Kšíry na dítko - chodící

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5555
13.8.06 20:22

Kšíry na dítko - chodící

Ahoj holky,
Prosím vás, nevíte některě, kde v Praze a jestli vůbec (doufám, že jo :roll: ) se dá koupit takové to vodítko na děti, když začnou chodit? Mají ho tady: http://www.malewo.cz/…duct1350.htm ale nějak jsem nepochopila, jak se to tam objednává ani jaké mají poštovné.
Raději bych to ale kopupila v kamenném, v Praze, přece nebudu platit 150 za poštovné na věci za 130Kč…

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
13.8.06 20:37

Ahoj,
my jsem hodně podobné koupili od Canpol babies v Bemini (www.bemini.cz), hodně věcí od Canpol mají i v Edenu v tom velkém hračkářství v přízemí (je to Bambule myslím), ale zkusila bych třeba i Tesco a tak…

Hodně zdaru, a dej pak vědět, jak s tím chodíte, my se nakonec obešli bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
13.8.06 21:49

Mayo, díky moc.
Zkusím to Tesco ( možná jsem si dřív jen nevšimla?).
Vlastně nevím, jak a jestli s nima pochodím, ale zkusím to. Zas taková investice to není 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
13.8.06 23:49

Zdarec,

v Tescu (Praha, Brno) tyto kšíry nemívají… :roll:

Já bych zkusila nějaké CHICCO, kde prodávají CANPOL věci a beztak by je mohli při objednávce flašek a spol. objednat :wink:

100% prodávají CANPOL v CHICCO BABY EXPERT (PHA - Černý most)

www.babyexpert.cz

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.8.06 08:07

teda jak na ten obrázek koukám, tak to vypadá úplně stejně jako normální kšírky do kočárku ne? Ty se nechaj koupit v každým snad obchůdku s dětským oblečením… Ale nedokážu si představit dítě, které by se v tom dobrovolně nechalo vodit :)) protože procházet se s právě naučivším se dítětem chození, je jako venčit kočku. Dva kroky tam… tři zpátky… úprk do strany… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.8.06 20:20

Ja som videla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.8.06 20:21

ups :wink: sorry za neuplnost. Videla som ich v Mothercare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.8.06 08:18

Ahoj,

my takové kšíry s vodítkem koupili v obchodě www.detskydum.cz - mají i kamenou prodejnu.

Jinak z vlastní zkušenosti mohu říct, že jsou použitelné. Pro nás to byla vynikající pomůcka. Malá odmítala chodit za ruku a s tím, že byla na vodítku neměla nejmenší probém a já byla v klidu, že mi v nestřeženém okamžiku nevlítne na silnici (ta ji obzvláště přitahuje dodnes).

Mohu jen doporučit.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.8.06 08:38

:D :D ahojky holky, taky jsem sháněla ty textilní kšíry do kočáru od Malewo, ale u nás v dětském shopu mi bylo řečeno, že je nedodávají, protože jsou stáhnuty z trhu kvůli bezpečnosti - zkrátka kšíry neprošly testem odolnosti či tak nějak. Zajímavé, že na ww stránkachá malewo je pořád prodávájí…

V Tesko ve F-M jsem zakoupila kšíry dost pevnější textilní za 200,– a mají i atest ze zkušebny v ČR a mají je v různých barvách. Takže přeji, ať je také seženete a jste spokojeny jako já. ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
5555
15.8.06 14:15

holky díky moc, budu hledat, pokud nenajdu, zkusím ten dětský dům, tu kamenou prodejnu. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.8.06 15:51

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli se tyto kšíry dají použít i na dítko které pořád utíká? Náš mrňous nechce sedět v kočárku a jakmile ho vyndám ven, tak utíká jak splašený, nechce vůbec chodit za ruku. Takže ho pořád musím honit. Jen mám strach, aby se nevztekal, když ho budu vodit na kšírách. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.8.06 08:45

Derido,

jako bys popisovala naší neposedu. Tak přesně na to jsem užila kšíry. Malá se kupodivu nevztekala že, je na kšírách - zato když jsem jí chtěla vzít za ruku tak to se panečku vztekala a odmítala se hnout z místa. Také bylo bezva, že jsem jí mohla zachytit dřív než spadla na zem. (potvůrka toho občas využívala na zhoupnutí)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Isa
1
5.11.07 00:18

kšíry a vodítko

Kšíry s vodítkem jsou fajnt, dítko může použít ruce ke zkoumání okolního světa a přitom neskončí pod autem. Na učení chůze jak píšou výrobci se moc nehodí, ale jako pojistku při pohybu po městě můžu vřele doporučit.
tip: pokud kšíry nemají vodítko nebo nevyhovuje tak lze úspěšně použít klasické psí funguje úplně stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová