kuchařka po děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
25.6.07 17:33

kuchařka po děti

Ahoj mamči,chtěla bych vás poprosit o radu.Nevíte o nějaké kuchařce s recepty pro malé děti.Nebo jestli se to dá někde na netu najít?Dochází mi fantazie.Mám 14 měsíců starou holčičku a ráda bych jí zpestřila jídelníček a sobě taky.A ještě jednu otázečku:musím jí mléko převářet.Jeden čas ho nechtěla tak bych jí ho zkusila dát po delší době.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jaa
1150
25.6.07 18:25

Ahojky:O)
Já jsem Sáře kravské mléko začala dávat až ve dvou letech, takže s tímhle neporadím. Ale mám nasbíraných pár receptíků pro děti, takže pokud máš zájem, pošli mi do SZ svou mailovou adresu a já Ti to pošlu.
Pa, Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
25.6.07 21:43

Ahojky, jsem na tom podobně, mohla bych se taky vnutit? Radši zrovna pošlu svoji adresu..... Předem děkuji. Majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
25.6.07 21:45

Ahoj, já jsem si koupila „Výživa od A do Z“ , ale nevím kdo to napsal. Kamarádka si to půjčila :roll: Koupila jsem si to v knihkupectví v Metropoli na Zičíně za zhruba 135,–. Dá se to koupit i jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
25.6.07 22:00

Holky, receptíky jsem poslala.
Pa, Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.6.07 09:01

ahoj výberná knízka je Receptář zdravé výživy pro děti a kojence (nebo kojence a děti to nevím, má to teď půjčený kamarádka). Je to taková modrá knížka a stojí do 200,–- Jsou tam recepty do 1 roku a od 1 roku a u každýho je napsaný pro jak starý dítě to je. Kravský mlýko se může až od roku nejdřív ale plnotučný a čerstvý (ne trvanlivý) a převařovat ho nemusíš. Já ho začala ale dávat až ve 2 letech v kombinaci se sunarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.6.07 09:49

Tak já mám něco podobného jako Brum, jen je tam ještě něco o kojení a éčka a stabilizátory, strava podle skupin, a taky dělení, nejdřív po měsících a pak od 1-3 let. Jak zdravě grilovat, jak udělat zdravé mlsání, dětskou oslavu,…
Brum, koukám, že kámošky nám kuchařky zabavili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.6.07 10:14

Jo to je pravda. Já už ji stejně moc nepoužívám, malá jí to co my. Odlišnosti odmítá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.07 10:20

Nějak se nemůžu zaregistrovat,zlobí mě počítač.Tak až se s tim poperu tak ti Jaajo pošlu tu meilovou adresu.Zatim všem děkuju.Jsem ráda,že jste mi poradily :wink:

• Citovat
  • Upravit
216
26.6.07 13:17

Ahoj,

já mám knížku od Pavly Momčilové- Vaříme dětem chutně a zdravě, stála myslím 260kč. Jsou tam zdravější recepty pro celou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.4.12 22:03

ahoj mohla bych take poprosit o zaslani receptiku dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie