Igelitové tašky

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31274
27.2.18 11:31

@evill jé to je skvělej nápad. Já nejsem žádnej „hysterickej“ ekolog, ale hrozně mě rozčiluje, když mi třeba v obchodě chtějí dát každej druh ovoce do extra pytlíku (jedno jablko, dvě hrušky, jeden pomeranč a dva citrony a igelitů je na to půl kila :zed:, já si to nechávám sypat rovnou do tašky, nebo když už, tak jeden igeliťák na všechno dohromady a doma ještě zužitkuju.)
Ale rohlíky do pytlíku ze záclonoviny, to je bomba!!!
Jinak já se snažím nosit svojí tašku (někdy látkovou někdy igelitovou) stabilně v kabele a na větší nákupy nosím pevné velké tašky ala Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.2.18 11:31

@pajaxy sklo je taky dost těžké hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
27.2.18 11:32

@kontramatka Díky. Jsem Střední Čechy, Brno je pro mě trochu z ruky. Možná tam pojede příští týden chlap, tak ho zkusím zaúkolovat.

@anonymni_prezdivka Díky, ruční mytí mi nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
27.2.18 11:32
@kontramatka píše:
@pajaxy sklo je taky dost těžké hlavně.

To taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
27.2.18 11:35

@Knihomyš mne jo, kdyz vytahnu po vikendu rozkvetlou lahev, je to lahudka :cert: chce to vetsi kontrolu, duslednost…vim, ale uz jsem trochu otupela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.18 11:49
@kontramatka píše:
@anonymni_prezdivka Je právě že ji musíš odšroubovat ne? Já sháněla aby bylo šroubování a plus pítko s víčkem co neteče…jestli si vzpomenu tak je doma vyfotím a vložím zítra.

Jeejda, omlouvám se, to jsem nedočetla nebo nepochopila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.18 11:52
@pajaxy píše:
Co po zdravotni strance?(myslim ten plast) porad nad tim premyslim, ze by se mi libilo sklo, ale zase tahat strepy z aktovky, takze myslenku vzdy zapudim…Příspěvek upraven 27.02.18 v 11:32

Tak já nějak spoléhám na to, že v dnešní době by se už z ikey nic zdraví škodlivého nekoupilo… neříkám nějaké lahvičky od vietnamců, ale tady tomu věřím - ale atesty jsem nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
27.2.18 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24121
27.2.18 12:08

@Knihomyš my jsme dětem před měsícem koupili tyto lahvičky, jen menší, cca 350 ml. Zatím dobré, dcera to nosí denně do školy, říká, že se jí z toho dobře pije, a zatím ji to nevyteklo. Jen nemohu říci, jak dlouho vydrží., ale po měsíci dobré.
 https://www.4camping.cz/…nalgene-otf/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24121
27.2.18 12:11
@pajaxy píše:
Co po zdravotni strance?(myslim ten plast) porad nad tim premyslim, ze by se mi libilo sklo, ale zase tahat strepy z aktovky, takze myslenku vzdy zapudim…Příspěvek upraven 27.02.18 v 11:32

taky jsem takto přemýšlela, ale kdyby se dceři ta lahev rozbila a ona se pořezala a vše se jí vylilo do tašky, bylo by mi to líto. Navíc sklo je těžší než ta plastová lahev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.2.18 12:11
@elen-ka píše:
@Knihomyš my jsme dětem před měsícem koupili tyto lahvičky, jen menší, cca 350 ml. Zatím dobré, dcera to nosí denně do školy, říká, že se jí z toho dobře pije, a zatím ji to nevyteklo. Jen nemohu říci, jak dlouho vydrží., ale po měsíci dobré.
https://www.4camping.cz/…nalgene-otf/

ježíši to je cena teda!!! :roll: to bych nekoupila ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24121
27.2.18 12:19

@kontramatka no jo, ale když za půl roku dcera odrovnala cca 3 lahve typu zdravá láhev, tím, že pítko rozkousala, tak jsme za to dali také tolik. Hlavně ona chtěla něco podobného co mám já do práce, je tam jen šroubovací víčko a jde to dobře umývat. Navíc ty zdravé lahve i po výměně pítka tekly. Tato zatím neteče, takže jsme s ní spokojeni. Uvidíme jak dlouho ji/jim vydrží a zda to byla dobrá investice. Já tu svoji mám přibližně 4 roky a pořád je dobrá. Cenově byla na stejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.2.18 12:21
@elen-ka píše:
@kontramatka no jo, ale když za půl roku dcera odrovnala cca 3 lahve typu zdravá láhev, tím, že pítko rozkousala, tak jsme za to dali také tolik. Hlavně ona chtěla něco podobného co mám já do práce, je tam jen šroubovací víčko a jde to dobře umývat. Navíc ty zdravé lahve i po výměně pítka tekly. Tato zatím neteče, takže jsme s ní spokojeni. Uvidíme jak dlouho ji/jim vydrží a zda to byla dobrá investice. Já tu svoji mám přibližně 4 roky a pořád je dobrá. Cenově byla na stejno.

Tak bych jí dala asi zavařovačku. Tu by už nekousala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.2.18 12:33
@kontramatka píše:
ježíši to je cena teda!!! :roll: to bych nekoupila ani náhodou.

ty ceny mě taky zaráží 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.2.18 13:13
@Tamtama píše:
ty ceny mě taky zaráží 8o

A uz jste videli tohle :mrgreen: https://outdoor-lahve.heureka.cz/…specifikace/#…
Ta cena je silena, ale zas mozna vydrzi :nevim: chlap do prace by ji vyuzil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný