Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
chceme vyrazit na kratsi dovolenou do Jiznich Cech.Nemate nekdo dobry tip na ubytovani v okoli Ceskeho Krumlova? Nejaky pensionek nebo hotylek (primo v C.Krumlove ci v nejake blizke vesnicce) pro rodinu s detmi?? Na cene moc nezalezi,hlavne aby to bylo ciste,pekne…
dekuji
Arka
ahoj Arko, já bydlím kousínek od ČK možností je tu spousta, kdyžtak se ozvi do SZ jak by to asi mělo vypadat, zapátrám..
z hlavy mě napadá toto:
http://www.slovensko-dovolena.cz/…cita842f.php?… Penzion Kraus, Prostřední Svince-cca 5min na okraj Krumlova
u nás ve vsi jsou taky dva penziony-jde spíš jen o ubytování, žádné velké vyžití (bazén..) tam nemají, ale jsou to slušní lidí a je to tu pěkné, můžu se ti kdyžtak zeptat jesti mají v tom „vašem“ termínu volno
Ahojky,
jsi moc hodna,ze jsi se ozvala.
S terminem je to „horke“ chteli bychom tento tyden.Ale jeste nevime presne kdy…nejspise utery,streda,ctvrte…takze jen 3noci.
Hledame spise jen prespani,protoze chceme vyletovat do Ceskeho Krumlova a na Hlubokou a ne se drzet na pensionu.
Maly pension nebo soukrome ubytovani by bylo super.Hlavne ciste,pekne. Potrebujeme 3luzka a pro miminko mame cestovni postylku.
Brali bychom to se snidani.Cena za 2dospele za noc max 1500,deti zdarma:-)
Muzes mi napsat,kde to presne bydlis? ![]()
dekuji moc za ochotu
Veronika
emitom - jeee,ja myslela,ze pisi SZ
omlouvam se! ach ta materska…
Ahoj, my jsem před 3 lety bydleli tady www.stilec.cz a moc se nám tam líbilo!
Verča
jj, Štilec je kousínek od nás, je to naše nejoblíbenější restaurace, prostředí je tam moc hezké.. na ten jsem si z hlavy nevzpomněla, ale pak jsem ti o něm taky psala do SZ - od VVV tu máš odkaz na jejich webovky, ty jsem nevěděla..
diky moc holky! - hned jsem je vcera kontaktovala,ale jeste se neozvali.Tak doufam,ze to vyjde.Vypada to moc hezky.Odjizdime dnes z domu a tam bychom meli byt od utery.
Nebo se mrkni na http://www.ekrumlov.cz/ , jistě tam najdeš co hledáš.