Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Neřeš všechny vodnáře jako jednoho a zkus to porovnat spíš z hlediska numerologie nebo si nech udělat astro rozbor od profíka, abys věděla, na jaký konkunkce a opozice si dát pozor. Neexistujou 2 stejní Vodnáři, jedině tak dvojčata ![]()
No podle mě je to pěknej vykuk a je úplně jedno,jestli je vodnář,nebo jakýkoliv jiný znamení.
Kašly na něj.
milá zakladatelko
Takovou diskusi jsi už zakládala jednou…nevím jestli přímo ty,ale dost se to podobá tomu co píšeš ![]()
Můj přítel je Vodnář, já Blíženec. Nejideálnější kombinace pro vztah. A musím říct, že to fakt tak je. Nikdy bych ho neměnila, skvěle si spolu rozumíme a on to se mnou po té blíženecké stránce nemá vůbec jednoduché, ale zvládá to levou zadní.
Je pozorný, milý, na první pohled působí jako tichý a plachý, ale mezi známými je to pravý opak, je velmi citlivý a narozdíl ode mě snad ještě nikdy neměl špatnou náladu.
Palina.zl píše:laducha píše:JJ, toto mi na přítele sedí…neudrží korunu a je důvěřivý. No potěš koště - protože já jsem na tom stejně
Jo, jo, teď jsem si uvědomila, že syn neudrží korunu, ale jen proto, že by se rozdal. Nakoupí kámošům a pak má PRD.
Taky je dost důvěřivý a mám strach, aby ho lidi nevyužívaliJe to takové malé velké děcko.
![]()
![]()
Já jsem taky vodnář, řekla bych, že se semnou v pohodě vydržet dá
.Jinak s tím utrácením mám taky velký problém,udělala jsem si z toho koníček,manžel je ze mě občas nanervy ![]()
No je teda pravda,že můj muž prachy taky neřeší,jako dělat si starosti jestli vyjde atd.No na to má mě,on taky žádný peníze nemá.Tož má,na účtě,ale to,jak s nima naložit,tak to je v mé režii.Hádavej taky není až mě to někdy štve,bo já tvrdohlavej býk musím vše řešit a dořešit,což on ne.V globále si myslím,že ač podle horoskopu jsme pár,který spolu nemůže být,vycházíme dobře,jsme spolu 14 let a jsme rádi,že se máme.
Syn je taky vodnář a s ním se teda občas nepohodnem,ale to si myslím,že je spíš střet generační,bo podle něj ničemu nerozumím a mám zastaralé názory. ![]()
gabi.design píše:
Můj přítel je Vodnář, já Blíženec. Nejideálnější kombinace pro vztah. A musím říct, že to fakt tak je. Nikdy bych ho neměnila, skvěle si spolu rozumíme a on to se mnou po té blíženecké stránce nemá vůbec jednoduché, ale zvládá to levou zadní.Je pozorný, milý, na první pohled působí jako tichý a plachý, ale mezi známými je to pravý opak, je velmi citlivý a narozdíl ode mě snad ještě nikdy neměl špatnou náladu.
pro nás to moc idealni kombnace teda nebyla já vodnář byvalí manžel blíženec strašny človek několika tváří ![]()
tak muj manzel je vodnar a v zadnem pripade neni lakomy … darky kupuje vsem, naopak da si i velkou praci s vymyslenim co by se komu hodilo … je spolecensky, velmi hravy ( miluje jakekoliv hry - deskovky, pocitace, sam i vymysli hry) … jediny ze je trochu linejsi a dokud sam nechce tak se na uklid apod. nevrha
ale kdyz ho to popadne tak uklidi cely byt a ani nemrkne … a neumi lhat… a bohuzel nekdy by byla milosrdna lez lepsi
jinak je relativne pohodar a co vim tak i verny (ale to clovek nikdy nevi ze
)
takze za mne ano
jo a ja jsem Lev
jsem vodnář a hodně vodnářů znám a v podstatě bych neřešila lidi až tak podle znamení, dyt každej člověk je úplně jinej a to jako jen kvůli tomu, že sem v únoru mám mít stejný rysy jako ostatní v únoru? kdomá hodně známých a ne od každýho jednoho dva by jistě potvrdí. ty znamení jsouv podstatě o tom, že o každým můžou být řečený obecný věci atd…
s tou lakomostí je to totální blbost a je to o tom,že když pak potká člověkco má pifkuna vodnáře nějakýho vodnáře, vidí to co chce a nemusí tak tomu být.
No tak já s Vodnářem žiju 6 let. Neznám falešnějšího a prolhanějšího člověka, vše musí být podle něho a co se týče opačného pohlaví, s tím si užívá co se dá. Kamarádky mít neumí, ale hned v každý vidí kořist. Nechce chodit mezi lidi, jákákoliv kamarádka mi řekne, budem rádi když příjdeš na oslavu, ale přijd bez přítele. Žádná moje kamarádka ho nemá ráda. Je to prototyp mamánka. Když vycítí, že by o mě mohl přijít, tak se začne snažit (třeba jako teď) ale jinak? Věty typu: po roce by to s tebou přešlo každýho, život s nymfomankou je fakt hrozný. Když sme se rozešli kvůli opět jiné, tak s ní chodil. Jí psal jak jí miluje a nemže bez ní být, tak mě pak psal, že když je s ní tak myslí jen na mě. Svatbu zrušil 2 měsíce před konáním a nikdy nechce mít děti. Toť asi vše o muži Vodníři - já jsem Váha…
Tak já mám kolem sebe v rodině vodnáře dva, jednoho muže (tchán) a jednu ženu (maceška). Už jen ten rozdíl žena x muž je velmi znatelný.
Ale náš muž vodnář je velmi rodinný typ milující své děti (tedy mého muže) a také vnoučata. Co se týká peněz tak neříkám, že je rozhazuje, ale na korunu skoupý není. Je trošku „nepořádný“ ve smyslu papírování, smluv, atd. možná spíš roztěkaný. To je tak jedinná vlastnost, kterou mají tchán s maceškou společnou. Naše třetí dítě bude také vodnář a mám z toho trochu strach vzhledem k sourozeneckým vztahům, protože nejstarší syn je beran a dcera je štír. Ale ono se to nějak poddá ![]()
Musím se smát
já mám doma taky Vodnáře a to je taková lemra líná, že už jsem to vzdala
neudělá nic a když už něco udělá je kolem toho tolik tolik řečí (přičítala jsem to výchově tchýně). No na druhou stranu umí makat když se vrcholově věnoval sportu (ale to není pro to, že by ho práce bavila, ale myslím to hodně posiluje jeho ego)
na druhou stranu je zodpovědný /tedý více než ostatní znamení/ a obcas se umí snažit a dokonce se učí vařit (něčím se nadchne a jde za tím). Je to taky sobec a penize jsou jen jeho, na druhou stranu o rodinu se postara, ale tak nejak je on ten prvni (no jako samci v přírodě
)
Ale to si asi nevybereš, dle mého je to trošku o lidech - měla jsem Berany a i když tím hlavním byl oheň a vášeň tak se tak diametrálně lišili - od mírumilovného beránka až po blba násilnického…
Tak já mám Vodnáře už skoro 7 let a já jsem sama Váha, ale s ascendentem ve Lvu, ono je ten ascendent možná ještě důležitější, než to znamení samotné. Přece se nemůže člověk „odsoudit“ hned podle toho jaké je zamení a na světě přece nežije, jen „12 druhů“ povah lidí.
Tohle není vůbec o znamení, ale prostě o povaze toho člověka, o jeho charakteru, o tom jaký život žil před tím, než vás poznal, o tom jaký je a jak a kdo ho vychovával atd. atd…
Ale určitě ne o znamení.
Co se týče mého Vodnáře doma, nebo „Vodníka“ jak tomuto znamení já z legrace říkám, je to ten nejlepší, nejhodnější, nejspolehlivější chlap, v mých už obezřetných očí ![]()
Rozhodně není líný, ale naopak velmi pracovitý, spolehlivý, pro rodinu by se rozkrájel a jsme u něj vždy na prvním místě ![]()
Takže vidíte, není Vodnář jako Vodnář ![]()
Nehledě na to, že mě kdysi ublížil Kozoroh, ale nemyslím si, že mě ublížil není proto, že je Kozoroh, ale proto, že byl, takový jaký byl a prostě jsme se k sobě nehodili, bez ohledu na znamení nás obou.
Teda holky, my jsem vodnáři oba dva. A mám další 3 známé, co jsou vodnáři. A musím teda říct, že podle mě záleží, v ktereým období je vodnář narozenej. Já i můj jsme oba dva naprosto jiný, já jsem už asi spíš do ryby
. A ti co jsou uprostřed, tak ty znám jako hodně přemýšlivý a dumavý lidi. Já jsem spíš takový ten volnomyšlenkář a víc do světa. můj to je vyloženě sedět u rodinných kamen.