Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, hodně se teďka řeší igelitové tašky, který už díky EU nedostaneme v krámech zadarmo
Jak to řešíte vy? máte svoje textilní?
A myslíte, že byste mi mohly vyplnit tenhle kraťoučký dotazník pro syna?
https://docs.google.com/…UPw/viewform
Díky moc. Jitka
@jitka3333 Buď si muzes koupit papírovou nebo tu igelitovou když nemám svou tak koupím jinak nosím svoji
látkovou.
Si je koupím no, ty papírové tašky co mají třeba v lidlu jsou na prd, na větší nákupy si tahám s sebou svoje obří pevné tašky
Ja jsem za to rada. nosim si svoje textilni a nebo si velkou igelitku nebo papirovou tasku koupim.
Nosím skládací látkovou v kabelce, velké nákupy nedělám, tak mi to stačí.
Mám několik látkových už léta. Přijde mi to jako samozřejmost. Ještě aby zrušili ty hloupý sáčky na rohlíky a budu spokojená ![]()
Diky bohu…meli by to zakazat vsude
Jo nosim si vlastni textilni.
Popravdě si už nevybavuju, kdy jsem dostala v krámě tašku zadarmo. Maximálně nějaký potištěný sáček. Je fakt, že nechodím to takových těch megahypermarketů (všechno je daleko), tak o tenhle „luxus“ přicházím.
Normálně si beru svou tašku, látkovou teda ne, máme z Ikey ty velké i menší a ještě jednu z podobného materiálu mám tuším z Lidlu. Občas zapomenu a halt nějakou u kasy koupím, takže máme i zásobu normálních igelitek.
Jo, a s oblibou nakupuju do krabic od zboží, těma pak doma zatápím.
Ja si na velky nakupy beru tasky z domova, takovy ty velky, s pevnejsim dnem. Jinak jsem lempl a tasky kupuju a pak hromadim doma
.
V ČR si těch pár igelitek koupím. Stejně je to zákaz k ničemu když v zahraničí k nákupu, co by se mi vešel do dvou tašek, jich dostanu tak 10. A ekologie jim tam nic neříká.
@vertunka píše:
Ja si na velky nakupy beru tasky z domova, takovy ty velky, s pevnejsim dnem. Jinak jsem lempl a tasky kupuju a pak hromadim doma.
Můj případ
mám jednu velkou tašku a narvanou igelitkama ![]()
@Doe_Jane píše:
Si je koupím no, ty papírové tašky co mají třeba v lidlu jsou na prd, na větší nákupy si tahám s sebou svoje obří pevné tašky
Takze se snazime brat si svoji tasku, nebo davame nakup z kosiku do skladaci prepravky do auta
@Knihomyš
To už nikde ani tasku zdarma nedostaneš, je to zakázaný. Takže ani k nákupu oblečení není taška zdarma, zkratka nikde. Ja si ji buď koupim, nebo mám nějakou u sebe, ale ne vždy.
V prevazne vetsine pripadu mam svou textilni. Kdyz nahodou nemam, holt si bez kecu koupim, co je. Doma zuzitkuju papirovou na trideny odpad (davam do ni papir), do igelitky pak dalsich x mesicu balim veci, kdyz nekam jedu. Dokud ji neztratim, neroztrham nebo nekde nezapomenu.
Tak to je snad uz davno ne, neznam obchod kde bychkdy dostala tasku zadarmo ![]()