kuchařka po děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahojky:O)
Já jsem Sáře kravské mléko začala dávat až ve dvou letech, takže s tímhle neporadím. Ale mám nasbíraných pár receptíků pro děti, takže pokud máš zájem, pošli mi do SZ svou mailovou adresu a já Ti to pošlu.
Pa, Jaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jsem na tom podobně, mohla bych se taky vnutit? Radši zrovna pošlu svoji adresu..... Předem děkuji. Majka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem si koupila „Výživa od A do Z“ , ale nevím kdo to napsal. Kamarádka si to půjčila
Koupila jsem si to v knihkupectví v Metropoli na Zičíně za zhruba 135,–. Dá se to koupit i jinde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj výberná knízka je Receptář zdravé výživy pro děti a kojence (nebo kojence a děti to nevím, má to teď půjčený kamarádka). Je to taková modrá knížka a stojí do 200,–- Jsou tam recepty do 1 roku a od 1 roku a u každýho je napsaný pro jak starý dítě to je. Kravský mlýko se může až od roku nejdřív ale plnotučný a čerstvý (ne trvanlivý) a převařovat ho nemusíš. Já ho začala ale dávat až ve 2 letech v kombinaci se sunarem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám něco podobného jako Brum, jen je tam ještě něco o kojení a éčka a stabilizátory, strava podle skupin, a taky dělení, nejdřív po měsících a pak od 1-3 let. Jak zdravě grilovat, jak udělat zdravé mlsání, dětskou oslavu,…
Brum, koukám, že kámošky nám kuchařky zabavili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to je pravda. Já už ji stejně moc nepoužívám, malá jí to co my. Odlišnosti odmítá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak se nemůžu zaregistrovat,zlobí mě počítač.Tak až se s tim poperu tak ti Jaajo pošlu tu meilovou adresu.Zatim všem děkuju.Jsem ráda,že jste mi poradily ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
já mám knížku od Pavly Momčilové- Vaříme dětem chutně a zdravě, stála myslím 260kč. Jsou tam zdravější recepty pro celou rodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamči,chtěla bych vás poprosit o radu.Nevíte o nějaké kuchařce s recepty pro malé děti.Nebo jestli se to dá někde na netu najít?Dochází mi fantazie.Mám 14 měsíců starou holčičku a ráda bych jí zpestřila jídelníček a sobě taky.A ještě jednu otázečku:musím jí mléko převářet.Jeden čas ho nechtěla tak bych jí ho zkusila dát po delší době.Děkuji