Co nám chybí na sobě samých?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12978
28.10.10 14:23

Co nám chybí?

Ahoj kolektive.
Tak už jsme rozebrali, co se nám líbí na mužích i na sobě, tak bychom mohli trochu sebekriticky naznačit, čeho že se nám to také nedostává.
Co vám na chybí?? Postrádáte u sebe určité vlastnosti?? :?:
Já postrádám špetku ambicí, trochu si zoufám z naprostého nedostatku schopností naučit se jakýkoli světový jazyk, mohla bych být více přátelská v obecnější rovině ( né taková netykavka) a také by mě potěšilo, kdybych si našla nějaký zajímavý koníček.. :oops:

A co vy?? Chybí vám vůle, sebevědomí, schopnost nehádat se, nejíst sladké,být chladnokrevné..Nemáte dost trpělivosti, soucitu, chybí vám talent??
Napište. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
28.10.10 14:32

přesně chybí mi třeba ten cit pro jazyky učila jsem se dvanáct let německy a pomalu ani nepozdravím, a to fakt nepřeháním, jinak nemám pocit, že bych byla blbá, ale tohle dost zhoršuje najít si práci. chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.10.10 14:33

Ahoj,bohužel mi chybí skoro vše,co jsi tu napsala :cry: jsem netrpělivá,nervní,nemám sebevědomí,talent,inteligenci,nemám hlavu na logické myšlení,jsem netýkavka.
Holky holky,takováhle témata mě zničí :cry: to se zas něco o sobě dovím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.10 14:34

Chybí mi trpělivost, :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.10.10 14:36

No holky neblázněte - to se máme zasmát, né se věšet..
Mmch -také mám maturu z němčiny a neumím nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.10 14:38

taky jsem se učila němčinu hoodně dlouho a neumím skoro nic :zed:

Chybí mi vůle na to zhubnou a tolik nežrat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
28.10.10 14:49

Já jsem zase až přehnaně skromná… Například je mi pořád žinantní vykládat o tom jaká jsem krásná, chytrá, vtipná, šikovná ba dokonce (nebýt mé skromnosti) bych si dovolila tvrdit, že přímo geniální :pankac: :wink:

Z tohoto důvodu jsem nepsala do diskuze „Co se mi na sobě líbí“, jelikož kdybych (se skromností sobě vlastní) měla vypsat všechno, tak by z toho byl sto stránkový román (ovšem musela bych vynechat ty méně podstatné věci :think: ) :pankac: :pankac: :pankac:

Samozřejmě NIKDO NENÍ DOKONALÝ, tudíž i já jsem se musela prásknout s touto mou příšernou nedokonalostí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.10.10 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.10.10 15:03

Tak nevim jestli je dobré to sem psát :lol:
Schází mi talent na všechno.Vždycky jsem dělala ruzné věci,sporty,ale v ničem jsem nebyla nejlepší a to je pro mě strašný :lol:

Jsem líná,jakmila mám volnej den většinou se dostanu jen k lehkému uklidu a pak čumim do pc

Chovám se nadřazeně.Když vidim někoho špinavého,neupraveného tak se ho štítim :oops:a proto také nejezdim MHD

Když něco chci tak toho vždy musim dosáhnout a jsem umanutá dokud to nemám.

Nesnášim lidi co si stěžujou že něco nemají,třeba peníze a nic proto neudělaj a jen vzdychaj jak je k nim život zlej.

Nesnášim když někdo píše jaké má deprese a to třeba jen kvuli něčemu co neni duležité.

nekamarádim se s lidma o kterých si myslim že jsou hloupí nebo dělaj něco co mi hloupé přijde proto že sem moc pravdomluvná a klidně jim to řeknu.

Nesnášim když se někdo zastává někoho kdo si to nezaslouží a naopak nemám ráda když se někdo do někoho naváží jen tak s pocitu nadřazenosti.
No je toho více :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.10.10 15:07
verenika píše:
taky jsem se učila němčinu hoodně dlouho a neumím skoro nic :zed:

Já mám pár let po škole a taky jsem s hrůzou zjistila, že už si z jazyků pamatuji prd :roll:
Trošku se to zlepšilo, když jsem byla nucena cizí jazyky používat. Nakupuji přes net i v zahraničí, takže aspoň trochu znalost procvičuji.
Ale zas je to docela velkej záběr pro peněženku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
28.10.10 15:12

Lizbeth stejně jako tobě mi chybí ambice a schopnost naučit se cizí řeč. Sice jsem maturovala z němčiny, ale co si budu nalhávat nejspíš bych si nedokázala ani koupit rohlík.
Taky trošku cílevědomosti. Vždycky se pro něco nadchnu, ale nejsem schopná u toho vydržet. Jo a přátelštější bych taky mohla být. Mám svůj uzoučký okruh lidí ještě z dob bestarostného studentského života a nějak nejsem schopná najít si kamarádku s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
28.10.10 15:17

Do diskuze, co se mi na mně líbí, jsem radši nepsala, stačilo by mi jedno slovo.

Chybí mi sebevědomí, ale pracuji na tom, trocha tolerance k mužskému pokolení, ale obojí jsou spíš následky mých vztahů.

Pak bych mohla být trochu pracovitější, lenošit dovedu docela obstojně, neumím jazyky, i když jsem dělala asi 6 let němčinu.

A v neposlední řadě mi chybí vůle, abych konečně zatočila s asi 30 nadbytečnými kily :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.10 15:17

kami :pankac: :pankac: Nejezdíš MHD,já měla minulí týden pocit,že sjem tě viděla v tramvaji :mrgreen: tak teď už vím,že jsi to ty nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.10.10 15:20

Lizbeth já mám maturu z angliny a taky neumím nic :mrgreen: :oops:

Jinak jsem nervní,taky bych mohla mít větší sebevědomí a nějaké koníčky.

Ale na druhou stranu miluju svoje děti a svou rodinu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.10.10 15:22
verenika píše:
kami :pankac: :pankac: Nejezdíš MHD,já měla minulí týden pocit,že sjem tě viděla v tramvaji :mrgreen: tak teď už vím,že jsi to ty nebyla :think:

Kdepak,mě v tramvaji nepotkáš :lol: (u nás ve čtvrti teda jezdí jen autobus,trolejbus :lol: a to sem jezdila v létě kvuli Matyáškovi když měl autobusové období :lol: jo a jednou sem jela i vlakem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.10.10 15:26

Další moje nedobrá vlastnost :lol: je že mi je jedno kdo si o mě co myslí a tak nikdy se nesnažim dělat dobrej dojem :lol: (kromě na chlapi) :lol:

Další je určitě že co na jazyku to řeknu,takže když si o někom v okolí myslim že je kráva,tak to neříkám ostatním a jdu a řeknu to přímo do očí,takže ani asi nebudu moc oblíbená.

Taky se velmi často kamarádim s každym chlapem v okolí a to špatně nesou jejich manželky a jednou už tu dokonce na mě jedna zvonila co si to dovoluju nosit se tu v sukních :lol:

A koukám že sem se tu rozebrala do hloubky jen já :lol: a nebo sem jen já tak špatná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí