Igelitové tašky

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
27.2.18 16:12
@Káťa19 píše:
A uz jste videli tohle :mrgreen: https://outdoor-lahve.heureka.cz/…specifikace/#…
Ta cena je silena, ale zas mozna vydrzi :nevim: chlap do prace by ji vyuzil

8o dobře, přijdu si jak socka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
27.2.18 16:21
@Káťa19 píše:
A uz jste videli tohle :mrgreen: https://outdoor-lahve.heureka.cz/…specifikace/#…

Ta ale vypada dobre! Az se nauci zbytky vylivat a vazit si ji, mozna poridim…treba do te doby klesne cena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.18 17:52
@elen-ka píše:
@kontramatka no jo, ale když za půl roku dcera odrovnala cca 3 lahve typu zdravá láhev, tím, že pítko rozkousala, tak jsme za to dali také tolik. Hlavně ona chtěla něco podobného co mám já do práce, je tam jen šroubovací víčko a jde to dobře umývat. Navíc ty zdravé lahve i po výměně pítka tekly. Tato zatím neteče, takže jsme s ní spokojeni. Uvidíme jak dlouho ji/jim vydrží a zda to byla dobrá investice. Já tu svoji mám přibližně 4 roky a pořád je dobrá. Cenově byla na stejno.

My je máme už 8 let a furt drží. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.2.18 17:56

Nečetla jsem celou diskusi, ale přispěji s trochou do mlýna. Mám nestále v kabelce min. 2, spíš 3 látkové tašky, plus látkové pytlíky. Jedu tak trochu v „zero waste“ stylu, hlavně co se týče omezování spotřeby plastů. Takže naberu v krámě pečivo a zeleninu či ovoce do svých pytlíků a po zaplacení u pokladny si to dám do své látkové tašky. Žádná věda.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.2.18 18:04
@Káťa19 píše:

Koukám, že tu řešíte i lahvičky. Tak pozor, s lifefactory velmi špatná zkušenost. Silikonový obal není po celé lahvičce a dcera s tím třískla a láhev se rozbila nahoře u hrdla. Za mě pro děti toto ne. Máme ale nyní Pura lahvičky a ty jsou teda bombový, navíc slouží i jako částečná termoska (tekutina uvnitř zachová původní teplotu cca 6 hodin), což se nám velmi hodí, protože nepijeme studenou vodu, ale vlažnou nebo mírně teplou, kór teď v zimě.
Takže - starší má tuto: https://www.trendybaby.cz/…-ruzovo-bila
Mladší má tuto - https://www.trendybaby.cz/…260ml-ruzova
Mají hodně druhů, i objemů, i některé, které nejsou termo, ale obyč..
Materiál - nerez, potažený lékař. silikonem. Ze silikonu jsou i pítka, víčka a slámky. Nikde není plast. Navíc lze dokoupit i silikonová víčka, která pak změní termosku na pití v termosku na příkrm. Holky lahvičky milují :palec:

Jinak lifefactory jsou také těžší díky tomu sklu, než Pury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
27.2.18 19:27
@Evulina píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale přispěji s trochou do mlýna. Mám nestále v kabelce min. 2, spíš 3 látkové tašky, plus látkové pytlíky. Jedu tak trochu v „zero waste“ stylu, hlavně co se týče omezování spotřeby plastů. Takže naberu v krámě pečivo a zeleninu či ovoce do svých pytlíků a po zaplacení u pokladny si to dám do své látkové tašky. Žádná věda.. :jazyk:

Co máte za kabelku? 8o Jinak mně ta látkova přijde nehygienická, prostě tašky v mhd položím. Doma kočky a když ji vyperu, tak rohlík voní práškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.2.18 19:38

@Evulina jo to mi je jasny, ja spis premyslela chlapovi do prace :think:, ale asi prubnu tuhle, jak tu davaly holky odkaz, vypada dobre, cenove take prijatelnejsi https://outdoor-lahve. heureka. cz/nalgene-otf-750ml/specifikace/#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
28.2.18 08:04

@Evulina Vadí mi to brčko. Nikdy se nevymeje.
A ta cena mě dost rozesmála teda. Je to jen flaška na pití proboha. :roll:

Já jsem ty naše večer umývala a říkala jsem si, musím je vyfotit, tak až budou ráno suché. A ráno samozřejmě fofr a zapomněla jsem. Tak se omlouvám, zítra to napravím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
28.2.18 08:06
@nikitice píše:
Co máte za kabelku? 8o Jinak mně ta látkova přijde nehygienická, prostě tašky v mhd položím. Doma kočky a když ji vyperu, tak rohlík voní práškem.

To bych nikdy nepoložila teda. Ani igelitku ani látkovku. Ale já velké nákupy mhd nevozím naštěstí. Nic, co bych těch 10-15 minut neudržela. A rohlíky můžete dávat do papírových, které jsou u pečiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.2.18 08:43
@Evulina píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale přispěji s trochou do mlýna. Mám nestále v kabelce min. 2, spíš 3 látkové tašky, plus látkové pytlíky. Jedu tak trochu v „zero waste“ stylu, hlavně co se týče omezování spotřeby plastů. Takže naberu v krámě pečivo a zeleninu či ovoce do svých pytlíků a po zaplacení u pokladny si to dám do své látkové tašky. Žádná věda.. :jazyk:

To. pecivo me zajima, mas pytliky pruhledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.2.18 08:50
@kontramatka píše:
@Evulina Vadí mi to brčko. Nikdy se nevymeje.
A ta cena mě dost rozesmála teda. Je to jen flaška na pití proboha. :roll:Já jsem ty naše večer umývala a říkala jsem si, musím je vyfotit, tak až budou ráno suché. A ráno samozřejmě fofr a zapomněla jsem. Tak se omlouvám, zítra to napravím. :oops:

Brcka taky nemam rada. Flašku mají naše deti inteligentní termosku, je teda jeste dražší, ale prakticky nerozbitna, kvalitní nerez, otocne plastové pitko. Máme ji uz 4 roky a porad dobra. Krasne se da vymyt, i v myčce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
28.2.18 09:50

Nesnáším ty papírový pytlíky na pečivo. To si radši dojdu k zelenině pro normální sáček. Tašky pokládám v MHD, ale jenom papírový nebo igelitky. Já bych nejradši nepila ani z jednoho hrnku 2× natož používat opakovaně nějakou tašku. Ale mám látkovku, kterou používám na zabalené potraviny (právě pečivo v otevřeným pytlíku bych do ní nedala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.2.18 10:19
@nikitice píše:

Tak je fakt, že já nakupuju většinou ráno, po cestě z dceřiny školy, takže tašky v MHD nepokládám, putují rovnou do auta..
Jinak já teda peru v gelu od Tierra Verde a suším v sušičce, tak nemám prádlo extra voňavý po nějakých parfémech, my to tak ani nechceme. Mám třeba oblíbený parfém a to by se pak tloukla vůně parfému s vůní prádla..Muž převoněný prádlo vůbec nesnáší..
Proto pak můžu pytlíky v klidu použít na pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.2.18 10:21

@KimL ty brdo, tak to ja piju z jednoho cely den :mrgreen:. Nakup dam v klidu do jedne tasky, kdyz je to zabalene :think:. podle me prehnana hygiena a sterilizace spise skodi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.2.18 10:23

@Evulina ja taky nesnasim navoneny pradlo, avivaz vubec nepouzivame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie