Vodnáři?

Anonymní
26.10.10 17:59

Vodnáři ?

Jak se žije s Vodnářem ? A dá se s ním vůbec žít ? Můj otec je Vodnář a co si pamatuji, tak jsme se občas nemohli vystát ( já jeho vůbec ), teď se milujeme. Nikdy jsem nepochopila jeho lakomost, jeho " jen já ", jeho lenost k běžným ( pro mě určitě ) věcem typu ( nákup ). Přitom naši, když opomenu jednu bouřku ( hádku ) mají bezvadný vztah. Mamča je ve znamení Ryb.

Co se nestalo ........ I já potkala Vodnáře, potom co mi skončil kvůli osudu vztah s mužem - Váhy ( úžasně jsme si rozuměli, doplňovali, škádlili, četli si myšlenky ....... ). Ale k tomu Vodnáři. Je to pro mě velmi komplikovaný muž, u kterého si začínám, bohužel myslet, že to jak se chová je jen jeho mizernou povahou. Nevyznám se v něm, ani trochu.

Zezačátku našeho poznávání to byl úžasný muž - bavič - usměvavý chlapík - vypravěč - citlivka. Jeden den takový a druhý den jeho nálada byla na bodě mrazu - nedostala jsem z něj slovo, tvářil se jak Boží umučení. Dokázal mě " zkritizovat ". Tvrdil mi jak o mě stojí, ale mě se jeho chování nelíbilo a tak jsem odešla ( a ne jednou ) odmítl můj odchod, zase z něj byl pozorný a milý kluk. Na čas .........

Z ničeho nic přišla ignorace z jeho strany, která neznala meze. Nebral mi telefony, neodpovídal na zprávy, nevěděla jsem zda je mrtvý ? Pak přišel jakoby se nic nestalo. Zase pohoda ve vztahu, který byl na samém začátku. Přišel další šok ( ale ne poslední ) a to v tom, že mě začal ignorovat i na veřejnosti. Nechápala jsem. Neřešila. Pak přišla opět změna - choval se normálně. Pro mě šok. " Nechci se vázat, nehodlám se vázat, to nikdy, nechci být uplně sám, ale taky nechci nikoho svazovat a mít závazky k druhému. " Byla jsem v šoku - pro mě nepochopitelná fraška na " vztah ". Přesto jsem do toho s ním šla, tak napůl ............ Stýkali jsme se, ale bez sexu. Mezitím se mi doneslo, že ošustí kdejakou se mu zamane a to bez prezervativu ! Co víc ?? Uháněl mě, uháněl bývalou přítelkyni - milenku ( ve stejnou dobu ), ale přitom tvrdil jak nepodvádí. Jak věrnost vyžaduje. Jako chápete to ?

Jeho další problém byla neuvěřitelná lenost - nabídla jsem mu sport ( prezentoval se jako aktivní člověk ), odmítal, že nemůže. No, spíš, dle mýho nechce. Opalování a koukání se na TV to je jeho. To mi sám nabídl, ale sport ne ........ Ani obyčejný houbaření.

Jeho další neřest: lakomost, neuvěřitelná lakomost - v životě žádný dáreček kamarádům, kolegům nebo i milence. Nikdy. " Já si koupil novou pračku ", " Já si koupil nový dveře " ..... Všechno jen " já ", ale přitom pozapomněl na to, že s ním bydlí sestra. Hm.

Nikdy neuměl dát najevo sebemenší cit. V jeden okamžik byl sluníčko a v druhý hrozivý mrak, který se vytajoval až to nebylo hezký, ale i litoval.

Tvrdí o sobě jak se mu líbí štíhlé ženy, ale že se vyspí doslova s kdejakou ? To vypadá spíš na sukničkáře, ne ? Neřešila jsem. Žila jsem jen okamžikama s ním, které mi hodně dávaly. Byla jsem svým způsobem šťastná. Ranil mě, když mu bývalá o mě napsala, odpověděl ji, že nejsem žádná senzace, pro změnu mě o ní napsal, že ho uhání, že on ji nechce, že mu leze na nervy ( prostě samé špinavosti ). Tak se chová Vodnář ? Veškeré své neúspěchy hází na všechny ostatní, lže, tak aby byl za svatého a aby získal všechno co chce. Neuvěřitelný.

Teď by chtěl, aspoň mě to, tak přijde, abych skákala podle něj. Nemá šanci, jsem svéhlavý člověk, který si nenechá rozkazovat. Ano, chce mě do postele. Já nechci. O člověka mě blízkého o něj přijít nechci, ale nevím jak si ho získat ?

Jedno malý plus u mě má - nikdy mi nelhal, alespoň ne v duležitých věcech ....... Jiným ano, a ne málo.

Teď se scházím s jedním mužem, který je jako já Rybička a musím říct, že si rozumíme, ale není to ( u mě ) takové vzrušení jako s Vodnářem. Jsme oba snílci, jsme věrní optimisti, ale není to ono.

Váš názor na Vodnáře ? Jak s nimi jednat ? Jak je brát ? Jak je chápat ? A zda vůbec ........

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
26.10.10 18:04

Já jsem vodnář :lol: a žít se se mnou dá,naopak si troufám říci že to je skoro vždy pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.10 18:05

A stim chlapem nemám nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
26.10.10 18:07

Taky jsem vodnar a lakoma nejsem a lina k beznym vecem taky ne,nakupovat chodim rada,i potraviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.10.10 18:15

ahojky,
ja jsem take vodnar a poznala jsem spoustu prima jinych vodnarek…proste pohodarky a hrozne fajn holky…
chodila jsem i s jednim vodnarem, ale bylo to dost kratce, takze tezko soudit, mozna mel neco z vyse vypsanych vlastnosti, ale rozhodne nebyl sobec a lakomec…dneska mame prijemny kamaradsky vztah, ale jelikoz jsme kazdy z jineho mesta, tak se moc casto nestykame …ted si vzpominam, ze moje velka laska v …nacti byl taky vodnar…ale byl to alkoholik, tezko hodnotit…ted zije v Americe, ale obcas se potkame na ICQ a vzdycky si mame co rict… …takze za me: mam vodnare rada a skvele si s nimi rozumim (jinak doma mam pannu :) a cekame dvojcatka a mozna to budou mali vodnari ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.10.10 18:16

taky jsem vodnář ale viš co měla jsem tu čest z chlapem vodnářem a ten vztah i když nevim jestli to zrovnatakto nazvat byl uplně stejny jak popisuješ a co sem se doslechla chlapy vodnáři jsou eee mimochodem je mu 34 a stale bydlí z maminkou podle něj stale nenašel tu pravou podle mě je sobec sukničkař myslici jen na sve blaho každopadně ja jsem vodnář potřebuju určitou volnost ale vztah ze střelcem mámm skostny :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.10.10 18:17

Zakladatelko, tos mě nepotěšila, dvě mé děti jsou Vodnáři, dospělého žádného neznám.
Synovi bude 17, líný je, ale řekla bych, že stejně jako všichni puberťáci :think:
Je citlivý, má plno kámošů, jen je pořád jakoby „mimo“, prostě se zaobírá sebou a mě neposlouchá. Je roztržitý, občas si vymýšlí, ale zase dokáže pobavit a když je potřeba, tak dovede podpořit.

Dcera je ráda středem pozornosti, všude ji znají, dost paličatá, pořád povykuje, snaží se mi pomáhat, je neuvěřitelně akční.

Moc jsem nepomohla, řekla bych, že je to „kus od kusu“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.10.10 18:18

no záleží -ale za mě jo Vodnáři jsou divní ,každej ,kterýho jsem potkala byl divnej.Ale brala jsem to i podle numerologie a tam jsem měla štěstí na vodnáře jedničky což mnohé vysvětlovalo -hlavně ten individualizmus ,neomalenost a sobectví .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
26.10.10 18:24

