Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HOLKY, chtěla jsem se zeptat jaký budu týden poslední MS byla 19.7.2012 ale mám dlouhé cykli musela jsem zapadnout později o něco protože jsem si dělala těhotenský test a mám tam ducha ale // viz fotografie tady https://www.emimino.cz/…-tam-121548/ DOKONCE JSEM DNES BYLA U SESTRY A ŘEKLA MI AT DORAZÍM DNES NA 18:00HOD, Ještě jsem byla 27.8 u DR. že jsem nedostala MS 20.8. píchla mi agulitin pokud si dobře pamatuji a místo MS včera a dnes na mě vykukují // tak se chci zeptat který bych mohla být eventuálně tt. děkuji moc
Ja myslim, ze je jednou, jak dlouhou mas periodu, tydny tehotenske se pocitaji na kalendarni tydny od posledni periody (prvniho dne), takze pokud prvni den MS byl 19.7.2012 a ted vykoukly dve carky, tak jsi v 7. tydnu
… gratuluji!
ahojky…tak ono se to vždy počítá od posledních MS. A jestli jsi pak vsrpnu již nedostala, tak tet by jsi mohla být podle mích propočtů přesně na dnešní den 7+0 ![]()
Já sem asi slepá ale nic tam nevidim
ale pokud máš teď na těhotenském testu dálnici tak si z největší pravděpodobností těhotná
Držim palečky
Nejdřív ti to bude MUDr. počítat podle datumu poslední MS, ale jak píšeš, měla jsi ovulaci později, což já taky a v devátém týdnu si mě pozval na dataci a mimčo to dohnalo skoro
Neboj, doktor si to pohlídá a stanovíte kolik jsi ![]()
Dnes jsi presne 7+0, gratuluju!
jelikoz jsi mela pozdej ovulaci, tak budes mit mozna 2 terminy, ale ten druhy ti rekne az doktor ![]()
Souhlasim s ostatnimi 7tt, akorat podle te fotky testiku by na ni uz musela byt silnejsi carka, ja tam skoro nic nevim, mozna neco, ale jen, ze vim, ze v tom miste neco ma byt
Ja otehotnela loni v polovine unora (posledni ms na konci ledna)a 3.3.uz jsem tam mela dalnici…kazdopadne preju at tam mimi je a carka sili ![]()
Příspěvek upraven 06.09.12 v 13:59
Budou ti to počítat podle poslední MS, termín se když tak opraví podle ultrazvuku v 12. týdnu.
Já otěhotněla taky později, podle menstruace jsem měla termín 5.3.2012 ale podle ultazvuku ve 13tt byl termín až 23.3.2012…otěhotněla jsem první měsíc po vysazení HA, takže se to podle MS ani moc brát nedalo, nakonec jsem rodila přesně na ten termín podle utz, 23.3. Takže já bych si počkala na kontrolu u doktora a pak na NT screening ve 12tt, ten bývá nejpřesnější ![]()