Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na papírové tašky z Lidlu si teda nemohu stěžovat, použiju jednu několikrát.
Nosim si svoje textilni uz leta. I na pecivo a zeleninu si nosim sve pytliky ze zaclonoviny. Tohle zahlcovani planety plastama je hrozne. Treba salatova okurka zatavena v plastu ![]()
@Tableta píše:
Mám několik látkových už léta. Přijde mi to jako samozřejmost. Ještě aby zrušili ty hloupý sáčky na rohlíky a budu spokojená
Mám to stejně ![]()
@Petruna21 píše:
Můj případ![]()
mám jednu velkou tašku a narvanou igelitkama
Igelitové teď používám už dost málo. Buď použiju svoji textilní, nebo koupím tu obrovskou pevnou tašku, kterou potom použiju na víc nákupů.
V obchodech s oblečením bych to viděla na recyklované papírové.
Ale mě teda přijde divný platit za tašku, na které je logo obchodu. Za takovou tašku by zákazník podle mě platit neměl. Protože je to prostě reklama. Takže to by snad měli platit oni mě, že budu chodit po městě s logem jejich obchodu ![]()
Platit by se mělo jen za tašky bez loga. Howk.
A tedy k tomu nákupu oblečení mě to dost štve. Tyhle regulace EU nechápu. Stejně tím svět nespasi
@a12 píše:to my taky
pritel kolikrat tasku necha v aute kdyz jde sam, a nema drobny na vozik a pak kupuje tasky
ale do tech tenkych davam plasty na vyhozeni tak to aspon takhle vyuziju
Kolikrát si říkám že bych ty tašky normálně mohla rozdávat ![]()
@ThinkPositively píše:
Tak to je snad uz davno ne, neznam obchod kde bychkdy dostala tasku zadarmo
My pred vanocema ve sportisimu dostali.. Ona ji sice markovala a neplatili jsme ji
@jitka3333 píše:
Ahoj holky, hodně se teďka řeší igelitové tašky, který už díky EU nedostaneme v krámech zadarmoJak to řešíte vy? máte svoje textilní? …
Díky moc. Jitka
Nikdy jsem si nikde zadarmo igelitky nebrala, nedostávala a ani bych nechtěla. Vždy jsem si kupovala a kupuji anebo se nákup naloží do bedýnek do auta.
Ale ono to bude možná i tím, že nejezdím do hypermarketů. Tam asi u pokladen ty tašky k nákupu byly…?
Igelitku zdarma jsem nedostala, ani nepamatuju. A je mi to jedno, nákup nosím v batohu. ![]()
Už dlouho jsem nedostala igelitku zadarmo
Na velké nákupy berem svoje (ikeácké či lidlacké z pevného materiálu) a na malé látkovou, občas zapomeneme a koupíme igelitku.
@a12 jo tak ve sportisimu ano, tam nám dávají, ale v obchodě s potravinami ne ![]()
@lucenka aha, no jo, to je blbý, ale tak budu to vědět a vezmu s sebou nějakou látkovku no
ale je to tedy divné platit za tašku s logem obchodu ![]()