Kukla pro kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mam pro maleho tuto: http://www.mamaja.cz/…ialova-modra plus jeste od stejneho vyrobce z merino vlny. S obojim jsem spokojena, takze za sebe mohu doporucit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sla bych do jednovrstve od Bambooliku, na podzim a jaro super. V zime bud oboustrannou nebo pres to dat cepicku. V manduce noseno s temer plesatym ditetem a maximalni spokojenost.
Taky jsem mela Outlastovou, ale ta mi prisla teplejsi.
http://www.bamboolik.cz/…i/41-3-Kukly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kuklu doporučuju manymonths merino.
Jo a taky jsou dobré mikiny s kapucí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se muzu vetrit: na podzim byste teda doporucili jakou? Ja jednu mam, ale asi je az prilis tepla a zpocene dite nechci riskovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem moc děkuji! Vybrala jsem Angel Wings, hned ji jdu objednat ![]()
Všem přeji hezký den
- Citovat
- Upravit
@jezzz já mám kukly od petrklíče.. ale pro dítě to řeším mikinou s kapucou - malý má čepici a přes to kapucu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem byla velmi spokojena s Manymonths merino, kluk ji nosil od podzimu do jara, pokud bylo chladneji, dala jsem kapucu od kombinezy. Starsimu jsem koupila tu samou znacku, ale oboustranou, tudiz silnejsi, do mrazu idealni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Ta moje potvůrka se mi vyklání, aby všechno viděla. No a pak mívá kousek krku holý. V mikiny by jí bylo horko, bývá jen v body, Manduce a přes ní mám zateplenou „kapsu“. Každopádně moc děkuji za tip.
- Citovat
- Upravit
@marmil píše:
Za mě tuhle.
za mě taky
Měla jsem a je super. Na podzim jí nosila jen tak, v zimě pod čepici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezzz píše:áha, tak to ju.. já nosím mladého v šátku, právě má jen lehkou mikinu nebo triko s kapucou a teplou čepku, obzvlášť po ránu.. taky pořád ještě tápu, co a jak.. jsem zvědavá, jak ho budu oblékat na zimu
@martina.se Ta moje potvůrka se mi vyklání, aby všechno viděla. No a pak mívá kousek krku holý. V mikiny by jí bylo horko, bývá jen v body, Manduce a přes ní mám zateplenou „kapsu“. Každopádně moc děkuji za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Nevím, zda by se to dalo nosit i s šátkem, na Manducu je to super. Je v tom krásně teplo a dcerka je minimálně oblečená. A pres zimu ji jen více obléknu a zapnu nás do bundy - teď je mi v zaplé bundě horko, takže ji nosím rozeplou. To moje prtě strašně hřeje ![]()
- Citovat
- Upravit
Za mě taky kukla od angelwings ![]()
Tu softshellovou kapsu mám, přijde mi trochu užší jak MaM, kterou mám též
Akorát u té softshellky jsem si asi dva měsíce po koupi šlápla na tu přezku, na kterou se to zapíná, ta praskla a kapsa od té doby čeká, až ji opravím, už rok ![]()
Chybí mi na ní kapsa, MaM má velkou klokanku vpředu, kam se dá nacpat kdeco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré odpoledne,
Pro dcerku (6 měsíců) potřebuji koupit kuklu. Aby se dala nosit již od podzimu (ráno bývá velice chladno). V zimě bych jí dávala ještě čepici. Dcerku nosim v Manduce a přijde mi, že má holý krk - mám strach, aby se mi nenachladila.
Dívala jsem se na internetu, avšak buď mají kukly holé čelo nebo mi přišly zbytečně teplé.
Budu Vám vděčná za radu jakou zakoupit (střih / výrobce), připadne za tip na Eshop či obchod v Praze.
Velice děkuji a přeji hezký den.