Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky myslíte že by šel k červenému zelí a bramborovému knedlíku udělat kuřecí plátek? Vím že chuťově to bude podobné jak pečené kuřátko, ale aby na to přítel blbě nekoukal. Děkuju ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dost divná kombinace. ![]()
Ty máš zbytkový knedlik a zelí a potřebuješ to zudělat, nebo proč? To už by mi přišlo lepší z toho plátků udělat kuře na paprice s knedlíkem.
Proc se proboha nezeptas jeho? To ti jako cizi lidi z netu maji rict, zda nebude tvuj pritel blbe koukat na jidlo, ktere jsi uvarila?
Když se dá udělat stehno se zelím a br. knedlíkem, tak bych klidně udělala i ten plátek.
@Svistice Přesně tak, ale jak to tak vidím, skočím radši do obchodu. ![]()
@Svistice Jasně, díky, taky mi to přišlo zvláštní, tak aspoň vím, že je to fakt blbost.
![]()
Víš proč se to k tomu nehodí protože kuřecí plátek je dietní suché maso bez tuku… Čím polijes ten knedlík bude úplně suché i zelí je dobré trochu omastene… Proto se k tomu ideálně hodí nějaká vepřová pečeně případně omáčka která ten knedlík namočí.
@Pitaya1 píše:
Když se dá udělat stehno se zelím a br. knedlíkem, tak bych klidně udělala i ten plátek.
Souhlasím,… udělat ten plátek s kouskem slaniny, kmínem, neviděla bych v tom zásadní problém… Ale pokud bys musela do obchodu pro slaninu, tak to už rovnou můžeš koupit kousek prasátka
…
Nevím, proč by to měla být blbost. Kuře jako kuře. Pokud netrvá na vepříkovi, tak by mu to mohlo být jedno ![]()
@unuděná píše:
Nevím, proč by to měla být blbost. Kuře jako kuře. Pokud netrvá na vepříkovi, tak by mu to mohlo být jedno
Mě přijde, že plátek chutná úplně jinak než pečené kuře.
Proc ne. Ted jsem v Polsku jedla kureci rizek s bramborovou kasi, koprem a cervenou repou a super to bylo.
Příspěvek upraven 09.08.23 v 12:33
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat