Co nám chybí na sobě samých?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
28.10.10 18:45

Já teda nemám vůbec žádné sebevědomí, neumím si dupnout , nechávám si s… na hlavu. Jo a připadám si fakt hnusná :lol: No co k tomu říct no. Tak strašně ráda bych chodila do nějakého tanečního kurzu, ale nemůžu se odhodlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.10.10 18:51

ahoj Liz a zbytek bandy :mavam: já se přiznám že neumím říkat NE a pak taky že se rychle nadchnu pro nové věci a rychle mě nadšení přejde.. chtělo by to více trpělivosti a píle, ke zdolání vytyčeného cíle 8-) např. mám rozstudováno několik vysokých škol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
28.10.10 19:28

Tak já mám snad jednu věc, co na sobě opravdu nesnesu nejvíc! A to je „roztržitost“......úplně nehorázná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
28.10.10 19:44

Neni tohle diskuze o tom,co nam na sobe chybi a ne jake jsme?Nektere tady to holt precetly po svem :roll: .

Tak ja postradam trpelivost,take bych chtela byt vic klidna(ne tak vybusna).Jinak jsem se sebou docela spokojena :lol: .

• Citovat
  • Upravit
12978
28.10.10 19:47

super, že jste to na sebe práskly. Lepší než se přetvařovat.
Kamčo ty ses rozjela, ale nic nového jsi neodhalila, páč přesně v tomto duchu i píšeš..Hlavně jsi to pojala - co všechno nesnáším..
Takže Kamči vlastnost je že všechno nesnáší :mrgreen: :mrgreen:
Jo a já občas závidím, když někdo napíše příspěvěk k diskuzi výstižnějí, rychleji a logičtěji než já :mrgreen: :mrgreen: ( třeba Angue, Pudla atd.. :cert: :mrgreen: )
A taky si hodně v kolektivu dělám ze všech srandu, ale i ze sebe..No možná to může být někomu nepříjemné, ale má smůlu - je to moje hobby a většinou tím ostatní bavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.10 19:52
Anonym0 píše:
Neni tohle diskuze o tom,co nam na sobe chybi a ne jake jsme?Nektere tady to holt precetly po svem :roll: .Tak ja postradam trpelivost,take bych chtela byt vic klidna(ne tak vybusna).Jinak jsem se sebou docela spokojena :lol: .

A není to fuk? Výsledek je stejný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.10.10 19:57

No ano, někdo píše v duchu jsem taková a maková..ale ono z toho pak vyplyne co vlastně postrádá..
Pokoru, toleranci.. :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.10 20:03

Pokoru a toleranci nepostrádám. Naštěstí :wink: . No, toleranci trochu… V mezích… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
28.10.10 20:06

Co mi na sobě chybí??? Tak pokud to vezmu po fyzické stránce, tak bych brala 5cm navrch.
Jinak jako vlastnost mi chybí trpělivost.
Dále když už jste tady zminovaly vaše špatné vlastnosti, tak na sebe prásknu, že jsem docela sobecká a vznětlivá:oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.10.10 20:16

Mně na sobě hlavně přebývá (nž chybí)… :oops: KILA :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.10.10 20:17

Jo-a vadí mi,že z časových důvodů nedělám po sobě korekce(viz výše) :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.10.10 20:42

Mě na mě chybí tak 5 cm, chtěla bych rozumnější výšku 180, abych mohla mít víc kil a vypadat vyloženě štíhle. To mi chybí.

A pak mi chybí pochopení, že někomu může chutnat čokoláda, šlehačka a tak. Nebo maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.10.10 20:48
Lizbeth píše:
super, že jste to na sebe práskly. Lepší než se přetvařovat.
Kamčo ty ses rozjela, ale nic nového jsi neodhalila, páč přesně v tomto duchu i píšeš..Hlavně jsi to pojala - co všechno nesnáším..
Takže Kamči vlastnost je že všechno nesnáší :mrgreen: :mrgreen:
Jo a já občas závidím, když někdo napíše příspěvěk k diskuzi výstižnějí, rychleji a logičtěji než já :mrgreen: :mrgreen: ( třeba Angue, Pudla atd.. :cert: :mrgreen: )
A taky si hodně v kolektivu dělám ze všech srandu, ale i ze sebe..No možná to může být někomu nepříjemné, ale má smůlu - je to moje hobby a většinou tím ostatní bavím.

Lizbeth to né.Pořád převládaj ty dobré vlastnosti a těch mám 1000 a špatných 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.10.10 20:50

A PŘED TÍM SE DISKUZE JMENOVALA JINAK 8-o nebo né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.10 20:56

jj,jmenovala se jinak..

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...