Originální svatební dar

139
13.8.06 10:21

Originální svatební dar

Holky, poraďte mi, prosím - nemáte nápad na nějaký originální svatební dar? Spíš pro legraci…Díky moc.
Anulenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
13.8.06 10:29

nočník, plínky, puzle s fotkou novomanželů.
Uf nic orignálnějšího mě nenapadá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.8.06 10:37

Nenicka

Ahojky,
my teď nedávno kupovali dar - kasička z porcelánu v podobě kominíka s velkým bříškem ( nebo taky buclaté prasátko :-) ) a do toho jsme dali nějakou tu hotovost v kovových mincích, aby to přádně cinkalo :-).

31. srpna jde manžel za svědka svému kamarádovi a tomu bychom chtěli pořídit něco pěknýho. Aby to bylo pro zasmání ale zároveň užitečné a nekýčovité… to už je složitější :-).

Co koupit, pokud jde manža za svědka kámošovi? Chlap chlapovi a zároveň tak lehce i pro manželku… no dumám, dumám, napadá vás něco :-) ??

Díky
pa Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
13.8.06 10:47

ahojky.

my jsme nechávali dělat ceduli jako jsou názvy ulic.

http://www.gaen.cz/…nova_big.jpg

místo Wilsonova, bylo Evy a Davida Novotných, místo Nové město bylo jejich datum svatby a místo Praha 1 bylo město odkud jsou

mrkni na stránky výrobny - http://www.gaen.cz/cz/index.asp?…

měli jsme s tímto darem veeelký úspěch

Jitulinda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.8.06 11:24

Tak my dostali a dali takové drobotiny :wink:

My dali kamarádce dozičku - např. na kafe - a do ní kovové peníze jakékoliv hodnoty a smíchali s čočkou. Toto jsem vyčetla dokonce tady v diskusi.

My dostali krabičku, kde byli smotané ruličky papíru. V některých byly napsané citáty, v těch prázdných byly smotané bankovky.

Oboje mělo úspěch a hlavně se neopakovalo.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.8.06 18:04

Ahoj,

já našla kdysi hodně nápadů na www.svatby.cz

teď mě napadlo jen

• zarámovat peníze do obrázku
  • luxusní toaletní papír
  • svědek ženichovi - když jsou velcí kamarádi, mají možná nějaké fotky od dětství, tak udělat album s popiskama (viděla jsem to synovi od rodičů a moc se to líbilo, byly tam i dopisy, pohledy z táborů aj. )
  • nějaký poukaz ně něco …třeba netradičního
  • naaranžovat kytičku a do ní peníze
  • přání, na kterém je přímo do nějakého tvaru bankovka
  • drobné mince do deštníku

sice to nejsou zrovna vtipné nápady, ale na nic jiného jsem nevzpomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.8.06 18:52

Anulenko, podívej se na
http://www.beremese.cz/forum/show.php?…
třeba tam získáš inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
13.8.06 22:15

Ahoj,
tak my jsme známým ke svatbě koupili hodiny na stěnu. Na první pohled vypadají normálně, ale mají čísla pozpátku (od 12 do 1) a ručičky jdou taky pozpátku, takže hodiny ukazují správný čas.
Objednávala jsem je přes net, mají je v obchodech s žertovnými předměty.
Jo a sundat ze zdi, když se děti učí hodiny. Ať v tom nemají guláš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.8.06 22:18

Jee, holky díky - taky jdu za svědkyni své nej kámošce. Od většiny lidí si přejou penízky, jenže bych to chtěla nějak vtipně zkombinovat…Líbí se mi ty zarámované penízky nebo možná do kytičky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.8.06 23:07

Nenicka

Ahoj holky,

inspirovali jsme se a objednáme ceduli , díky"
Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
24.8.06 16:38

oroginální svatební dar - peníze

Ahoj,

taktéž jsem to vyčetla v nějaké diskuzi - a až se bude sestra vdávat, jdu do toho :D

Koupit ozdobnou truhlu - jako je v pohádkách, „na poklad“ - dají se koupit celkem všude. A do ní dát kovové dvacetikoruny - nejlíp obejít banky, pošty apod - aby Vám dali úplně nové, ještě se lesknoucí, aby to vypadalo jako „opravdové zlato“ ;o)

Novomanželé sice dostanou peníze jak chtěli, ale bude to alespoň neobvyklým způsobem :wink:

• Citovat
  • Upravit
978
27.8.06 21:35

My jsme zase penízky (obalené ve folii) zalili do „zlaté krychle“, kterou jsme vytvořili z montážní pěny a úplně do středu jsme dali truhličku, ve které bylo množství, které mají celkově z pěny vykutat…a měli co dělat, po dlouhé večery :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.6.07 16:59

můj typ vodní dýmka

Já jsem koupila vodní dýmku a moc jim to udělalo radost a přímo jsem trefila i barvu kterou maj oba rádi a která jim šla do pokoje tak jí vystavujou v obýváku a každý se u ní zastaví. Myslím že to byl dobrej nápad.
já jí koupila na www.aladin-shop.cz ale jsou i jiný obchody, ale tady byla nejlevnější.

• Citovat
  • Upravit
460
30.9.07 11:30

No moje největší kámoška, která mi byla za svědka a s kterou jsme si slíbily že si půjdem za svědka mi poslala oznámení že byly oddáni. :cry:
Zabrousila jsem tady že se budu inspirovat co za dar a ani to nebylo potřeba. Od té doby ju nějak nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenula4
18.7.11 13:27

Dííííky za nápad…koupeno a jsem zvědavá jak se bude líbit ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová