Kukla pro kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Máme dvě kukly z Fleru od Vyrobeno tlapkama a super. Tenké merino.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně připadá, že by se mladá v mikině upekla. Mám fleesovou nosící mikinu a v té je nám teplo oběma až až. Na zimu chci pořídit ještě nosící softshellku a to by prý v kombinaci s tou mikinou mělo stačit. Představuju si, že mladou vezmu tak jak bude oblečená doma, přidám jen návleky na nožky, capáčky, tu kuklu, nějakou čepičku a pak nás obě obléknu do mikiny a bundy a bude to stačit. Jak to bude v reálu, to se uvidí. V zimě budu nosit prvně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá presne tak jsem s tou nosici softshellkou nosila, mimo tech nejvetsich mrazu uz jsem nedavala ani tu cepicku, ba ani zadnou nosici mikinu (mela jsem do nejvetsich mrazu za par korun spichly flisovy tunel, ale vyuzila jsem jen parkrat).
Proste normalne obleceny dite, kukla, teply tapky na nohy, pres ni manduca (taky vrstva navic), nosici softshellka a slo se.
Fakt je, ze mi ta Little angel kukla prisla na podzim docela tepla, tak jsem se zamilovala do toho bambusu, ale proste kukla sama o sobe je na noseni genialni vynalez, kam se hrabou cepicky i kapucky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá Capačky dávám už teď. Používám dupačky a od cvočků by jí mohlo táhnout na nožičky. Momentálně na ven přidávám jen capačky, čepičku a ten „navlek“ na Manducu a je v pohodě
. Na zimu to budu dělat jako Vy, podle mne by to melo stačit. Ale bude to taky naše první zima, takže to možná nakonec dopadne úplně jinak
.
- Citovat
- Upravit
@jezzz píše:
@martina.se Nevím, zda by se to dalo nosit i s šátkem, na Manducu je to super. Je v tom krásně teplo a dcerka je minimálně oblečená. A pres zimu ji jen více obléknu a zapnu nás do bundy - teď je mi v zaplé bundě horko, takže ji nosím rozeplou. To moje prtě strašně hřejehttp://www.outdoorkids.cz/?…
to je super
akorát mám zatím prcka, nosím ho na břiše, takže pod bundou.. ale jako přesně takovou věc na podzim pro většího - ideál.. moje mrně je zatím jak kamínka, doteď ho mám jen v dupačkách a přes něj max svojí mikinu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Také nosím na břiše
. Když je ráno chladno, tak si to dám na Manducu a vím, že na ni nebudu foukat. Když chce spát, tak to jen z vrchu přizvednu a má klid a relativně tmu. Chodím s rozepnutou bundou, jinak mi je od té mé princezny horko. Bundu nosím jen proto, aby mi nefoukalo na záda. Zatím jsem s tím moc spokojena, takže vřele doporučuji
.
- Citovat
- Upravit
@jezzz budu se na to muset podívat.. mám obavy, jestli když fouká, tak mrněti nefučí na záda - nosím jen mikinu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Foukat by nemělo, jen nevím zda by to šlo dobře uchytit s šátkem. Je to takový ten neprofukovací materiál. Ale uvidíte, zda by Vám to vyhovovalo ![]()
- Citovat
- Upravit
@jezzz píše:
@martina.se Foukat by nemělo, jen nevím zda by to šlo dobře uchytit s šátkem. Je to takový ten neprofukovací materiál. Ale uvidíte, zda by Vám to vyhovovalo
budu muset vyzkoušet.. díky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera mela od Little angels z outlastu, nosila v šátku přes podzim a zimu (od 3do 8 mesiců). Pouze v největších mrazech navíc kapuci. Mam i pro starší a taky super, jen jiny střih. Je to tenký funkcni materiál, nikdy zpocená nebyla. Vyšla cca na 300.