Kukla pro kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jezzz
29.9.14 13:14

Kukla pro kojence

Dobré odpoledne,

Pro dcerku (6 měsíců) potřebuji koupit kuklu. Aby se dala nosit již od podzimu (ráno bývá velice chladno). V zimě bych jí dávala ještě čepici. Dcerku nosim v Manduce a přijde mi, že má holý krk - mám strach, aby se mi nenachladila.

Dívala jsem se na internetu, avšak buď mají kukly holé čelo nebo mi přišly zbytečně teplé.

Budu Vám vděčná za radu jakou zakoupit (střih / výrobce), připadne za tip na Eshop či obchod v Praze.

Velice děkuji a přeji hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
29.9.14 13:19

Mam pro maleho tuto: http://www.mamaja.cz/…ialova-modra plus jeste od stejneho vyrobce z merino vlny. S obojim jsem spokojena, takze za sebe mohu doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.9.14 13:22

Za mě tuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68849
29.9.14 13:22

Sla bych do jednovrstve od Bambooliku, na podzim a jaro super. V zime bud oboustrannou nebo pres to dat cepicku. V manduce noseno s temer plesatym ditetem a maximalni spokojenost.
Taky jsem mela Outlastovou, ale ta mi prisla teplejsi.
 http://www.bamboolik.cz/…i/41-3-Kukly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.9.14 13:27
@marmil píše:
Za mě tuhle.

tu jsem taky kupovala :pankac:. Ale ještě jsem nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.9.14 13:39

Kuklu doporučuju manymonths merino.

Jo a taky jsou dobré mikiny s kapucí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
29.9.14 13:41

Jestli se muzu vetrit: na podzim byste teda doporucili jakou? Ja jednu mam, ale asi je az prilis tepla a zpocene dite nechci riskovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
29.9.14 13:42

Všem moc děkuji! Vybrala jsem Angel Wings, hned ji jdu objednat :-)

Všem přeji hezký den

• Citovat
  • Upravit
72725
29.9.14 13:49

@jezzz já mám kukly od petrklíče.. ale pro dítě to řeším mikinou s kapucou - malý má čepici a přes to kapucu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
29.9.14 13:50

Ja jsem byla velmi spokojena s Manymonths merino, kluk ji nosil od podzimu do jara, pokud bylo chladneji, dala jsem kapucu od kombinezy. Starsimu jsem koupila tu samou znacku, ale oboustranou, tudiz silnejsi, do mrazu idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
29.9.14 13:52

@martina.se Ta moje potvůrka se mi vyklání, aby všechno viděla. No a pak mívá kousek krku holý. V mikiny by jí bylo horko, bývá jen v body, Manduce a přes ní mám zateplenou „kapsu“. Každopádně moc děkuji za tip.

• Citovat
  • Upravit
4156
29.9.14 13:53
@marmil píše:
Za mě tuhle.

za mě taky :-) Měla jsem a je super. Na podzim jí nosila jen tak, v zimě pod čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.9.14 13:53
@jezzz píše:
@martina.se Ta moje potvůrka se mi vyklání, aby všechno viděla. No a pak mívá kousek krku holý. V mikiny by jí bylo horko, bývá jen v body, Manduce a přes ní mám zateplenou „kapsu“. Každopádně moc děkuji za tip.
áha, tak to ju.. já nosím mladého v šátku, právě má jen lehkou mikinu nebo triko s kapucou a teplou čepku, obzvlášť po ránu.. taky pořád ještě tápu, co a jak.. jsem zvědavá, jak ho budu oblékat na zimu :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
29.9.14 14:02

@martina.se Nevím, zda by se to dalo nosit i s šátkem, na Manducu je to super. Je v tom krásně teplo a dcerka je minimálně oblečená. A pres zimu ji jen více obléknu a zapnu nás do bundy - teď je mi v zaplé bundě horko, takže ji nosím rozeplou. To moje prtě strašně hřeje :-)

http://www.outdoorkids.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
7009
29.9.14 14:30

Za mě taky kukla od angelwings :)

Tu softshellovou kapsu mám, přijde mi trochu užší jak MaM, kterou mám též :oops: Akorát u té softshellky jsem si asi dva měsíce po koupi šlápla na tu přezku, na kterou se to zapíná, ta praskla a kapsa od té doby čeká, až ji opravím, už rok :zed:
Chybí mi na ní kapsa, MaM má velkou klokanku vpředu, kam se dá nacpat kdeco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat