Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kami-aha,já myslela v tramvaji v Bolevci ![]()
jěště jsem vztahovačná
A chci mít poslední slovo ![]()
Trpělivost je mi absolutně cizí.
Nesnáším hloupé lidi. Ne, takové, které to mají od přírody, ale takové, co si hrajou na chytré a nemají na to. Vyloženě se vyžívám v tom, abych je ztrapnila.
Jsem bohužel hodně upřímná. A mám z toho jen problémy. Nedělá mi problém říct do očí člověku, co si o něm myslím.
jsem šíleně náladová (ale co jsem starší, tak se to lepší). Pokud mám blbé ráno, tak prostě musím někoho seřvat. Když není nikdo po ruce, volám na instituty, se kterými zrovna něco řeším, a vyřvu se na operátorech.
Nikdy nic nedotáhnu do konce. Dělám spoustu věcí, ale žádnou ne pořádně.
Tak a teď jsem se zhnusila sama sobě ![]()
verenika píše:
Kami-aha,já myslela v tramvaji v Bolevcijěště jsem vztahovačná
A chci mít poslední slovo
Bydlím v Lobzích.Na locháči mám maminku a brášku,tak sem tam sice často,ale autíčkem ![]()
Kamča.dalmatinka píše:verenika píše:Bydlím v Lobzích.Na locháči mám maminku a brášku,tak sem tam sice často,ale autíčkem
Kami-aha,já myslela v tramvaji v Bolevcijěště jsem vztahovačná
A chci mít poslední slovo
jo?ja jsem původem z Locháče
Mě to sockou nevadí,než se handrkovat v zácpách a za „blbama“ co jezdí 40 ![]()
Já na sobě nesnaším to,že jsem moc „hodná“ a vždycky na to doplatím
Chtěla bych být aspon trochu „mrcha“ a umět říct prostě NE
Dělám vše co druhým na očím vidím a když potřebuju náhodou něco já,tak mám smůlu
Za to bych se fackovala.
A musím se přiznat,ráda pomlouvám
Né často,ale když už se naskytne příležitost,tak to pak jede ![]()
Nic mi nechybí, jsem dokonalá - krásná, yntelygentní a hlavně hrozně skromná
![]()
Já přišla na další nepěknou vlastnost ![]()
Jsem strašně pomstychtivá.Když někdo ublíží mě a nebo rodině tak na to nikdy nezapomínám a vždy číhám klidně i rok na to abych se pomstila
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Já přišla na další nepěknou vlastnost
Jsem strašně pomstychtivá.Když někdo ublíží mě a nebo rodině tak na to nikdy nezapomínám a vždy číhám klidně i rok na to abych se pomstila![]()
Jo, jo. Přidávám se. Také jsem taková. Ovšem pomsta bývá většinou daleko větší.
lemaz píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo, jo. Přidávám se. Také jsem taková. Ovšem pomsta bývá většinou daleko větší.
Já přišla na další nepěknou vlastnost
Jsem strašně pomstychtivá.Když někdo ublíží mě a nebo rodině tak na to nikdy nezapomínám a vždy číhám klidně i rok na to abych se pomstila![]()
Přesně tak.Větší ale s grácii ![]()
Hmm, další zajímavá diskuse…
Tak já jsem líná, neambiciózní, nemám pevnou vůli (sladkosti, cvičení,…) a mám blbý sklon hodnotit lidi podle prvního dojmu
.
Teda takhle to vypadá, že mám jen samý blbý vlastnosti… ![]()
tak o tom přemýšlím, je jich dost, ale nejhorší je ta, že jsem závistiváááá!!!
jo závidím hezkým lidem jak jsou hezký a prachatým, že nemusí řešit každou kačku a tak, ale zas snad nejsem nějakej extrém
no a sebevědomí jsem taky moc nepobrala pak mám takový myšlenky když mi někdo lichotí, že beztak kecá a nebo když na mě někdo čumí kontroluju poklupec atd ![]()
jo a trpělivost… co to je? ale musím uznat, že s dítětem se to zlepšilo
cica píše:
tak o tom přemýšlím, je jich dost, ale nejhorší je ta, že jsem závistiváááá!!!jo závidím hezkým lidem jak jsou hezký a prachatým, že nemusí řešit každou kačku a tak, ale zas snad nejsem nějakej extrém
no a sebevědomí jsem taky moc nepobrala pak mám takový myšlenky když mi někdo lichotí, že beztak kecá a nebo když na mě někdo čumí kontroluju poklupec atd
Přesně tak! Na chválu neumím reagovat. Mám pocit, že když mi někdo řekne, že mi to sluší, tak jen ze slušnosti…
Tak to já,všechno vím,všechno znám a všude jsem byla 2×
.Všechno musím mět típ.ťop až na pořádek,uklidit umím,ale udržet ne.Jsem dost kritická k druhým,nesnáším,když mě někdo buzeruje,okamžitě se ozvu.Jsem dost hádavá a mám vždy pravdu.Nemám pevnou vůlí,jídlo.sladkosti,kouření.Nesnáším blbce.Jsem nepoučitelná,hlavně co se týká vyjít někomu vstříc,pomoc druhým,většinou se mi to škarwdě vymstí.Nemám ráda kritiku mířenou na mě.(že Liz
)