Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj kolektive.
Tak už jsme rozebrali, co se nám líbí na mužích i na sobě, tak bychom mohli trochu sebekriticky naznačit, čeho že se nám to také nedostává.
Co vám na chybí?? Postrádáte u sebe určité vlastnosti?? ![]()
Já postrádám špetku ambicí, trochu si zoufám z naprostého nedostatku schopností naučit se jakýkoli světový jazyk, mohla bych být více přátelská v obecnější rovině ( né taková netykavka) a také by mě potěšilo, kdybych si našla nějaký zajímavý koníček.. ![]()
A co vy?? Chybí vám vůle, sebevědomí, schopnost nehádat se, nejíst sladké,být chladnokrevné..Nemáte dost trpělivosti, soucitu, chybí vám talent??
Napište. ![]()
přesně chybí mi třeba ten cit pro jazyky učila jsem se dvanáct let německy a pomalu ani nepozdravím, a to fakt nepřeháním, jinak nemám pocit, že bych byla blbá, ale tohle dost zhoršuje najít si práci. chjo
Ahoj,bohužel mi chybí skoro vše,co jsi tu napsala
jsem netrpělivá,nervní,nemám sebevědomí,talent,inteligenci,nemám hlavu na logické myšlení,jsem netýkavka.
Holky holky,takováhle témata mě zničí
to se zas něco o sobě dovím ![]()
No holky neblázněte - to se máme zasmát, né se věšet..
Mmch -také mám maturu z němčiny a neumím nic ![]()
taky jsem se učila němčinu hoodně dlouho a neumím skoro nic ![]()
Chybí mi vůle na to zhubnou a tolik nežrat
![]()
Já jsem zase až přehnaně skromná… Například je mi pořád žinantní vykládat o tom jaká jsem krásná, chytrá, vtipná, šikovná ba dokonce (nebýt mé skromnosti) bych si dovolila tvrdit, že přímo geniální
![]()
Z tohoto důvodu jsem nepsala do diskuze „Co se mi na sobě líbí“, jelikož kdybych (se skromností sobě vlastní) měla vypsat všechno, tak by z toho byl sto stránkový román (ovšem musela bych vynechat ty méně podstatné věci
)
![]()
Samozřejmě NIKDO NENÍ DOKONALÝ, tudíž i já jsem se musela prásknout s touto mou příšernou nedokonalostí
![]()
Příspěvek upraven 28.10.10 v 15:03
Tak nevim jestli je dobré to sem psát ![]()
Schází mi talent na všechno.Vždycky jsem dělala ruzné věci,sporty,ale v ničem jsem nebyla nejlepší a to je pro mě strašný ![]()
Jsem líná,jakmila mám volnej den většinou se dostanu jen k lehkému uklidu a pak čumim do pc
Chovám se nadřazeně.Když vidim někoho špinavého,neupraveného tak se ho štítim
a proto také nejezdim MHD
Když něco chci tak toho vždy musim dosáhnout a jsem umanutá dokud to nemám.
Nesnášim lidi co si stěžujou že něco nemají,třeba peníze a nic proto neudělaj a jen vzdychaj jak je k nim život zlej.
Nesnášim když někdo píše jaké má deprese a to třeba jen kvuli něčemu co neni duležité.
nekamarádim se s lidma o kterých si myslim že jsou hloupí nebo dělaj něco co mi hloupé přijde proto že sem moc pravdomluvná a klidně jim to řeknu.
Nesnášim když se někdo zastává někoho kdo si to nezaslouží a naopak nemám ráda když se někdo do někoho naváží jen tak s pocitu nadřazenosti.
No je toho více ![]()
verenika píše:
taky jsem se učila němčinu hoodně dlouho a neumím skoro nic
Já mám pár let po škole a taky jsem s hrůzou zjistila, že už si z jazyků pamatuji prd ![]()
Trošku se to zlepšilo, když jsem byla nucena cizí jazyky používat. Nakupuji přes net i v zahraničí, takže aspoň trochu znalost procvičuji.
Ale zas je to docela velkej záběr pro peněženku ![]()
Lizbeth stejně jako tobě mi chybí ambice a schopnost naučit se cizí řeč. Sice jsem maturovala z němčiny, ale co si budu nalhávat nejspíš bych si nedokázala ani koupit rohlík.
Taky trošku cílevědomosti. Vždycky se pro něco nadchnu, ale nejsem schopná u toho vydržet. Jo a přátelštější bych taky mohla být. Mám svůj uzoučký okruh lidí ještě z dob bestarostného studentského života a nějak nejsem schopná najít si kamarádku s dítětem.
Do diskuze, co se mi na mně líbí, jsem radši nepsala, stačilo by mi jedno slovo.
Chybí mi sebevědomí, ale pracuji na tom, trocha tolerance k mužskému pokolení, ale obojí jsou spíš následky mých vztahů.
Pak bych mohla být trochu pracovitější, lenošit dovedu docela obstojně, neumím jazyky, i když jsem dělala asi 6 let němčinu.
A v neposlední řadě mi chybí vůle, abych konečně zatočila s asi 30 nadbytečnými kily
.
kami
Nejezdíš MHD,já měla minulí týden pocit,že sjem tě viděla v tramvaji
tak teď už vím,že jsi to ty nebyla ![]()
Lizbeth já mám maturu z angliny a taky neumím nic
![]()
Jinak jsem nervní,taky bych mohla mít větší sebevědomí a nějaké koníčky.
Ale na druhou stranu miluju svoje děti a svou rodinu ![]()
verenika píše:
kami![]()
Nejezdíš MHD,já měla minulí týden pocit,že sjem tě viděla v tramvaji
tak teď už vím,že jsi to ty nebyla
Kdepak,mě v tramvaji nepotkáš
(u nás ve čtvrti teda jezdí jen autobus,trolejbus
a to sem jezdila v létě kvuli Matyáškovi když měl autobusové období
jo a jednou sem jela i vlakem ![]()
Další moje nedobrá vlastnost
je že mi je jedno kdo si o mě co myslí a tak nikdy se nesnažim dělat dobrej dojem
(kromě na chlapi) ![]()
Další je určitě že co na jazyku to řeknu,takže když si o někom v okolí myslim že je kráva,tak to neříkám ostatním a jdu a řeknu to přímo do očí,takže ani asi nebudu moc oblíbená.
Taky se velmi často kamarádim s každym chlapem v okolí a to špatně nesou jejich manželky a jednou už tu dokonce na mě jedna zvonila co si to dovoluju nosit se tu v sukních ![]()
A koukám že sem se tu rozebrala do hloubky jen já
a nebo sem jen já tak špatná? ![]()