Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, poraďte mi, prosím - nemáte nápad na nějaký originální svatební dar? Spíš pro legraci…Díky moc.
Anulenka
nočník, plínky, puzle s fotkou novomanželů.
Uf nic orignálnějšího mě nenapadá. ![]()
Ahojky,
my teď nedávno kupovali dar - kasička z porcelánu v podobě kominíka s velkým bříškem ( nebo taky buclaté prasátko
) a do toho jsme dali nějakou tu hotovost v kovových mincích, aby to přádně cinkalo
.
31. srpna jde manžel za svědka svému kamarádovi a tomu bychom chtěli pořídit něco pěknýho. Aby to bylo pro zasmání ale zároveň užitečné a nekýčovité… to už je složitější
.
Co koupit, pokud jde manža za svědka kámošovi? Chlap chlapovi a zároveň tak lehce i pro manželku… no dumám, dumám, napadá vás něco
??
Díky
pa Nenicka
ahojky.
my jsme nechávali dělat ceduli jako jsou názvy ulic.
http://www.gaen.cz/…nova_big.jpg
místo Wilsonova, bylo Evy a Davida Novotných, místo Nové město bylo jejich datum svatby a místo Praha 1 bylo město odkud jsou
mrkni na stránky výrobny - http://www.gaen.cz/cz/index.asp?…
měli jsme s tímto darem veeelký úspěch
Jitulinda
Tak my dostali a dali takové drobotiny ![]()
My dali kamarádce dozičku - např. na kafe - a do ní kovové peníze jakékoliv hodnoty a smíchali s čočkou. Toto jsem vyčetla dokonce tady v diskusi.
My dostali krabičku, kde byli smotané ruličky papíru. V některých byly napsané citáty, v těch prázdných byly smotané bankovky.
Oboje mělo úspěch a hlavně se neopakovalo.
M.
Ahoj,
já našla kdysi hodně nápadů na www.svatby.cz
teď mě napadlo jen
sice to nejsou zrovna vtipné nápady, ale na nic jiného jsem nevzpomněla
Anulenko, podívej se na
http://www.beremese.cz/forum/show.php?…
třeba tam získáš inspiraci.
Ahoj,
tak my jsme známým ke svatbě koupili hodiny na stěnu. Na první pohled vypadají normálně, ale mají čísla pozpátku (od 12 do 1) a ručičky jdou taky pozpátku, takže hodiny ukazují správný čas.
Objednávala jsem je přes net, mají je v obchodech s žertovnými předměty.
Jo a sundat ze zdi, když se děti učí hodiny. Ať v tom nemají guláš. ![]()
Jee, holky díky - taky jdu za svědkyni své nej kámošce. Od většiny lidí si přejou penízky, jenže bych to chtěla nějak vtipně zkombinovat…Líbí se mi ty zarámované penízky nebo možná do kytičky nevím.
Ahoj holky,
inspirovali jsme se a objednáme ceduli , díky"
Nenicka
Ahoj,
taktéž jsem to vyčetla v nějaké diskuzi - a až se bude sestra vdávat, jdu do toho ![]()
Koupit ozdobnou truhlu - jako je v pohádkách, „na poklad“ - dají se koupit celkem všude. A do ní dát kovové dvacetikoruny - nejlíp obejít banky, pošty apod - aby Vám dali úplně nové, ještě se lesknoucí, aby to vypadalo jako „opravdové zlato“ ;o)
Novomanželé sice dostanou peníze jak chtěli, ale bude to alespoň neobvyklým způsobem ![]()
My jsme zase penízky (obalené ve folii) zalili do „zlaté krychle“, kterou jsme vytvořili z montážní pěny a úplně do středu jsme dali truhličku, ve které bylo množství, které mají celkově z pěny vykutat…a měli co dělat, po dlouhé večery ![]()
Já jsem koupila vodní dýmku a moc jim to udělalo radost a přímo jsem trefila i barvu kterou maj oba rádi a která jim šla do pokoje tak jí vystavujou v obýváku a každý se u ní zastaví. Myslím že to byl dobrej nápad.
já jí koupila na www.aladin-shop.cz ale jsou i jiný obchody, ale tady byla nejlevnější.
No moje největší kámoška, která mi byla za svědka a s kterou jsme si slíbily že si půjdem za svědka mi poslala oznámení že byly oddáni. ![]()
Zabrousila jsem tady že se budu inspirovat co za dar a ani to nebylo potřeba. Od té doby ju nějak nemusím.