Kupujete holinky do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
16.8.13 11:17

Kupujete holinky do školky?

Ahoj, kupujete dětem do školky holinky? Aby je měly ve skříňce, kdyby pršelo. O botech nám na schůzce řekli jenom to, že je to na rodičích - co rodiče dají, to jim obují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
16.8.13 11:19

Ne, holinky moje starší dcera ve školce neměla. Měla je doma a do školky je brala jen když ráno hodně pršelo nebo bylo bláto. Mladší jí taky do skříňky pro strýčka příhodu dávat nebudu. Přijde mi to zbytečné, víc potřeba jsou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
16.8.13 11:21

Při špatném počasí je do školky nosím a odnáším…jednou měl jen polobotky v největším dešti a také přežil. Ono stejně, i když tam holinky mají, si je nevemou a jsou na tom stejně jako ti, co je nemají… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.8.13 11:23

Já je koupím, ale ve skřince je nenechám, už takhle tam mají málo místa. Tak si je bude brát jen když bude pršet, nebo mu je donesu, mám školku vedle ve vchodě. Teda jestli tam vůbec půjde :roll: zatím odmítá, prý v žádném případě :lol:

• Citovat
  • Upravit
1666
16.8.13 11:32

Já je koupila, ale i proto, že nám starý dosloužili. Nechávat je tam nebudu…Jinak v Globusu je mají za 169,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
16.8.13 11:33

Gumáčky synek taky má, ale asi mu je přímo do školky dávat nebudu.Jen kdyby bylo škaredé počasí.
Spíš se chci zeptat, jak vaše děti zvládají chodit v bačkůrkách? My jsme synovi(3 roky)koupili bačkůrky a dáváme mu je, aby si na ně zvykl, ale po 5 minutách už si je sundává. Tak se bojím, aby to nedělal i ve školce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.8.13 11:34

Ano má je, ve školce to měli přímo předepsané, že je mají mít… ale teda mockrát je na sobě neměl :D

• Citovat
  • Upravit
2724
16.8.13 11:34

U nás byly skříňky docela pidi, takže se muselo zvažovat kolikery boty tam mít. My jsme měli „na ven“ (v létě tenisky či sandály, jinak nepromokavé sportovní) a na „přícho/odchod“ (protože jsme po odpolednách ještě jezdili po kroužcích, vyšetřních, úřadech kde nám bylo žinantní trousit hlínu a písek).
Gumáky máme, ale používáme je jenom na ranní sběr podzimních hub a na jarní zahradnické práce. Tam, kde hrozí, že budou děti běhat nebo budou v botách déle než půlhodinu, tam gumáky zakazuju (na tábory je holky vozí jako povinnou výbavu, ale nesmí je použít jinak než při evakuaci v případě povodně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
16.8.13 12:02

Holínky jsem malé do školky nosila podle počasí… když jsme byli kupovat, tak měli v její velikosti jen jeden pár, takže bylo vyřešeno :nevim: nevím, jestli budu kupovat druhý pár nebo to budu nadále praktikovat stejně, ještě uvidím…

ve školce je sice na nástěnce napsáno, že by tam holínky měla mít pořád dané, ale realita je jiná, holínky tam stabilně nemá skoro žádné dítě, rodiče je tam nosí podle počasí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.8.13 12:06

Ano u nas musi mit vsechny deti holinky. Chodi ven i kdyz je mokro, ucitelky dohlizi, aby vsechny deti mely holinky a ne boty ve kterych prisly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.8.13 12:11

@Petra8a néé, vždycky jsem ráno mrkla z okna, podle toho dala botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.13 12:15
@suwari píše:
Gumáčky synek taky má, ale asi mu je přímo do školky dávat nebudu.Jen kdyby bylo škaredé počasí.
Spíš se chci zeptat, jak vaše děti zvládají chodit v bačkůrkách? My jsme synovi(3 roky)koupili bačkůrky a dáváme mu je, aby si na ně zvykl, ale po 5 minutách už si je sundává. Tak se bojím, aby to nedělal i ve školce. :think:

Starší dcera doma v bačkorách nechodí (i když si je ráno nazuje, tak za chvíli jsou dole), ale ve školce s tím problémy neměla. Nebo teda aspoń nikdo nic neříkal a nikdy se mi nestalo, že bych ji vyzvedávala bosou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
16.8.13 12:19

V holinkách šla dcera do školky vloni snad jednou nebo dvakrát, když krutě pršelo a byla by jinak celá zacákaná(my chodíme pěšky cca 700m), ale s sebou jsem jí nesla normální nepromokavé celoroční boty, které do mokra stačí. Když prší, ven se nechodí, když je po dešti a mokro, ano, ale to stačí nepromokavé celoroční boty s membránou. Holinky téměř nepoužíváme. Odpoledne už šla domů v normálních botech a holinky jsme zase přemístili domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
16.8.13 12:34

Já měla jedny ve školce a jedny doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.8.13 12:36

Jo, máme dvoje - jedny ve skolce, druhé doma. Tady chodí decka i v dešti, takže tam mají i plastenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková