Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@veria No, já si právě myslím, že člověk nedostal tu tašku zadarmo ani před zákazem. Aspoň tam, kde chodím, ne.
@lucenka píše:
Už právě díky EU nedostaneš ani ve sportisimu ani v obchodě s oblečením
No, tak tam kupuju věci, u kterých mě teda +5 Kč za tašku nerozhodí…
Na potraviny mam latkovou. K obleceni davaji vetsinou papirovy, tkz to je beze zmeny. Kdyz jdu nakupovat hadry, casto sama odmitam tasky zdarma a veci dam uz do tasky, co mam. Nerada chodim ovesena tastickama jak vanocni stromecek.
@Knihomyš píše:
No, tak tam kupuju věci, u kterých mě teda +5 Kč za tašku nerozhodí…
Tak mne to taky nerozhodí. Ale přijde mi jako nesmysl dávat peníze za igelitku s logem, navíc když tu samou v jiné zemi dostanu zdarma. A to ještě jednu samostatně třeba na spodní prádlo, další na kalhoty a třetí na trika
@lucenka píše:
Právě… Vůbec jsem to nečekala a byla z toho nemile překvapená. Kor teď, když jsem zvyklá dostat k jakémukoliv nákupu hromadu tašek
A co Te tak nemile prekvapilo? Kdyz kupujes obleceni, tak tech pet kc navic snad neni nic hrozneho, aby to clovek komentoval slovy " to jsem vubec necekala" ne? Chapu, ze kdybys vybehla koupit rohliky a sunku jen s padesatikackou v kapse, tak Te muze taska navic rozhodit, ale takto? Ale jsem rada, snad to splni svuj ucel, a budou si lidi nosit svoje tasky.
@lucenka píše:
Tak mne to taky nerozhodí. Ale přijde mi jako nesmysl dávat peníze za igelitku s logem, navíc když tu samou v jiné zemi dostanu zdarma. A to ještě jednu samostatně třeba na spodní prádlo, další na kalhoty a třetí na trika
Tak tohle mi prijde uplne hrozne, kazdou polozku jeste zvlast do plastu ![]()
@ThinkPositively píše:
Tak to je snad uz davno ne, neznam obchod kde bychkdy dostala tasku zadarmo
No furt takové obchody jsou ![]()
Já pokud jedu na nákup plánovaně, beru tašky z domova. Když to tady začalo, byla jsem v CA nakoupila dost oblečení a prodavačka mi po zaplacení přistrčila hromadu a já říkám „to mi to nedáte do tašky“ a ona „tu si musíte koupit“. tak jako samozřejmě, že si to nevezmu do náruče.
@evill píše:
A co Te tak nemile prekvapilo? Kdyz kupujes obleceni, tak tech pet kc navic snad neni nic hrozneho, aby to clovek komentoval slovy " to jsem vubec necekala" ne? Chapu, ze kdybys vybehla koupit rohliky a sunku jen s padesatikackou v kapse, tak Te muze taska navic rozhodit, ale takto? Ale jsem rada, snad to splni svuj ucel, a budou si lidi nosit svoje tasky.
Ale zas jsou zákaznice, které když kupují třeba bundu za 15 tisíc, čekají, že dostanou tašku zdarma jako servis prostě. Je to až divné si říct o 5 Kč za tašku. Oni to i tak nechají navíc.
@nikitice píše:
Ale zas jsou zákaznice, které když kupují třeba bundu za 15 tisíc, čekají, že dostanou tašku zdarma jako servis prostě. Je to až divné si říct o 5 Kč za tašku. Oni to i tak nechají navíc.
Tak ke kabatu za 15k dostanes peknou papirovou tasku, ne igelitovej hnus za 5kc.
Na potraviny nosim svou latkovou tasku (nosila jsem i drive)
Pri nakupu obleceni si koupim igelitovou za poplatek, coz me docela stve. Nakup za tisice a ani tasku nedaj zdarma
![]()
@lucenka píše:
Tak v Cine treba prumyslove podniky vypousti odpady do vody a ovzdusi. Znamena to, ze to tady budeme delat stejne, kdyz to tak delaji v jine zemi? Kdyz chci neco zmenit, zacnu u sebe. A cim min plastoveho odpadu, tim lepe.
Igelitové tašky pro nákup nekupuji hodně let, máme buď látkové anebo ty větší pevnější - ty jsme si dříve vozili zejména ze Španělska - vyhovoval tvar a dvojí velikost uch. Bohužel již nám po skoro deseti letech dosluhují
.
Jediná doba, kdy jsem si občas koupila tašky za „kačku“, tak to v období, kdy jsme jezdili na chalupu, jelikož byla ideální na odvoz odpadu. Nyní jsem sehnala podobné pytlíky v Lidlu, jen jsou větší, ale co už, s tím si poradím.
Co mne ale zlobí, že oblečení nyní dostávám sice bez pytlíku/tašky, ale třeba za totáče, ho alespoň zabalili do papíru. Nyní musím mít separé tašku na oblečení.
@Gorlami píše:
Tak ke kabatu za 15k dostanes peknou papirovou tasku, ne igelitovej hnus za 5kc.
Třeba Guess má pěkné velké na zip s potiskem a je to také plast. Právě, že se za ně bude platit. Tak je to takové nesmyslné k tak drahým věcem.
Právě… Vůbec jsem to nečekala a byla z toho nemile překvapená. Kor teď, když jsem zvyklá dostat k jakémukoliv nákupu hromadu tašek