Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych poprosit o váš názor k výběru návrhu kuchyně. Mám dva a už si nevím rady, který vybrat. Rekonstruujeme starší domeček, vchod je z chodby naproti stěně s lednicí je průchod do obývacího pokoje. Už si nevím rady ![]()
Tak dvojku mám přesně já
a dá se to příjde mi to praktičtější kvůli vaření
Asi ten první - vyndáš věci z lednice, vedle si je připravíš a dáš na sporák. Na tom druhém není žádný pořádný kus pracovní plochy, ne? Jenom v tom rohu ![]()
2, od lednice je blíž ke dřezu..Vezmu zeleninu z lednice a je to blíž k vodě (umytí)
I když teď čtu spíž - takže vedle ledničky je další vysoká skříňka? Nikde nemáš pořádný kus plochy na práci.
Jestli je spíž vysoká, tak asi to druhý a věci připravovat v tom rohu.
Za me urcite navrh 2. Mam to tak take, lednici, vedle dres s kosem a myckou, pak velka pracovni plocha a rohem vareni. Vezmu neco z lednice, umyji to hned vedle ve drezu, vedle na plose to nakrajim a hazim do hrnce. Vse v jednom smeru.
Mám, dá se říct, tu první variantu. Jsem spokojená a neměnila bych. Hlavně co se týká pracovní plochy, ta je k nezaplacení ![]()
A jeste bych v te dvojce otocila ten drez, at odkladaci plocha pokacuje volne do pracovni plochy, tim se pracovni plocha zvetsi, protoze dost veci odlozis na odkladni plochu drezu.
Tak já bych dala jedničku, ale prohodila bych ledničku se spíží
Já jsem pro jedničku, dřez v rohu je super nápad…získáš tím trošku více místa, protože jinak roh moc využívat nebudeš.
Chelsea.aa můžu se zeptat, kolik místa máš mezi dřezem a sporákem? Já pořád řeším, jak budu nakládat jídlo na talíře, jestli je budu šoupat hned na hlavní plochu.