Jak velký koupit byt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
16.3.20 00:38

Určite bych volila větší byt a jednou počítala s tím, že bude mít každé dítě vlastní pokoj. Pokud mezi nimi bude větší věkový rozdíl, tak je to jedině plus. Já měla pokoj společný s dvěma sourozenci a byly mezi námi větší věkové rozdíly a nebylo to nic příjemného, když každý měl jiné zájmy. Jen to vyvolávalo třenice. Pak to stejně dopadlo tak, že někdo byl přes den v pokoji, jiný v ložnici rodičů, další v obyváku… A vidím to i u svých dětí, rozdíl 4 roky a každý už má úplně jiné potřeby (jeden potřebuje klid na učení, další si chce ještě hrát, jeden si chce pozvat do pokojíku kamaráda na pokec, druhý chce stavět vláčkodráhu přes celý pokoj…) - jsem ráda, že jsou zvlášť a nelezou si na nervy. Když mají chuť dělat něco společně, tak jsou v jednom pokoji a jinak mají možnost soukromí.
A prázdného pokoje bych se nebála - jak se nastěhujete, tak ho budete mít ze začátku jako odkladiště všech krabic a věcí, které zatím není kam dát()a to bude trvat určitě nějakou dobu, než budou ostatní pokoje zařízené a vybavené), pak v něm budeš žehlit a sušit nebo si tam někdo z vás zaleze, když bude pracovat z domu, nebo ho budete mít na provozování nějakýho koníčka, cvičení… Uvidíš, že nakonec vám ještě bude takový „pokoj navíc“ chybět, až z něj uděláte dětský pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
16.3.20 14:38

Určitě větší :palec: My jsme kupovali 3+1 nedávno, máme dvě děti a přijde mi to malé. Po fixaci ho chceme prodat a koupit větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný