Vodnáři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
20.11.12 19:53
@pavlak5 píše:
no záleží -ale za mě jo Vodnáři jsou divní ,každej ,kterýho jsem potkala byl divnej.Ale brala jsem to i podle numerologie a tam jsem měla štěstí na vodnáře jedničky což mnohé vysvětlovalo -hlavně ten individualizmus ,neomalenost a sobectví .

whups, ja jsem vodnar jednicka :-) to asi nebudem kamaradky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
20.11.12 19:56
@nemolka píše:
pro nás to moc idealni kombnace teda nebyla já vodnář byvalí manžel blíženec strašny človek několika tváří :poblion:

to cumim, ja blizence uplne vyhledavam…je fakt, ze uz jsem taky dva opustila ve vztahu, ale stejne jsem na ne zatizena… me ta komplikovanost blizencu strasne bavi a orientuje se v ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.11.12 20:07
@Berenikee píše:
whups, ja jsem vodnar jednicka :-) to asi nebudem kamaradky :mrgreen:

Taky mam doma vodnáře s jedničkou a je to super chlap, určitě to neni sobec, pravda, někdy říká pravdu otevřeně, až i moc, ale pořád lepší, než kdyby mě lhal. To by pak viděl to tóčo! :cert: :lol:
Takže jedničky vodnáři umí být i super lidi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
20.11.12 20:28

No tak ja asi trochu individualista az mirny mini pidi sobecek jsem, neomalenost si prekladam jako drzost - to by mi taky slo, lina jsem jak ves, ale obcas se hecnu…ale my vodnarky byvame mega moc uprimne (aha, takze az drze a neomalene), pro pravdu a spravedlnost bychom vrazdily (obrazne), je na nas spolehnuti na 100%, chodime vcas, protoze prijit pozde je vyraz pohrdani k tomu, s kym se schazime, jsme spolecenske, extrovertni, je s nama desna bzunda…ale nekdy nam chybi empatie, tak to muze delat problem ve vztazich. Moc nechapeme zakriknuty lidi v koute, mame tendenci je odtamtud vykopat, pac jim urcite (podle nas) bude venku lip…
Podotykam, ze chlapi vodnari jsou krapet jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí