Pár otázek:)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
11.9.10 18:05

Pár otázek:)

Ahoj holky,
měla bych pár dotázků :lol:
co dát do skříně, aby prádlo pěkně vonělo? Onehdy jsem zkoušela mýdlo, ale jak se smísila ta vůně dřeva s vůní toho mejdla, tak to byl hnus - a hodně dlouho trvalo, než se to vytratilo. A i přesto, že peru v aviváži, tak mi prádlo třeba během čtrnácti dnů, co v tý skříni leží, tak divně zatuchne :roll:
onehdy jsem tady někde četla, že perete podprdy v Pufíku, což je nějakej dětskej šampon a dá se koupit v dm - ptala jsem se ve dvou různých prodejnách a všude na mě koukali jak na blázna, že o tom v životě neslyšeli :lol: co vy na to?
Používáte doma takový ty ťuplíky nalepovací na nohy nábytku (židle, stůl atd.)? Taky se vám pořád na ně nabaluje bordel a odlepujou se nám? Nebo se dají koupit nějaký třeba dražší, ale odolnější? :lol:
Asi mám nějaký cucky v pračce (černý oblečení vytáhnu vždy ťuplíkatý, ale prášek to nebude - spíš jsem jednou omylem vyprala papírovej kapesník a jsou tam asi nějaký zbytky někde) - myslíte, že mi pomůže, když vyperu jednou naprázdno? (právě to aplikuju :lol: ) Co pomohlo vám se zbavit chlupatýho prádla? Může mi např. na prádle zůstavat zbytek prášku, protože peru na krátkej program plnej buben prádla?
Děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
11.9.10 18:20

Voňavé prádlo - máme malý byt, takže pokud koupím nový prací prášek - v igelitu, dám do skříně a provoní to vše, chlapa se už ptali ženské v práci, jak je možné, že mu tak hezky voní oblečení :mrgreen:

Cucky - jo kapesníky a vůbec bordel z kapes, neplnit tolik pračku, případně dát tekutý prací prášek :wink:

Na nalepovací ťuplíky odpověď neznám, u všech námi vyzkoušených je to stejné a docela logické, že se to tam lepí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13728
11.9.10 18:21

Na první otázku neodpovím, na druhou - ano, nalepovací podložky používám, většinou je mám na pevně stojící nábytek. Tam, kde posunuju, konkrétně u stolku v obýváku, se mi bordel lepí, ale neodlupují se. Odloupla se mi jedna u postele. Řekla bych, že dražší nejsou.
A na prádle může zůstávat prášek, pokud naplníš pračku hodně, že tam to prádlo nemá místo. Žmolíky můžou být i z gelu, nevím, jestli používáš. Zkus projet pračku naprázdno a nalít tam třeba půl litru octa, to by mělo pročistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.9.10 18:23

ahojky -mají Pufíka v Tescu,ve Schleckru a jinde

http://www.vmd-drogerie.cz/…sampon-300ml

odkaz,že nekecám,že existuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.9.10 19:21

jéé, plátěnej pytlíček s bylinkama :palec: tak to vyzkouším, děkuju za tip :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
11.9.10 19:37

Ahoj, tak v Pufíku jsem prala prádlo malýmu, koupila jsem ho v Evě, ale měli ho tam jen jednou :-( . Pak prádlo krásně a na dlouho provoní ten žlutý Lenor Summer (teda aspoň mě).

Ty ťuptíky používám, ale nemám je nalepovací, ale byl tam hřebíček, který se např. do židle zatloukl a ťuptík byl jakoby z nějaký plsti, ale bordel se na něj taky nalepuje.

S tou pračkou nevím, ale když používáš sypký prášek a pračku naplníš hodně, tak se může stát, že se nerozpustí. Teď jsem si oblíbila ty kapsle od Arielu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.9.10 20:10

Pufíka jsem nedávno objevila v Kauflandu :mrgreen: V dětským oddělení - pleny, výživy a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
11.9.10 20:28

Ahoj, se skříní nevím, Pufíka máme z Tesca a ty cupulíky od nábytek chlap sehnal nabíjecí, nalepovací se nam odlepovaly. Akorát se to musí nabíjet opatrně, aby se nožka nábytku neštípla. :wink:
Možná zkus i kouknout do filtru pračky, jestli ho nemáš špinavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný