Igelitové tašky

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6171
28.2.18 23:28
@Evulina píše:
Snad už ani nepiš dál, nebo to se mnou na místě sekne :,( :zed:
A do sekáčů chodím ráda, aspoň recykluju i to oblečení..tak budu chodit dál.

Sama z toho neusnu. Snad se tam zítra dostanu s mobilem. Pak tě to asi položí hned. A kdyz ne zítra, tak příští týden a pokusím se něco napsat. Mohu fotit stojany s těmy tácy a nádobím, ale k tomu potřebuji ty fotky z lisu. Pak to poslat komu? Víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.2.18 23:33
@nikitice píše:
Sama z toho neusnu. Snad se tam zítra dostanu s mobilem. Pak tě to asi položí hned. A kdyz ne zítra, tak příští týden a pokusím se něco napsat. Mohu fotit stojany s těmy tácy a nádobím, ale k tomu potřebuji ty fotky z lisu. Pak to poslat komu? Víš?

No, kdyby se do toho chtělo tobě nebo někomu jinému, nafotila či nahrála bych to všechno a i to oblečení u tebe v krámě a udělala z toho nějaký celý komentovaný video na Youtube.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.2.18 23:34
@nikitice píše:
Sama z toho neusnu. Snad se tam zítra dostanu s mobilem. Pak tě to asi položí hned. A kdyz ne zítra, tak příští týden a pokusím se něco napsat. Mohu fotit stojany s těmy tácy a nádobím, ale k tomu potřebuji ty fotky z lisu. Pak to poslat komu? Víš?

A taky třeba by se to dalo poslat přímo na nějaké ministerstvo - životního prostředí pravděpodobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
28.2.18 23:37
@Evulina píše:
No, kdyby se do toho chtělo tobě nebo někomu jinému, nafotila či nahrála bych to všechno a i to oblečení u tebe v krámě a udělala z toho nějaký celý komentovaný video na Youtube.. :think:

Tak nechci přijít o práci zrovna. Ale vedle kontejneru se smíšeným je plast v obr pytlích, aspoň kvůli množství. Uvidim co se dá. Třeba bez značky ty krabice. Tak nebude to zítra vše, ale budu se snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
28.2.18 23:39
@Evulina píše:
A taky třeba by se to dalo poslat přímo na nějaké ministerstvo - životního prostředí pravděpodobně..

Příští týden budu i na jiném obchodě vlastně. Určitě dám vědět. Pokusím se už zítra.

Příspěvek upraven 28.02.18 v 23:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.2.18 23:40
@nikitice píše:
Tak nechci přijít o práci zrovna. Ale vedle kontejneru se smíšeným je plast v obr pytlích, aspoň kvůli množství. Uvidim co se dá. Třeba bez značky ty krabice. Tak nebude to zítra vše, ale budu se snažit.

No jo, to mě nedošlo, že filmovat a fotit ve vlastním krámě by asi nebylo moc dobrý přímo pro tebe..kurňa že já se jako řadový zákazník k tomuhle nedostanu..hned bych to nafotila..Asi se nechám někde v obchoďáku kvůli tomu zaměstnat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
28.2.18 23:43
@Evulina píše:
No jo, to mě nedošlo, že filmovat a fotit ve vlastním krámě by asi nebylo moc dobrý přímo pro tebe..kurňa že já se jako řadový zákazník k tomuhle nedostanu..hned bych to nafotila..Asi se nechám někde v obchoďáku kvůli tomu zaměstnat 8)

No kvůli reportáži by se někdo jako brigáda k tomu dostal hned. Hlavně brigádníci chodí s odpadem. A s sebou můžou vzít kohokkliv.. Nikdo tam nehlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.2.18 23:44
@nikitice píše:
Příští týden budu i na jiném obchodě vlastně. Určitě dám vědět. Pokusím se už zítra.Příspěvek upraven 28.02.18 v 23:40

