Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, nemáte někdo náhodou tuto dětskou knížku? Dala bych za ní cokoliv. Měla jsem jí jako malá a nemůžu jí sehnat.
Děkuji
Ahoj - našla jsem ji vjednou antikvariátu, a myslím, že i zasílají - tak se zkus optat tam ![]()
":antikvariat-bosorka.cz/antikvariat-bosorka-cz/eshop/46-1-Detske-knihy-pohadky/0/5/8093-Diekmannova-Miep-Kuli-kuli-tap
tak snad se mi to podruhé podařilo vložit jak od lidí - dnes nemám den ![]()
@neschopná mamka Díky, už jsem jí tam objednala. Já se koukám skoro pořád tak doufám, že přijde. Mám i v několika antikách danou poptávku a pořád nic… Už bych to malé chtěla číst…
Chodíte na nějaké kroužky někam? Nebo na nějaké cvíčo? Nebo už pracuješ?
Tak snad ji seženeš
chlap takto sháněl několikero knížek, a zatím mu to vždy vyšlo ![]()
Do práce už zasse nechodím - tak vymýšlím furt nějaké akce pro malou ![]()
V úterky odpoledne chodíme dělat „služební maminku“ do Krtečka, v pátek jdeme na cvičnou hodinu nějakých tanečků pro mamky s dětma, a čtvrtky plavem…
a každou vonou chvilku do ZOO ![]()
vy chodíte někam?
Dobrý den, také sháním knížku Kuli Kuli ťap - nemáte jí náhodou někdo na prodej? Děkuju!
Nase nejmilejsi knizka! Dej poptavku do antikvariatu. Sestra ji nakonec sehnala v knihovne, nechala okopirovat a v kniharstvi svazat.
Jsou to básničky s moc hezkými kresbami. Ze života holčičky, jak se stěhuje, narodí se bráška… Malé jsem to četla od mrněte, ale až tak od tří let chápe význam.
@Danitschka tak to může být pěkné
a jakto, že je tak těžko k sehnání?
@melitea knížka mého dětství, já nakonec sehnala v bazaru. Jsou tam říkanky které si pamatuju celý život.
super nápad, mám právě kamarádku, která jí má a u které se malé tak zalíbila, ale tahle varianta mě vůbec nenapadla ![]()
@melitea
Je „strasne“ stara - jedina edice je z roku asi 1980? Musela bych se kouknout. Pak uz to u nas nikdy nevyslo. Opravdu je krasna, ja v detstvi nechtela cist nic jineho.