Tip na ubytování v okolí Českého Krumlova

909
11.8.06 19:07

Ahojky,

chceme vyrazit na kratsi dovolenou do Jiznich Cech.Nemate nekdo dobry tip na ubytovani v okoli Ceskeho Krumlova? Nejaky pensionek nebo hotylek (primo v C.Krumlove ci v nejake blizke vesnicce) pro rodinu s detmi?? Na cene moc nezalezi,hlavne aby to bylo ciste,pekne…

dekuji
Arka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
583
11.8.06 19:17

ahoj Arko, já bydlím kousínek od ČK možností je tu spousta, kdyžtak se ozvi do SZ jak by to asi mělo vypadat, zapátrám..

z hlavy mě napadá toto:
http://www.slovensko-dovolena.cz/…cita842f.php?… Penzion Kraus, Prostřední Svince-cca 5min na okraj Krumlova

u nás ve vsi jsou taky dva penziony-jde spíš jen o ubytování, žádné velké vyžití (bazén..) tam nemají, ale jsou to slušní lidí a je to tu pěkné, můžu se ti kdyžtak zeptat jesti mají v tom „vašem“ termínu volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
11.8.06 19:48

Ahojky,

jsi moc hodna,ze jsi se ozvala.
S terminem je to „horke“ chteli bychom tento tyden.Ale jeste nevime presne kdy…nejspise utery,streda,ctvrte…takze jen 3noci.
Hledame spise jen prespani,protoze chceme vyletovat do Ceskeho Krumlova a na Hlubokou a ne se drzet na pensionu.
Maly pension nebo soukrome ubytovani by bylo super.Hlavne ciste,pekne. Potrebujeme 3luzka a pro miminko mame cestovni postylku.
Brali bychom to se snidani.Cena za 2dospele za noc max 1500,deti zdarma:-)

Muzes mi napsat,kde to presne bydlis? :-)
dekuji moc za ochotu
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
11.8.06 19:50

emitom - jeee,ja myslela,ze pisi SZ :-) omlouvam se! ach ta materska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
11.8.06 22:19

Ahoj, my jsem před 3 lety bydleli tady www.stilec.cz a moc se nám tam líbilo!
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
12.8.06 08:24

jj, Štilec je kousínek od nás, je to naše nejoblíbenější restaurace, prostředí je tam moc hezké.. na ten jsem si z hlavy nevzpomněla, ale pak jsem ti o něm taky psala do SZ - od VVV tu máš odkaz na jejich webovky, ty jsem nevěděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
12.8.06 08:41

diky moc holky! - hned jsem je vcera kontaktovala,ale jeste se neozvali.Tak doufam,ze to vyjde.Vypada to moc hezky.Odjizdime dnes z domu a tam bychom meli byt od utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamila111
8.8.12 11:21

Nebo se mrkni na http://www.ekrumlov.cz/ , jistě tam najdeš co hledáš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová