Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den,
jak již název tématu vypovídá potřebovala bych poradit. Manžel by potřeboval akutně polobotky - chtěla bych kvalitní, ale za rozumnou cenu - stejně je po 5 měs. zase prošlápne v práci a já budu shánět nové.
Jenže vedra, on nenadšený z nákupu a dvě malé děti ještě víc. Můžete mi poradit kde mají nyní výběr a třeba i nějakou akci? Ať nelítáme všude. ![]()
/ má stand. vel. 42 / Děkuju
@Navli objednej přes internet u Bati (třeba i několik párů) a ty, co mu nepadnou, můžeš bez problémů vrátit v kterékoliv prodejně Baťa…
Baťa. Byli jsme tam před 14ti dny, měli celkem slevy. Něco si koupil na prodejně a něco si nechal poslat domů.
Jé, holky, děkuju, to by bylo fajn.
Hlavně ty poslední jsou Baťovky a má je od března a vydržely až do teďka. ![]()
Jste moc hodné. A opravdu přebytek můžu vrátit někde u nich na prodejně?
@Navli samozřejmě… mně to přímo doporučila prodavačka u Bati, když moje boty neměli v mém čísle, ať si je objednám a radši obě velikosti a ty, které mi nebudou, nebo oboje, můžu vrátit na prodejně a vrátí ti peníze… jen když ty boty přijdou poštou, tak musíš zaplatit všechny naráz, ale fakt ti je vrátí…
@KachenkaG píše:
www.bezvasport.cz Já nakupuji zde. Jsem spokojená!
Děkuji, ale já myslela polobotky - tzn. společenské. Nebo něco mezi, ale ne vyloženě sportovní.
Tam mají i polobotky. Moc pěkný. Je to zboží převážně z Anglie. Záleží na
vkusu..
@KachenkaG píše:
Tam mají i polobotky. Moc pěkný. Je to zboží převážně z Anglie. Záleží navkusu..
Děkuju ![]()