kukuřičné křupky -pomooooc

3793
7.7.06 08:03

kukuřičné křupky -pomooooc

Prosim prosim kde se daji koupit v Praze kukuřičné křupky? Nejlépe Praha 4,10,15 ale i kdekoiv jinde. Nikde je nemuzu sehnat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1829
7.7.06 08:06

V Praze 4 by je měli mít v prodejně zdravé výživy, co je v poliklinice na Budějovické. Tedy, když jsem se tam po nich ptala, vždycky říkali, že je mají zrovna vyprodané. Takže sice jsme je tam nepořídili, ale dle nich je tam prodávají…

Sháněli jsme křupky hrozně dlouho a Matýskovi nakonec ale vůbec nejedou, nechce si je ani nechat dát do pusinky, natož aby to udělal sám…

Hanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
7.7.06 08:16

Mne je sehnala nekde kamaradka a prckovi strasne chutnaji tak potrebuji zasoby na dovolenou a netusim kde je nejaka zdrava vyziva. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
7.7.06 08:20

Nebo jukněte někde, kde prodávají výrobky z Polska já křupky kupuju přímo tam mám Polsko kousek a 500gr velký pytel mne stojí cca 20Kč a malý, ač už jí rohlíky,chleba apod je miluje začala sem je dávat místo piškotů vyplatí se to a je to zdravější.Mají bud bez příchutě anebo takové barevné kuličky se sladkou příchutí.Eventuelbě kdybyste jich chtěli více by se dalo domluvit mohla bych je koupiti a poslat poštou.Nevěřim tomu,ale že by se v PHA nesehnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
7.7.06 08:36

Ja jsem je vzdycky bez problemu koupila na Biskupcove, je tam prodejna zdrave vyzivy. Nejblizsi zastavka ja Ohrada a pak je to mezi ulicemi Zelivskeho a Reckova, mrkni kdyz tak na mapu. Ale je to bohuzel Praha 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
7.7.06 08:52

My jsme je nakonec sehnali zde http://www.countrylife.cz/ v Melantrichově ulici tuším. Máme téměř celé malé balení a nevím, co s ním, nevím, jestli se třeba přihodí, že Matýskovi zachutnají. Kdybys nic nesehnala, klidně bych Ti je dala, jenže se taky budeme dovolenkovat…

Hanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
7.7.06 09:01

Ahoj Sluniku,
když budeš mít štěstí, koupíš je na tý Budějovický přímo v poliklinice.
Taky je mají kousek odtamtud - Vyskočilova ulice hned vedle bývalé Brumlovky - dole v jedné administrativní budově je zdravá výživa a tam je mají 100%. Bohužel si nemůžu vzpomenout na název té prodejny. Je to hned u zastávky autobusu (třeba 205) který jede od té Polikliniky Budějovická… takže bys to mohla mít cestou. Pak taky myslím, že se na ně občas dá narazit v Hypernově, ale většinou ty bez příchutě a bez soli nemají.....
No snad jsem ti pomohla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
7.7.06 09:11

Dekuji moc uz tam posilam manzela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
7.7.06 09:58

Sluniku , manžel mi je kupuje na Albertově. Přímo proti zastávce tram. 7, 18, 24 směr centrum. Naposledy mi přinesl velký pytel 270 g (na výšku je to 60 cm :-) ) za 49 Kč. Tam mi je sehnal vždycky.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
7.7.06 12:23

Dekuji vsem za pomoc.Uz je mame doma z Melantrichovy ulice c.15. 5 baliku po 60 gramech za 10,60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.09 14:34

kukuřičné křupky

Kukuřičné křupky prodávají v prodejně zdravé výživy na poliklinice Prosek, P9 u metra Střížkov.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.8.09 19:55

já je kupuju na Praze 10 - Park Hostivař, mají je tam v lékárně

• Citovat
  • Upravit
921
12.8.09 16:14

Dost často je i prodávají vietnamci v těch svých krámcích. Nebo se dají koupit i v lékáčně. A samozřejmě v již zmíněných prodejnách zdravé výživy - tam mají dost často i výběr z více druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.8.09 12:26

Holky, spis jen takove podiveni…u nas (v jiznich Cechach) tedy zijeme asi velmi zdrave nebo co, ale kukuricne a treba i pohankove krupky maji vsude - v zelenine, v drogerii, v lekarne, v potravinach…krupkovy raj evidentne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BENEDIKT
30.8.10 18:09

křupky

Pojedu do Plska a nevím kde křupky prodávají prodejna nebo tržnice? Které město? Můžeš mi poradit.Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure