Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já teda nemám vůbec žádné sebevědomí, neumím si dupnout , nechávám si s… na hlavu. Jo a připadám si fakt hnusná
No co k tomu říct no. Tak strašně ráda bych chodila do nějakého tanečního kurzu, ale nemůžu se odhodlat.
ahoj Liz a zbytek bandy
já se přiznám že neumím říkat NE a pak taky že se rychle nadchnu pro nové věci a rychle mě nadšení přejde.. chtělo by to více trpělivosti a píle, ke zdolání vytyčeného cíle
např. mám rozstudováno několik vysokých škol
Tak já mám snad jednu věc, co na sobě opravdu nesnesu nejvíc! A to je „roztržitost“......úplně nehorázná!
Neni tohle diskuze o tom,co nam na sobe chybi a ne jake jsme?Nektere tady to holt precetly po svem
.
Tak ja postradam trpelivost,take bych chtela byt vic klidna(ne tak vybusna).Jinak jsem se sebou docela spokojena
.
super, že jste to na sebe práskly. Lepší než se přetvařovat.
Kamčo ty ses rozjela, ale nic nového jsi neodhalila, páč přesně v tomto duchu i píšeš..Hlavně jsi to pojala - co všechno nesnáším..
Takže Kamči vlastnost je že všechno nesnáší
![]()
Jo a já občas závidím, když někdo napíše příspěvěk k diskuzi výstižnějí, rychleji a logičtěji než já
( třeba Angue, Pudla atd..
)
A taky si hodně v kolektivu dělám ze všech srandu, ale i ze sebe..No možná to může být někomu nepříjemné, ale má smůlu - je to moje hobby a většinou tím ostatní bavím.
Anonym0 píše:
Neni tohle diskuze o tom,co nam na sobe chybi a ne jake jsme?Nektere tady to holt precetly po svem.Tak ja postradam trpelivost,take bych chtela byt vic klidna(ne tak vybusna).Jinak jsem se sebou docela spokojena
.
A není to fuk? Výsledek je stejný, ne?
No ano, někdo píše v duchu jsem taková a maková..ale ono z toho pak vyplyne co vlastně postrádá..
Pokoru, toleranci..
![]()
Pokoru a toleranci nepostrádám. Naštěstí
. No, toleranci trochu… V mezích…
![]()
Co mi na sobě chybí??? Tak pokud to vezmu po fyzické stránce, tak bych brala 5cm navrch.
Jinak jako vlastnost mi chybí trpělivost.
Dále když už jste tady zminovaly vaše špatné vlastnosti, tak na sebe prásknu, že jsem docela sobecká a vznětlivá:oops: ![]()
Jo-a vadí mi,že z časových důvodů nedělám po sobě korekce(viz výše)
![]()
Mě na mě chybí tak 5 cm, chtěla bych rozumnější výšku 180, abych mohla mít víc kil a vypadat vyloženě štíhle. To mi chybí.
A pak mi chybí pochopení, že někomu může chutnat čokoláda, šlehačka a tak. Nebo maso.
Lizbeth píše:
super, že jste to na sebe práskly. Lepší než se přetvařovat.
Kamčo ty ses rozjela, ale nic nového jsi neodhalila, páč přesně v tomto duchu i píšeš..Hlavně jsi to pojala - co všechno nesnáším..
Takže Kamči vlastnost je že všechno nesnáší![]()
Jo a já občas závidím, když někdo napíše příspěvěk k diskuzi výstižnějí, rychleji a logičtěji než já![]()
( třeba Angue, Pudla atd..
![]()
)
A taky si hodně v kolektivu dělám ze všech srandu, ale i ze sebe..No možná to může být někomu nepříjemné, ale má smůlu - je to moje hobby a většinou tím ostatní bavím.
Lizbeth to né.Pořád převládaj ty dobré vlastnosti a těch mám 1000 a špatných 4 ![]()