Ahojky - já jsem vodnář (13.2.) a žiju s vodnářem (14.2.). Pár věcí, které píšeš, mi na mého přítele sedí. Je fakt, že není nijak akční člověk - ale to já taky ne, takže mi to vyhovuje. Občas má střídání nálad…ale u mě je to mnohem větší extrém :oops: . Lenost k běžným věcem - občas „bojujem“ co se týká domácích prací - ale to, myslím, není specifikum vodnáře. To má doma hodně holek.
Nesedí mi mnohem víc věcí - třeba lakomost. Ten můj vodnář by se rozdal…dokonce občas přeceňuje i vlastní (finanční) možnosti. Nikdy neměl takové výkyvy nálad, aby mě ignoroval. Je fakt, že nějak extra nedává najevo city…ale vodnáři mají spíš dar psaného slova, takže se citově „vyřádí“ v SMSkách. A i bez extra citových projevů vím, že mě miluje. Co se týká „sukničkářství“, tak Ráďa je na dlouhodobé vztahy a v určitou dobu měl vždy jen jednu přítelkyni (určitá doba=několik let). A jsem si skoro jistá (kdo může říct, že má 100%ní jistotu… :nevim: ), že mi zatím nebyl nevěrný (musím zaklepat - pro jistotu :lol: ).
A poslední…určitě nelže. Můj exmanžel je patologický lhář - takže si troufám říct, že bych to u Rádi poznala.
Závěrem - s Vodnářem se žít dá - i když je to hodně o kompromisu. Ale to je konečně každý vztah :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30628
26.10.10 18:28

Jo, jo, teď jsem si uvědomila, že syn neudrží korunu, ale jen proto, že by se rozdal. Nakoupí kámošům a pak má PRD.
Taky je dost důvěřivý a mám strach, aby ho lidi nevyužívali :think: Je to takové malé velké děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
26.10.10 18:32
laducha píše:
Jo, jo, teď jsem si uvědomila, že syn neudrží korunu, ale jen proto, že by se rozdal. Nakoupí kámošům a pak má PRD.
Taky je dost důvěřivý a mám strach, aby ho lidi nevyužívali :think: Je to takové malé velké děcko.

JJ, toto mi na přítele sedí…neudrží korunu a je důvěřivý. No potěš koště - protože já jsem na tom stejně :oops: :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2618
26.10.10 18:35

Muj manzel je vodnar a ja beran. Nikdy se nehadame. Aspon ne o prkotinach. Vztah mi vyhovuje. ma sve chyby, ale to ja samozrejme taky. S cim souhlasim je trochu te sobeckosti. Pozoruji to delsi dobu. Dava prednost svym potebam pred dcerinyma a darek kolegovi taky nikdy nekoupil. Je to ale bavic a umi potesit. Nekdy mu spatne rozumim, protoze trochu jinak chape a mysli. A to same ma moje sestra, se kterou se vzdy domlouvam tyden (je take vodnar). Jinak je ale uplne jina nez manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
26.10.10 18:44

Tak nevim,můj muž je vodnář,já býk.Spojení prý absolutně nemožný.Netvrdím,že jsme se nikdy nerafli,ale spíš hádky vyvolám já.
On je pozorný,určo ne lakomý,procovitý(ferda mravenec),někdy upovídaný,ale taky rád mlčí,no a introvert,ale nestěžuju si,peníze mi dá všechny,koupit si můžu co chcu(když na to mám).
Nemyslím si,že ten tvůj přítel je takový,bo je vodnář,holt je to jen sobec a jak já říkám jájínek.Život s ním teda moc dobře nevidím.Vypidni se na něj.Jestli jsem to pochopila,chce tě dostat do postele a pak zas hurá,bude lovit jinde.Bych řekla,že zkouší ,kolik toho vydržíš,jak moc tě má jistou.

• Citovat
  • Upravit
5766
26.10.10 18:49

Můj manžel je také Vodnář (ono je to komplikovanější, narodil se v den když je to hraniční mezi Kozorohem a Vodnářem, ale podle roku narození je Vodnář). Já jsem Kozoroh.
Můj manžel snad špatnou náladu nemá, nepamatuji si kdy ji měl, klidně řeknu, že snad nikdy … je velký bavič … někdy je teda takovej tichej … ale my Kozorohové tohle někdy oceníme … je akční až moc … někdy bych klidně o víkendu byla doma. Je flegmatik a vše se snaží řešit v klidu. Je to takovej můj dobrák … někdy mu to i vyčítám. Snad s ním není nic nemožné. Jestli dává city najevo? No, není to muž velkých gest … takže, že by do mě pořák klavíroval jak jsem úžasná, jak mě miluje a jen tak mi donesl květiny … to ne, ale mě to ani nevadí … vím, že i přes to jsem pro něj jednička. Je hodně tolerantní.
Jsme spolu 10 let a klape to na výbornou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.10 18:54

Ano, chce mě do postele a to má přítelkyni ( oficiální ) a nejenom mě ..........

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak