Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Myska0, tak za me cislo 2
Taky zalezi, kde mate okno? Mycka by mela byt hned vedle drezu
kdyz oplachujes, abys to hned mohla skladat do mycky. Dle meho nazoru drez v rohu je nepraktickej, ja jsem pro hluboky dvoudrez
a ten se do rohu nevejde ( nechapu k cemu jsou ty odkapavatka vedle drezu, vzdyt se tam nic nevejde
, do hruheho drezu toho naskladas…)A co je ten oblouk v rohu? Dvere? A to ti ve studiu neporadi?
@Cuddy píše:
A jeste bych v te dvojce otocila ten drez, at odkladaci plocha pokacuje volne do pracovni plochy, tim se pracovni plocha zvetsi, protoze dost veci odlozis na odkladni plochu drezu.
Hlasuju pro ![]()
Zase kdyz koukam na 2 tak tam se mi vic libi, ze mycka a drez jsou u sebe-takze kdyz si nekdo da turka, tak nemusis s tim vyplachlim hrnkem litat „kus“ cesty jako ja ![]()
Určitě 2
je mnohem praktičtější a je tam víc pracovní plochy, taky je super že je myčka pod dřezem, na návrhu 1 to tak neni a to je na houby lítat s tím opláchnutým nádobím z dřezu až někde bůh ví kde
Já bych řekla, že dvojka. Pro mě je praktické mít lednici, malé místo na odkládání, pak dřez abych to mohla umýt, prostor na přípravu a pak varnou desku a zase kousek na odkladání. Prostě tak, jak člověk většinou postupuje u vaření.
Mam v planu nieco podobne ako ty tu 1.ja to budem mat ale do U. Mycku by som dala ale miesto suplikov, kvoli vode a odpadu.je blizsie k drzu. a ja chcem mat drez o cca 10-15 cm vyssie ako pracovnu plochu a nebude rovno, ale na sikmo. uz aby to bolo hotove.skus 3D planovac na www.ikea.com/cz
Ještě mně napadlo, že by si mohla u té jedničky přehodit šuplíky s myčkou, aby byla blíž ke dřezu, jak píšou ostatní, je to praktičtější.
Jé, máme taky kuchyň do rohu. Lednice, spíž na stejném místě, pak ještě trouba a až pak plocha, následuje varná deska, pak je roh, následují šuplíky, myčka, dřez a ještě jedny šuplíky. Jsem spokojená. To, že vedle lednice není odkládací plocha mi tolik nevadí. Důležitější je, aby dřez by u myčky a myčka byla v dosahu skříněk a šuplíků, kam se ukládá nádobí. Plus mi moc vyhovuje velká pracovní plocha mezi dřezem a varnou deskou.
Ahoj, zajdi do studia, kde ti něco zpracují, podle mě není ani jeden návrh šťastně volený..