Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky pomoc mám na vás velkou prosbu byla u mě kamarádka a její prcek se mi vyčural na koberec mám vyčištěný koberec vodním čističem,zkoušela jsem i ručně a pak zase vodní a pořád nic co mám dělat ten pach v tom koberci pořád je a nechce to jít dole přes den větrám tak to jde,ale večer u televize jak je chladno a zavřené okno tak to čpí je to děs a už nevím co s tím.Prosím o radu jak to odstranit je to opravdu děs člověk aby se styděl někoho pozvat na návštěvu.Prosím,prosím poradte.
Ahoj malý se počuraval na koberec pořád, já to vždy poléla vanišem na koberce , hadérkou vydrhla a nesmrdělo to.
Nemáte pod tím něco dřevěného? To spíš vypadá, že je to do něčeho nasáklé a velmi pomalu to vysychá
Máme pejsky, takže než se naučili ven,.. pak se stejně vyházeli koberce, nicméně mi vždy pomohlo to vytepovat vanishem. Po nehodě nastříkat na místo, nechat působit, vydrhnout kartáčem a pak jsem tepovala tím vysavačem od Ety a nic cítit nebylo, ba naopak - vanish dost intenzivně voní. ![]()
v jiné dnešní diskusi jedna maminka radila koupit speciální sprej na čalounění, který s epoužívá, když to počůrají kočky. ale nepsala název…
děkuji zkusím teta koupit ten vanish třeba to pomůže jinak tam máme parkety.děkuji moc uvidím byla bych ráda je to opravdu děs
Zkus i odhrnout ten koberec a vytřít i ty parkety, mohlo to přesáknout a Vanish určo zabere ![]()
Nejsem si jistá, ale to určo budou vlhké i ty parkety, obzvláště pokud nejsou řádně nalakované a velmi pomalu vysychají skrz koberec - to věřím, že bude smrádek
![]()
Já jsem nedávno četla,že počurané místo se má přejet perlivou vodou a je po smradu.Ještě jsem to nezkoušela,ale mě zase trochu zasmrádla sedačka když se tam malej počural tak to asi zkusím.Čistila jsem to Koralanem na ruční čištění a přijde mi že to smrdí ještě víc. ![]()
holky já dneska prvně čistila koberec na mokro (doteď na sucho různýma čističema a nikdy nepomohlo), máme psa a koberec je starý dva roky. No vzala jsem ho Arielem (prací prášek) a vodou, všechny skrvny pustili (((-: paráda i skoro dva roky stará rajská omáčka, ale bohužel ten psí pach ne )))-:, teď to tu čpí jako po fíkově koupání, už má zaracha a zamezila jsem mu přístup do pokojů no a za chvilku jdu experimentovat. dám si do kýble s vodou ještě ocet, dobře pohlcuje pachy a znovu ten koberec vydrbu, jsem zvědavá jestli to pomůže.
zakladatelku chápu, ale myslím, že tady bude problém nejenom v tom koberci ale i v těch parketách.
tak jsem nakonec ocet dala do rozstřikovače s vodou a postříkala jsem koberec ((-: octový zápach je velmi slabý, ale čichla jsem ke koberci a smrad z fíka - psa, žádný ((-: uvidím co to bude dělat po zaschnutí.
Děkuji všem za rady asi to bude v těch parketách a pokud nepomůže ani ten Vanish nebo ta voda s octem bude muset koberec dole vyčistit parkety a pak dát koberec zpět problém je v tom,že máme na tom sedačku z jedné strany nebo obyvákové skříňky z druhé strany a jěště lišty u zdi okola dokola a s dvouletým prckem to bude sranda nemáme hlídání na to už se těším.Zítra koupím ten Vanish a zkusím jeěště ten a uvidím.
@CokeLady máme protiskluzovou podložku pod koberec a jsem s tim spokojená ![]()
Protiskluz z Ikei mame na laminatove plovoucce a ani se nehne ![]()
@Ainy to ani nevim, že mají v ikee
kupovala jsem někde v kobercich
Jj nehne a hlavně se mi líbí, že jsem nemusela lepit žádnou pásku ![]()
@Pinkielink V kobercich jsem taky kupovala ale ten Ikeackej mne prijde lepsi, tenci a levnejsi