Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, jdu na radu…na zkušenosti…už asi 14 dní vybírám dřez do kuchyně…a ted…nerez v žádném případě, chtěla bych granit a nebo keramický dřez…keramické dřezy stojí raketu a to se mi dávat nechce…ale jsou bezúdržbový…takže jedine granit. Granit by se mi hodil bud černý nebo bílý…na černém budou mapy od tvrdé vody, bílý bude čase flekatý po barevných tekutinách a jídle atd. No a ted který…co je menší zlo???A jakou značku mi doporučíte???Frank nebo Schock?
Mám černý granit a tvrdou vodu a v pohodě. mam myčku takže nadobi do dřezu neskladam.
Mam černý uz asi 5 let. Jednou za cas poliju připravkem na vodní kaz a je pořád good
a u nas je hodně tvrdá voda ![]()
@veruuuuu píše:
Dobrý den, jdu na radu…na zkušenosti…už asi 14 dní vybírám dřez do kuchyně…a ted…nerez v žádném případě, chtěla bych granit a nebo keramický dřez…keramické dřezy stojí raketu a to se mi dávat nechce…ale jsou bezúdržbový…takže jedine granit. Granit by se mi hodil bud černý nebo bílý…na černém budou mapy od tvrdé vody, bílý bude čase flekatý po barevných tekutinách a jídle atd. No a ted který…co je menší zlo???A jakou značku mi doporučíte???Frank nebo Schock?
Máme bílý dva roky a spokojenost!!!
@veruuuuu Dva poznatky z mé kuchyně:
@Premek_Orac píše:
@veruuuuu Dva poznatky z mé kuchyně:
- (na to se neptáš, ale fakt doporučuji) místo kuchyňské desky dát kámen či umělý kámen
- tmavý granit. Na světlém p čase něco vidět je, na tmavém naprosto minimálně.
A když ten tmavý barevně nezapadá do konceptu kuchyně? ![]()
Mám též černý granit, občas přetřu octem, když se mi zdá, že je na něm vodní kámen.