Jinak je mi teda blbý, jak tady střílím nápady jak to udělat a chci to po tobě..nicméně já nejsem u zdroje a ani k těm zabalenejm oblečením, ani ke konťákům v obchodních centrech se nedostanu.
To jsou prostě takový věci, že zůstává rozum stát..Další obšírné téma je plýtvání potravinami, kdy gastronomický provozy musejí vše nespotřebované likvidovat a člověk si to ani nesmí vzít domů pro prase. Naštěstí máme poblíž poměrně rozumný důchoďák, který nám nechává zbytky a my s tím krásně vykrmíme dvě prasata a 50 brojlerů!! Muž občas přiveze teplý voňavý řízky apod..a jinde ve světě umírají lidi hlady.
Já už doma mám odhad docela, kolik čeho koupit, nevyhodím defacto žádný jídlo proto, že by prošlo, vše se nám daří akorát vždy spotřebovat, tak jsem aspoň za to ráda.
Jsi moc hodná, že by jsi něco nafotila či nahrála a je moc fajn, že jsi jednou z těch, kdo o tom přemýšlí a trkne ho, že to není v pořádku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
28.2.18 23:44
@Evulina píše:
No jo, to mě nedošlo, že filmovat a fotit ve vlastním krámě by asi nebylo moc dobrý přímo pro tebe..kurňa že já se jako řadový zákazník k tomuhle nedostanu..hned bych to nafotila..Asi se nechám někde v obchoďáku kvůli tomu zaměstnat 8)

Jsi z Prahy? Ne kvůli zaměstnání, ale jestli znáš ty restaurace s plastem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
28.2.18 23:51

Půjdu spát. A díky. Asi jsem to potřebovala někomu takhle napsat a slyšet, že to někumu není lhostejné. Já to řekla předtim tolika lidem a všem to bylo jedno, tak jsem utichla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.2.18 23:52
@nikitice píše:
Jsi z Prahy? Ne kvůli zaměstnání, ale jestli znáš ty restaurace s plastem.

Ne..ale mám poblíž Pardubice a Hradec Králové..já do těch restaurací vůbec nechodím, tak to asi ani nevím..zkusím tam někdy zajít a všímat si a třeba taky něco nafotím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.2.18 23:52
@nikitice píše:
Půjdu spát. A díky. Asi jsem to potřebovala někomu takhle napsat a slyšet, že to někumu není lhostejné. Já to řekla předtim tolika lidem a všem to bylo jedno, tak jsem utichla. :oops:

Mě nejen, že to není jedno, mě to přímo nebetyčně sejří :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
28.2.18 23:55
@Evulina píše:
Ne..ale mám poblíž Pardubice a Hradec Králové..já do těch restaurací vůbec nechodím, tak to asi ani nevím..zkusím tam někdy zajít a všímat si a třeba taky něco nafotím :pankac:

Není to tak všude, třeba v Praze na Andělu jsou restaurace oddělené vedle sebe, porcelánove nádobí se nesmí přenášet a kdyby, tak si ho poznají. U nás je to prostě kruh a jí se uprostřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
1.3.18 00:02
@Evulina píše:
Mě nejen, že to není jedno, mě to přímo nebetyčně sejří :zed: :zed:

Když všude je to všem jedno. Já třeba fotila díry pod chodníkem od potkanů, protože se propadá čím dál víc a město to poslalo silničářům, dokonce je to někde na webu. Každý den je to horší, potkani už jsou pod domem, takže se brzy asi propadnem a je to půl roku a nic. A tady každý den končí tuny plastu kdovíkde, teď mi přijde i týden k nafocení dlouho a pak to bude ležet někde na živ. prostředí a někdo mě nechá raději zastřelit, jelikož v Kosteleckých uzeninách ma Babiš vse v plastu. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.3.18 01:03
@Evulina píše: :zed: :cert:
No jo, tady je problém v tom, že do plastů smí jen čistý plasty (na rozdíl od skla, který může do konťáku na sklo i špinavý). O kdo z personálu by to ještě omýval, než to dá do odpadu že..tak je jednodušší vrazit to do smíšenýho :pocitac:

Jj, do plastu jen cisty plast. Doma plastovy kelimky napr. od jogurtu a syru vymyvame. Jenze ty bistra maj plastovy nadobi i proto, aby se s tim nemuseli umyvat a proste to vyhodi a neresi. Ale je to hnus, to souhlasim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný