To myslíš ale asi u sportovní nástavby? Já měla na mysli do hluboké korbičky. Naší malé je teprve pět měsíců…
Aha, tak to nevim..A na co potrebujes ksirovat 5m miminko? Ja mam druhe dite takove hodne aktivni, jezdilo uz od 3m na brisku, jinak rev-nikdy ani naznakem nevypadlo. Jakmile se naucilo sedet a hrozilo, ze by vylezlo, tak slo do sportaku ![]()
@unuděná už jde na všechny čtyři a chtěla jsem jí sem tam vozit v leže na bříšku… ![]()
@clea14 Taky jsme takhle vozili - od 4,5m na všech čtyřech - chytala se toho kraje a vytahovala, ale nikdy se mi nestalo, že bych se bála, že vypadne
Každopádně tě můžu uklidnit, že pokud už se staví na všechny 4, tak sed máte za pár a bude ![]()
@clea14 v korbě pod tou matrací u té tvrdé desky jsou kroužky, na ty jsem ty kšíry přichytávala a dobrý
Ahoj holky. Mám první dítě, tudíž první kočárek a koupili jsme ABC Design. Malé je 5 měsíců a už se jí ve velké korbě nelíbí, tak jsme sestavili sporťák. Když ale koukám na ty kšíry, tak se mi vůbec nelíbí, jak je v horní části u krku dítěte ta tvrdá spona. Sice je krytá tím textilním krytem, ale chci se zeptat: používaly jste ty kšíry? Vypadá to strašně.
@Fukaeri Ahoj, zatím jsme v hluboké, tak neporadím
. Malá má půl roku a v hluboké se nudila, tak jsme pořídili kšíry a jezdí na bříšku (res. na kolínkách). Ve sporťáku mi přišla ještě taková zapadlá, tak doufám, že v korbě ještě chvíli vydrží… Dej vědět, kdyby jste něco vymysleli, abych pak mohla tvou radu využít
.
@clea14 Ahoj, tak my jsme sporťák ABC design vzdaly. Malá tam opakovaně po vložení brečela a když jsem s ním vyjela, tak byl těžký jak kráva. Takže jednoznačně špatná volba (na rozdíl od hlubokého, který byl super). Už jsem to nezkoušela a koupila jsem Britax Affinity, který se malé moc líbí a mně taky maximálně vyhovuje - je lehký a skladný. Takže tak. A co vy?