Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pavlak5 píše:
no záleží -ale za mě jo Vodnáři jsou divní ,každej ,kterýho jsem potkala byl divnej.Ale brala jsem to i podle numerologie a tam jsem měla štěstí na vodnáře jedničky což mnohé vysvětlovalo -hlavně ten individualizmus ,neomalenost a sobectví .
whups, ja jsem vodnar jednicka
to asi nebudem kamaradky ![]()
@nemolka píše:
pro nás to moc idealni kombnace teda nebyla já vodnář byvalí manžel blíženec strašny človek několika tváří
to cumim, ja blizence uplne vyhledavam…je fakt, ze uz jsem taky dva opustila ve vztahu, ale stejne jsem na ne zatizena… me ta komplikovanost blizencu strasne bavi a orientuje se v ni…
@Berenikee píše:
whups, ja jsem vodnar jednickato asi nebudem kamaradky
Taky mam doma vodnáře s jedničkou a je to super chlap, určitě to neni sobec, pravda, někdy říká pravdu otevřeně, až i moc, ale pořád lepší, než kdyby mě lhal. To by pak viděl to tóčo!
![]()
Takže jedničky vodnáři umí být i super lidi ![]()
No tak ja asi trochu individualista az mirny mini pidi sobecek jsem, neomalenost si prekladam jako drzost - to by mi taky slo, lina jsem jak ves, ale obcas se hecnu…ale my vodnarky byvame mega moc uprimne (aha, takze az drze a neomalene), pro pravdu a spravedlnost bychom vrazdily (obrazne), je na nas spolehnuti na 100%, chodime vcas, protoze prijit pozde je vyraz pohrdani k tomu, s kym se schazime, jsme spolecenske, extrovertni, je s nama desna bzunda…ale nekdy nam chybi empatie, tak to muze delat problem ve vztazich. Moc nechapeme zakriknuty lidi v koute, mame tendenci je odtamtud vykopat, pac jim urcite (podle nas) bude venku lip…
Podotykam, ze chlapi vodnari jsou krapet jiny.