Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám na sedačce 2 deky a polštáre a peru je jednou měsíčně určitě.
S dvouma malýma čuňatama to peru i dvakrát týdně. Na sedačce mám přehoz a poštářky. Pokud někdo nemá děti a má obývák jen na výstavku, tak chápu, že to pere jednou do roka. Pokud to ovšem denně používáš, tak prát to jednou za rok je trochu dost málo…
Přes sedačku mám deky a polštářky, peru to tak 1 týdně, nejdéle 1× za 14 dní. Neustále je to od dětí umazané a polité a jelikož je manžel gaučák, tak na něm tráví dost času. Pokud máš na mysli takové ty polštáře, co tvoří opěradlo gauče, ty jsem prala tak jednou za 6 týdnů, tedy povlaky.
Deky na gauči častěji, leží nám na tom i pes a je to samý chlup. Samotný gauč neperu, nejde bohužel sundat celý povlak. Ale půjčovali jsme si tepovač a velmi doporučuji. Šla z toho dost dlouho úplně černá voda, po vyčištění gauč jak nový. ![]()
Příspěvek upraven 14.03.20 v 22:31
1× za dva měsíce či dle potřeby deky kterými se přikrýváme, polštářky malé a přehoz
Fuj. Vis co je v tom prachu a jinyho bordelu? Kamaradky jsou cunatka.
Podle potřeby, ale tím, že máme doma zvířata a nejvíce času trávíme přes zimu v obýváku tak cca po 14ti dnech. Když je teplo, tak jsme nejvíc času na verandě a uklízím víc tam
Ahoj, prosim anonym, odpoledne jsme s kamaradkama kecaly pres skype kdyz nemuzeme do kavarny. Vetsina z nas je pristi tyden doma, tak jsme si davaly typy jak se zabavit, rikala jsem ze chci vyprat deky z gauce, polstare, luzkoviny, polstare z gauce a koukaly na me ze jsem se zblaznila ze to se dela akorat pred vanocema
(ty gaucove) ja nevim teda vecer s muzem a detma jsem ted zachumlani pod dekou, deti si z toho delaji ruzne schovky, tak to hazim s povlecenim rovnou do pracky, polstare z gauce tak trikrat, ctyrikrat rocne. Podle teploty v lete, tak ja nevim jestli sem divna a prehanim to. Mam jeste deku v kresle na cteni ale na to neni tolik casu tak tu klidne jen jednou rocne…