Co nám chybí na sobě samých?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
28.10.10 21:04

Mě teda taky chybí centimetry, tak alespoň deset.
Jinak mi schází taky občas nadhled, tolerance a schopnost dotahovat věci do konce…
Ale co nadělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.10.10 21:07

Tak já to na sebe také vybalím…Potřebovala bych trošku více sebevědomí. Také mi chybí pár čísel nahoře :-( ( co jsem přestala kojit, tak šlo všechno dolů).…Jo a jsem hypochondr, takže mi chybí zdraví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.10.10 21:33

Kamčo to už nezachráníš ty mizantrope.. :mrgreen:
Jo jmenovalo se to asi co nám chybí ( ale už nevím jistě - že by mi chyběla krátkodobá pamět??? :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.10 21:42
Lizbeth píše:Jo jmenovalo se to asi co nám chybí ( ale už nevím jistě - že by mi chyběla krátkodobá pamět??? :roll: )
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
28.10.10 21:51

Holky,jak to myslite,ze Vam chybi centimetry?Nepiste hlavne,ze na vysku.Ja jsem az hnusne vysoka,uplne se nenavidim pri shaneni kalhot a teplaku.Vysoke nebo vyssi podpatky,pripadne podrazky u me jsou tabu (a me to tak sere :oops:).

Omlouvam se za OT.

• Citovat
  • Upravit
12978
28.10.10 21:54

Já tedy do výšky cm nechci - jsem tak akorát, žádná ustřelená kecka..
Jediné kde bych přidala by byla vlasy, nehty a nic co by zatížilo váhu :mrgreen: :mrgreen:
A právě jsem si oblékla nové pyžamo, které jsem si schválně koupila o 4 velikosti větší..krásně na mě povlává a já si připadám hubenější ( opravdu jen iluze :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.10.10 21:54

Potřeboval bych, aby mně narostla křídla a plovací blány. Tak bych byl pohyblivější, akčnější a stihl bych toho za stejnou dobu víc - třeba i vydělat víc peněz… :wink:
Taky by neškodila možnost volitelné krátkodobé autohibernace - to když pár dní po sobě není co dělat. Aspoň bych ušetřil za jídlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.10.10 21:57

Chybí mi pochopení pro anonymní příspěvky v diskuzích na odlehčení :oops:
Chybí mi notná dávka seběvědomí, abych to napsala i jindy a ne jen tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.10 22:12
Kakika píše:
Chybí mi pochopení pro anonymní příspěvky v diskuzích na odlehčení :oops:
Chybí mi notná dávka seběvědomí, abych to napsala i jindy a ne jen tady :lol:
:palec: :potlesk:

Ty centimetry jsou v mém případě myšleny kolem prsou. Na výšku je to ok, na šířku… mno, mohlo by být i méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.10.10 22:13

chybí mi maséééér :lol: (ano na mě samotné by měl právě teď být a rozhýbávat mi zádíčka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.10.10 22:39
Lizbeth píše:
Kamčo to už nezachráníš ty mizantrope.. :mrgreen:
Jo jmenovalo se to asi co nám chybí ( ale už nevím jistě - že by mi chyběla krátkodobá pamět??? :roll: )
:lol: :lol: Je pravda že třeba návštěvy nemám ráda,ale obklopena jsem myslim dost :lol: .Co mám dítě tak jsou takové ty návštěvy až nutností proto že Maty je narozdíl ode mně velmi návštěvní :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.10.10 07:42

jemine, zajimave tema - tohle sebespytovani je neco, co krestan provadi pred zpovedi - uprimne nemam na verejnou zpoved moc chut, tak naoplatku zase nebudu cist to vase. Ale samozrejme - je toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí