Kterou část dne máte nejraději?

12978
30.10.10 21:05

Kterou část dne máte nejraději?

Ahoj holky ( už zase :mrgreen: )
Odlehčené téma - na kterou část dne pracovního či víkendového se těšíte nejvíce.
Je mi jasné, že většina z nás napíše - když dítě spí ( po O nebo večer) a téměř nikdo se neodkope, že je radostí bez sebe RÁNO..
Já mám také ráda to PO O..Pak také večerní horkou vanu, kde luštím sudoku a nebo když už je uklizeno a navařeno a nic dalšího mě nečeká ( což je většinou odpoledne)..
Vím,že jako pracující jsme se často shodli na tom, že neděle odpoledne či podvečer je hrozně deprimující čas - takové nudné nic, těsně před blbým pondělím.
Tak kdy přes den jste nejvíc v pohodě?? Na co se těšíte??
díky za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
30.10.10 21:09

Právě na tuhle chvíli-jdu si totiž lehnout :dance: :dance:

Ale ne,mám ráda ráno… Po probuzení se s Adámkem tulíme v postýlce,pusinkujeme se a to je pro mě k nezaplacení :srdce: :hug: I když by to mohlo být tak o hoďku dýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.10.10 21:11

Dopoledne všedního dne - Kubas ve školce a my s Dádou máme čas na sebe, bez toho aby kolem nás lítalo torpedo a mlelo a mlelo a mlelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
30.10.10 21:12

V době kdy jsem pracovala byl pro mě příjemný jakýkoliv den kdy jsem nemusela do práce. Dělala jsem na směny i víkendy, takže asi tak.
Jinak mám ráda ráno, když si vezmu malýho do postele a tulíme se a děláme blbinky, potom samozřejmně dobu od 12:30 do cca 15:00 kdy malý spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.10 21:13

U mě jednoznačně vedou pátky večer a soboty ráno či dopoledne. :-D Nesnáším nedělní podvečer a pondělní ráno a vůbec ty pracovní dny, protože z toho dne fakt nic nemám. Celý den v práci a domů se vrátím až večer. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.10.10 21:15

za mě je to určitě večer, malá už spinká, vždycky si poklidím na ráno, aby mě nepálilo že ještě něco musím, pak si dáme s manželem třeba sklenku vína nebo jen tak ležíme spolu na gauči a odpočíváme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
30.10.10 21:17

Mám ráda tulící ráno s malou a pak odpoledne, když je všechno hotové a já můžu relaxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
30.10.10 21:18

Večer, kdy ten můj brouček konečně usne :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13943
30.10.10 21:19

Rozhodně okamžik, kdy malá konečně leží a já si každý večer doslova ODFOUKNU, sednu na gauč a uvědomím si, jak mě bolí nohy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.10.10 21:20

dobra tema :palec:

odjakziva mam najradsej moment, ked si vecer lahnem do postele.
tulim sa k drahemu, nechavam myslienky volne plynut, preberam si, co pekne ma caka zajtra- a aktualne si predstavujem, ako sa nam zmeni zivot s prichodom noveho clena. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
30.10.10 21:26

kdyz se v noci vzbudim a muzu jeste spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
30.10.10 21:27

Tak jasna je sedma hodina vecerni - holoubci ulejhaj do pelechu :mrgreen: A pres den kdykoli kdyz jsme venku a nikam nekvaltujem a chlapecci nehudrujou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.10.10 21:29

Jejda, ted jsi to vystihla..Chodím kolem 3,50 na záchod a říkám si - ještě dvě hodiny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.10.10 21:32

Ahojky,večer když děti uložím spát, mám totiž konečně čas taky jen pro sebe a můžu dělat co chci a nikdo mě nevyrušuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.10.10 21:36

Asi pátek večer, celou sobotu a v týdnu pozdní odpoledne, když se vrací muž z práce domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí