Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě návrh č.2. Vím jak je těžké vymyslet navrh kuchyně, když není dostatek místa. Také teď stavime kuchyň a mám ho podobně. Holky nevlozite některá foto své kuchyně, hledám inspiraci. Nevím jestli mozaiku, nebo obklad, plovoučku, dlažbu nebo linoleum…PORADITE? Třeba to pomůže i zakladatelce ![]()
U č. 1 mi přijde hrozně nepraktický ten dřez v rohu, jsem pro č. 2.
To víte, že jsem byla i ve studiu, ale pořád to, jak píšete, není ono. Na prázdné zdi je okno, kde bude stát stůl. Přiložím oba návrhy z toho studia plus ještě jeden z jiného.
Chelsea. a moc děkuji za krásnou fotku. Ráda bych dala troubu taky vedle lednice, ale ta je nevestavná, tak nevím, jak by se snesly. Manžel je proti.
Odkapávač jsem neplánovala zrušit. Zatím myčku nemám a tak ho hodně používám, ale třeba i při oplachování zeleniny ji na ni položím. Moc díky za všechny reakce. Manžel už chce rozhodnutí a já pořád tápu. Teď mám kuchyňku se třemi rohy, které toho hodně pojmou, moc mi vyhovuje, když jsem ji plánovala, byla to hračka. Teď si nedokáži poradit. ![]()
@Myska0 Máme linku rozloženou tak, jak je to na druhém obrázku a vyhovuje mi. Máme ji ale jinak umístenou v prostoru - dřez je pod oknem.
Nám troubu vedele lednice (obojí vestavné) „nepovolil“ truhlář, který kuchyň dělal.