Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím o radu… Jaký je rozdíl mezi Bugaboo cameleon první, druhé a třetí generace? Jdou prípadně potahy ze třetí generace na druhou? Díky za odpovědi a rady
![]()
@sofkaúžovka AHOJ, potahy jdou z dvojky na trojku. Jinak co vím tak jsou na trojce lepší klouby ale celkově nevím o jak moc je 3ka lepší. Já si kupuju bazarovou 2ku. ![]()
Já psala na jeden, ale majitel neví, jestli se jedná o jedničku nebo dvojku a já upřímně nevim, jak mám poznat rozdíl?? ![]()
Tuším, že jednička má ještě starý typ brzdy.. nemáš fotky kočárku? ![]()
Jednička má na rodičovském madle z boku čudlíky na přehazování z vnější strany, dvojka už to má jinak. A trojka na o dost lepší kolečka, to je asi zásadní rozdíl, pokud bys pak dokupovala i terénní přední, tak ty jsou pěnová stejně jako zadní, u předchozích generací byla nafukovací. Jinak trojka se mi zdá celkově nejlepší, je samozřejmě nejvychytanější, podvozek se sám nesloží, pokud na něm není nasazena sedačka, což dělaly předchozí generace.
Ahoj, chci se zeptat, máte nějaká zkušenost s dokupem prodlužovací střisky na Cam. 2 z jiné řady, zda vůbec pasují? Pro Cam. 2 jsem nic nenašla. Díky za odpověď.????
@Mesmerisse pro Cam 2/3 jsou stříšky stejné. Na Buffa a Donkey nesedí.
@sofkaúžovka píše:
Poradíte, o jaký typ se jedná?
Ahoj, jdu tedy hodně pozdě, ale jednička nemá teleskopickou rukojet ![]()
Ahoj, donkey a ani buffalo ti sedět nebudou. Holky psaly, že cam mezi sebou pasují všechny, popřípadě si nech ušít. Já mám zkušenost tedy jen s cam2 a donkey. Prodlužujícíc stříšky krásně seženeš na bugaboo manii na FB, holky moc mimo neinzerují.