Kuchyně Nadop Ořechov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
13.9.10 10:24

Kuchyně Nadop Ořechov

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto firmou? Pozitivní nebo negativní? Uvažujeme,že si od nich necháme udělat kuchyni. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8647
13.9.10 11:19

Moji rodiče od nich mají nábytek do obýváku. Návrh jim dělali přímo v Ořechově,kvalita super,jsou moc spokojeni!
Určitě to je sázka na jistotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.9.10 12:46

:-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.9.10 18:45

Nikdo ji nemáte? Myslím kuchyni. :cry: :cry: . Tak se zkusím zeptat jinak, co by jste volily? Nadop nebo Oresi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
14.9.10 22:50

Nadop vubec neznam, ale na Oresi jsem cetla na netu hodne negstivnich reakci.. Pokud bych mela vybirat z tech levnejsich variant, tak rozhodne radeji treba Ikeu nez Oresi. My mame teda kuchyni od Sykory, pres pul roku a zatim si nemuzu stezovat.

Aha, ted jsem koukla na ten Nadop a nejsou zrovna levny, tak moc nechapu, proc srovnavas tohle a Oresi? :think:

• Citovat
  • Upravit
37
15.9.10 14:24

No právě, Oresi je levnější, ale taky jsem právě četla hodně negativních reakcí, Nadop je drahý, ale udělají kuchyni dle finančních možností a prý snad by měl být zase kvalitní. Tak jsem právě myslela, jestli by ji někdo měl, tak jestli ta cena opravdu odpovídá kvalitě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
15.9.10 19:57

Jo tak :) No tak to neporadim, ale fotky maji moc pekny a diky za tip, protoze se mi tam libily nektery obyvaci steny a taky sedacka :)

• Citovat
  • Upravit
Lenka Průšová
18.10.10 14:25

Jestli mohu z vlastní zkušenosti doporučit, ta pana Dušeka z Prosenic,odkaz- www.kuchynedusek.cz. Vyráběli nám kuchyni na míru za nižší cenu než Oresi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný