Polobotky č. 42 v akci pro manžela - kde sehnat?

16631
6.8.13 07:50

Polobotky v akci

Dobrý den,
jak již název tématu vypovídá potřebovala bych poradit. Manžel by potřeboval akutně polobotky - chtěla bych kvalitní, ale za rozumnou cenu - stejně je po 5 měs. zase prošlápne v práci a já budu shánět nové.

Jenže vedra, on nenadšený z nákupu a dvě malé děti ještě víc. Můžete mi poradit kde mají nyní výběr a třeba i nějakou akci? Ať nelítáme všude. :roll:

/ má stand. vel. 42 / Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
6.8.13 07:54

@Navli objednej přes internet u Bati (třeba i několik párů) a ty, co mu nepadnou, můžeš bez problémů vrátit v kterékoliv prodejně Baťa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.8.13 07:56

Baťa. Byli jsme tam před 14ti dny, měli celkem slevy. Něco si koupil na prodejně a něco si nechal poslat domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.8.13 08:01

Jé, holky, děkuju, to by bylo fajn. :palec: :think: :palec: Hlavně ty poslední jsou Baťovky a má je od března a vydržely až do teďka. ;)
Jste moc hodné. A opravdu přebytek můžu vrátit někde u nich na prodejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.8.13 08:10

@Navli samozřejmě… mně to přímo doporučila prodavačka u Bati, když moje boty neměli v mém čísle, ať si je objednám a radši obě velikosti a ty, které mi nebudou, nebo oboje, můžu vrátit na prodejně a vrátí ti peníze… jen když ty boty přijdou poštou, tak musíš zaplatit všechny naráz, ale fakt ti je vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.8.13 08:18

Děkuji, tak se mějte a pěkný den :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
6.8.13 08:39

www.bezvasport.cz Já nakupuji zde. Jsem spokojená! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.8.13 09:13
@KachenkaG píše:
www.bezvasport.cz Já nakupuji zde. Jsem spokojená! :mavam:

Děkuji, ale já myslela polobotky - tzn. společenské. Nebo něco mezi, ale ne vyloženě sportovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
6.8.13 10:27

Tam mají i polobotky. Moc pěkný. Je to zboží převážně z Anglie. Záleží na :mavam: vkusu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.8.13 11:34
@KachenkaG píše:
Tam mají i polobotky. Moc pěkný. Je to zboží převážně z Anglie. Záleží na :mavam: vkusu..

Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková