Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky a buduce maminky!
Viem ze tychto tem je hafo, ale ja som uplne bezradna
Chcela by som kociar do,,kazdeho pocasia´´, male sa ma narodit v listopadu. Mal by byt samozrejme relativne lahky, lahko skladatelny, pohodlny a naozaj vyuzitelny aj s korbickou a aj so sportovou castou. Pacia sa mi znacky Concort a Joolz. Ibaze Joolz day 2, ktory je moj favorit - ma vacsi kos ako joolz day 1 stoji s prislusenstvom neskutocne peniaze
![]()
Mate skusenosti s nejkymi inymi kocikmi do 30 tisic so vsetkym, ktore su pohodlne a pevne a vydrzia aj dve deti?
Dakujem krasne, ![]()
S.
Příspěvek upraven 03.05.17 v 18:31
Za me Peg Perego book plus. Velky kosik, zvlada jakykoliv teren a dite v nem dlouho vydrží.
Ja se vetru…tohle me zajima..nam se ma male narodit..zari..rijen..zatim jsem jen koukala na internetu..a v testech za rok 2016 vyhral tento..
@ohlodana_broskev ahoj, tiez som na neho pozerala, ale pride mi moc lacny…nieze by som mala na rozhadzovanie, ale kocik chcem fakt kvalitny, aby mi vydrzal co najviac :/ aj ked som na neho pozerala zasa a ono trojkombo stoji 16 risic, o neni az tak malo ![]()
Příspěvek upraven 03.05.17 v 19:02
Cybex priam… já mám limitku paradise a spokojenost… rozhodovala jsem se mezi joolz a stooky scot… Cybex priam vyhrál, jak ve funkčnosti tak vzhledově ![]()
My jsme nakonec vybrali stokke crusi, ale testovat budeme až od července ![]()
Pak mam jeste k dispozici testy z casopisu Dtest z kvetna 2016
@simusiacik píše:
@ohlodana_broskev ahoj, tiez som na neho pozerala, ale pride mi moc lacny…nieze by som mala na rozhadzovanie, ale kocik chcem fakt kvalitny, aby mi vydrzal co najviac :/ aj ked som na neho pozerala zasa a ono trojkombo stoji 16 risic, o neni az tak maloPříspěvek upraven 03.05.17 v 19:02
No my si řekli tak do 20tisic..preci jen bydlimw ve větším meste, tak ocekavam ze jen co zacne chodit kocarek omezíme:D možná si to jen maluju:D
Každopádně tenhle je prave i docela lehky..a pisou ze ma hlubokou korbu, která je orave vhodna pro podzimni deti ![]()
@ohlodana_broskev ale vraj ma zly sportiak…teraz som o tom dost citala..ach jo, bud eto zaujimave ![]()
Lehký, skladný a odolný je Easywalker Qtro. Teď ho mám už 19 měsíců a kdyby nebyl opatlaný od banánů a neměl z výtahu lehce poškrábanou podnožku sporťáku, tak vypadá jako nový. Ve městě se ovládá jednou rukou a v horách (jizerky i mimo cesty) jede jako traktor. Nevrže, je stabilní a při vyndání dítěte z kočáru se nepřevrací kvůli plné přebalovací tašce (to jsem viděla u hodně kočárků). Dvoukombinace se vejde do 30 tisíc a jdou přikoupit adaptéry na vajíčko od Cybexu. A co se týče skladnosti, tak švagrové se vešel do kufru Škody Citigo. V našem autě, když nevezu psy v boudách tak ho ani neskládám, ale máme polo-dodávku Dacia Dokker.
@tartaletka píše:
Za me Peg Perego book plus. Velky kosik, zvlada jakykoliv teren a dite v nem dlouho vydrží.
a? nejake minusy? jak je odpružený? moc se mi ten kočár líbí ![]()
@vodnarka2013 píše:
Cybex priam… já mám limitku paradise a spokojenost… rozhodovala jsem se mezi joolz a stooky scot… Cybex priam vyhrál, jak ve funkčnosti tak vzhledově
a nevis jestli se daji ty predni kolecka vymenit za ty zadni vetsi? mě přijdou strašně malý oproti těm zadním…
@debra.morgan ty zadní jsou terénní ty se dopředu nedávají
takže nejdou ale ani ve sněhu nemá kočárek problém.
Ahoj! Ty predni kolecka se daji dokoupit, jsou stejne velka jako ta zadni, na snih a do terenu. ![]()
Také o Joolz day premyslim, jen me malinko odrazuje to, ze se sportak neda polohovat az do lehu. Korbicku, jak jsem se docetla, je bezne pouzivat do 6 - 9 mesicu veku miminka a pak uz tam nechce byt. Bojim se, ze v polosede ten spanek ditete nebude uplne pohodlny a pokud ho budu chtit ulozit na zahrade v kocarku, nebude pro to vubec idealni. Poto zvazuju zda nekoupit gessline F6 Air, kdy se sportak da uplne polozit. Co si o tom myslite? Holcicka se nam narodi v zari. Takze bch prave od jara, kdy uz ta korbicka bude mozna mala, nebo v ni nebude mala chtit byt, uvitala neco, kde bych ji mohla na zahrade nechat spinkat…
Ja fakt nevim… ![]()
Moc dekuju za vase nazory predem. ![]()