Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto firmou? Pozitivní nebo negativní? Uvažujeme,že si od nich necháme udělat kuchyni. Díky.
Moji rodiče od nich mají nábytek do obýváku. Návrh jim dělali přímo v Ořechově,kvalita super,jsou moc spokojeni!
Určitě to je sázka na jistotu ![]()
Nikdo ji nemáte? Myslím kuchyni.
. Tak se zkusím zeptat jinak, co by jste volily? Nadop nebo Oresi?
Nadop vubec neznam, ale na Oresi jsem cetla na netu hodne negstivnich reakci.. Pokud bych mela vybirat z tech levnejsich variant, tak rozhodne radeji treba Ikeu nez Oresi. My mame teda kuchyni od Sykory, pres pul roku a zatim si nemuzu stezovat.
Aha, ted jsem koukla na ten Nadop a nejsou zrovna levny, tak moc nechapu, proc srovnavas tohle a Oresi? ![]()
No právě, Oresi je levnější, ale taky jsem právě četla hodně negativních reakcí, Nadop je drahý, ale udělají kuchyni dle finančních možností a prý snad by měl být zase kvalitní. Tak jsem právě myslela, jestli by ji někdo měl, tak jestli ta cena opravdu odpovídá kvalitě. ![]()
Jo tak
No tak to neporadim, ale fotky maji moc pekny a diky za tip, protoze se mi tam libily nektery obyvaci steny a taky sedacka ![]()
Jestli mohu z vlastní zkušenosti doporučit, ta pana Dušeka z Prosenic,odkaz- www.kuchynedusek.cz. Vyráběli nám kuchyni na míru za nižší cenu než Oresi.