Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
já s kuřecím masem skoro vždy improvizuji, ale nejradši mám nakrájené na kostky, osmažit, přidal findus zeleninu, žampiony, bambusové klíčky (nebo fazolové), sojovka, worčestr a koření podle chuti
a pak podle nálady k tomu udělám buď rýži ale ve většině případech kupuji už osvědčenou zhnačku rýžových širokých nudlí a ty k tomu ke konci přidám a osmažím s tím. Delikatesa. Vždy mam doma ingredience na tuhle ňamku kdybych dostala chuť ![]()
ZUZUKAA ja by som z toho tragédiu nerobila, kuracie mäso je iste zdravšie a ľahšie stráviteľlné, než mäso bravčové, a máš jedlo za pár minúť a mäso vždy mäkké
![]()
@tasa píše:
Mnam
Já mně a synovi dělávám občas k obědu obyčejný vařený v osolený vodě + bobkový list, nové koření a pepř, k tomu pak kaši a dušenou zeleninu.
Nebo je moc dobrý je nakrájet na kousky, osmahnout na olivovým oleji a trochu osolit a k tomu třeba taky kaše.
Pak je strkám do omáček na těstoviny - olej, prsa nakrájená, sůl, pepř, nebo třeba v grilovacím koření ochutit, osmahnout, zalít smetanou, předtím přidat třeba pórek, nivu…
Nebo do zapečených brambor, číny…no vlastně asi všude
A řízky jsem dlouho neměla, mňam ![]()
muzu se jeste zeptat? mam dceru budou ji 4roky a nechce mi jine maso nes to kureci at ji dam jake koliv proste mi ho nechce zveda se ji ztoho zaludek a pritom sem us zkousela uplne vse na male kousky atd proste jine nes kureci mi nespapa mate to take tak? nebo co byste delaly na mem miste? rozmixovat nemuzu nemam mixer