Jak často perete gaučoviny?

Anonymní
14.3.20 22:15

Jak casto perete gaucoviny?

Ahoj, prosim anonym, odpoledne jsme s kamaradkama kecaly pres skype kdyz nemuzeme do kavarny. Vetsina z nas je pristi tyden doma, tak jsme si davaly typy jak se zabavit, rikala jsem ze chci vyprat deky z gauce, polstare, luzkoviny, polstare z gauce a koukaly na me ze jsem se zblaznila ze to se dela akorat pred vanocema 8o (ty gaucove) ja nevim teda vecer s muzem a detma jsem ted zachumlani pod dekou, deti si z toho delaji ruzne schovky, tak to hazim s povlecenim rovnou do pracky, polstare z gauce tak trikrat, ctyrikrat rocne. Podle teploty v lete, tak ja nevim jestli sem divna a prehanim to. Mam jeste deku v kresle na cteni ale na to neni tolik casu tak tu klidne jen jednou rocne…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15421
14.3.20 22:18

Mám na sedačce 2 deky a polštáre a peru je jednou měsíčně určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.3.20 22:22

S dvouma malýma čuňatama to peru i dvakrát týdně. Na sedačce mám přehoz a poštářky. Pokud někdo nemá děti a má obývák jen na výstavku, tak chápu, že to pere jednou do roka. Pokud to ovšem denně používáš, tak prát to jednou za rok je trochu dost málo…

• Citovat
  • Upravit
26747
14.3.20 22:27

Podle používání, cca dvakrát za rok, je to spíš okrasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.3.20 22:28

Přes sedačku mám deky a polštářky, peru to tak 1 týdně, nejdéle 1× za 14 dní. Neustále je to od dětí umazané a polité a jelikož je manžel gaučák, tak na něm tráví dost času. Pokud máš na mysli takové ty polštáře, co tvoří opěradlo gauče, ty jsem prala tak jednou za 6 týdnů, tedy povlaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
14.3.20 22:30

Deky na gauči častěji, leží nám na tom i pes a je to samý chlup. Samotný gauč neperu, nejde bohužel sundat celý povlak. Ale půjčovali jsme si tepovač a velmi doporučuji. Šla z toho dost dlouho úplně černá voda, po vyčištění gauč jak nový. :pankac:

Příspěvek upraven 14.03.20 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.3.20 22:31

1× za dva měsíce či dle potřeby deky kterými se přikrýváme, polštářky malé a přehoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
14.3.20 22:42

Fuj. Vis co je v tom prachu a jinyho bordelu? Kamaradky jsou cunatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.3.20 22:47

No přesně, já ty deky a přehozy denně max. obden vyklepavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
14.3.20 22:55

Podle potřeby, ale tím, že máme doma zvířata a nejvíce času trávíme přes zimu v obýváku tak cca po 14ti dnech. Když je teplo, tak jsme nejvíc času na verandě a uklízím víc tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
14.3.20 23:05

Věci z gauče peru minimálně 1× do měsíce spíš 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie