Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ani nevím, co napsat
, snad jen že je mi to moc líto a Vám všem budu držet palce.
To je mi moc líto. Od včerejška na vás moc myslím. Jak to, že na to nepřišli dřív? Je možná nějaká operace?
emari píše:
To je mi moc líto. Od včerejška na vás moc myslím. Jak to, že na to nepřišli dřív? Je možná nějaká operace?
Ptala jsem se,jak je to možné,vše bylo v těhotenství v pořádku, a prý by to viděli jen na speciálním kardio UTZ.Je to vzácná vada,objeví s tím dítě tak 1×ročně…
v Brně nám jen oznámili,že nemá šanci,prostě je konec, pak se malý začal zlepšovat,přendali ho z inkubátoru do postýlky, bojuje, tak ho převezli do Motola, a tam nám řekli,že šance je, operovat ho budou,nikdo ale neví, jak to dopadne..momentálně je mimo ohrožení života, dokonce se trošku zlepšuje.
Pane jo. To musel být šok po porodu. Vůbec si to nedokážu představit. Obdivuju, jak seš silná. Ví se už, kdy by měla operace proběhnout? Posílám hodně sil a zdraví, malý to určitě zvládne! Dej vědět, drzím palce.
emari píše:
Pane jo. To musel být šok po porodu. Vůbec si to nedokážu představit. Obdivuju, jak seš silná. Ví se už, kdy by měla operace proběhnout? Posílám hodně sil a zdraví, malý to určitě zvládne! Dej vědět, drzím palce.
Nikomu nepřeju tohle zažít..poslouchat ty nejhorší předpovědi,každý den zjišťovat po telefonu, jestli žije.. Samozřejmě mi napsali nějaké oblbováky,bez nich bych ani nespala.máme starší holčičku,takže musím fungovat.Každé ráno mám pocit,že to byl hnusný sen,pak se pohnu, cítím stehy, musím odstříkat mléko,a začne mi to všechno docházet..Operaci chtějí posunout na 3měsíce, kdyby se horšil, musí se to risknout dřív. Musí trošku zesílit..ale začínám věřit, že to zvládne, Martínek je bojovník!!
Moc děkuji,vážím si každé podpory ![]()