Kuchyňský robot sencor
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mission84 nevím právě na co se zaměřit.mela sem za to že na tý šaty nebo co to je čím víc tím líp ale asi to tak není,proto se ptám na vaše zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olis007 dělám v něm kynuta těsta i 3krat do týdne, melu maso, naprosto je těch 800dostacujicich. Jsem opravdu rada, ze jsem vybrala zrovna tento
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katulka.k safra tak ja pravě nevim mam možnost koupit pravě ten sencor uplně novy s 6let zaruku na motor za 3500kč,pani vyhrala a nechce ho ma už robota a je ještě nerozbaleny…myslite že mam do toho jit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olis007 je celokovový? Já chtěla taky původně sencor, ale všude mi Ho vymlouvali, ze ta kvalita oproti ETE tam proste není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katulka.k Ano je to přesně tenhle upe ten sami se všim co vidite http://www.sencor.cz/…t/stm-6356yl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já šla nakonec do bosche. Snecor byl taky ve hře, líbilo se mi, že má být celokovový. Nakonec ale vyhrál bosch. Tuším proto, že na Sencor se nedaly moc sehnat náhradní díly/dokoupit věci. Oceňuje třeba hrozně druhou mísu, někdy bych užila i tři ![]()
Mám tu pětkovou řadu. Kynuté těsto moc nedělám, ale utáhne v klidu. Používají ho se mnou i děti, i když se bojim, jak na to nalehnou celou vahou (strouhání) a mám ho přes dva roky a dobrý.
S etou, ne teda mixery, ale např. konvice mám teď spíš blbé zkušenosti, takže ta vůbec ve hře nebyla. A kenwood byl mimo cenově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olis007 mě ťvy tam chybělo struhadlo. Ale nevypada zle. Jen nezapomeň, ze 6let je záruka, ale jen na motor. Já mám pravé s ETOU skvěle zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen hodně vybírám právě na mixér sem dostala penízky jinak sama bych si ho nemohla finančně pořídit proto pořád nevím jaký…ale asi vyhrál sencor…nevím no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katulka.k Jj já vím že jen na motor ale ten taky často odchází ne?Ty struhadla se můžou dokoupit určitě koupím.spis když mám možnost za 3500kc koupit zle novy sencor tak asi to čemu…ale ten eta je taky moooc super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 jo aha noo mě se takové moooc nelíbí noo…ale určitě má super funkce
Já asi snad půjdu do toho sencor a objednám si ho přes net tak snad bude ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olis007 je fakt,ze ten sencor me taky zaujal vzhledem,tenhle nic moc.Ale ja asi spis budu resit usporu penez pred krasou,ty recenze ma perfektni
a i to příslušenství je ke koupi za zlomek ceny oproti sencoru..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vybírala jsem si nedávno robot, požadavky celokov, min 1000 W, planetarni míchání, ne za 15 tisíc, nepecu a nevarim v jednom kuse,
a v základní výbavě strouhač - ale nechtěla jsem talirovy (kotouče), ale valcovy, jako bývá u ručního mlýnku. S kotoucovym jsem mela zkušenost u robotu kenwood, který jsem měla před cca 15 lety, a neosvědčilo se mi to. Zůstávaly mezi kotoucem a krytem kousky, ucpavalo se to, jiné kousky zase propadaly mezirkou mezi kotoučem a krytem, nebo tam uvizly. Takový, ale starší typ, s nižším vykonem:
https://m.heureka.cz/…ood-fdm-781/
Rozhodovala jsem se mezi kenwood, eta, bosch. Pak jsem našla tento tip:
https://www.arecenze.cz/…kych-robotu/?…
Zaujal me Philco, koukla jsem na heureka a koupila. Za 6500, na Elektro Efekt (mají i kamenný obchod), k tomu je dárek, 3 LED žárovky, ale to rozhodně nebylo určující.
Zítra budu zadelavat těsta na cukroví a před svátky vánočku, napíšu zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit