Co se dá uvařit z kuřecích prsou?

zuzukaa
20.6.11 12:40

kureci prsa

ahoj potrebuji poradit co uvarit? neco opravdu jednoducheho a richleho? rizky ne! dekuju moc predem za napady :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
20.6.11 12:45

Já dělala včera kapsy,rozřízla jsem,osolila,opepřila,potřela čenekem.Dala jsem tak šunku a balkánský sýr a byly výborný.Obaluju je v mouce smíchané s červenou paprikou a rychle orestuji aby sýr nevytekl.Pak dopíkám v troubě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
20.6.11 12:46

Já bych je osolila, dala torchu koření, šoupla do pekáčku do trouby nahoru ke konci šunku a sýr a zalila smetanou.
A nebo na kousky se zeleninou jako na činu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.6.11 12:47

osmahnout na pánvi na kari… nebo jen hodit do vody a uvařit… nebo prostě jen podusit do měkka :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
20.6.11 12:51

rozkrojit je na menší plátky nebo nudličky,osmahout,přidat nivu či jiný strouhaný sýr a smetanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.6.11 12:56

my jsme je vcera meli jen obalene v tatarce a strouhance…pak rychle osmahnout…byla to premiera a chutnalo to vyborne.

Nebo jen opeprit, osolit a papriku…rozkrajet par rajcatek, cibulku. osmahnout a pak pridat parcatka a cibulku aby se udelal takovej sosik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.6.11 13:05

Na mmb jsem našla super recept, hodit na pekáč, dát na ně cibuli, sýr a zalít tatarkou a je to šílená doprota. Zkusím najít odkaz. http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
20.6.11 13:09

ja varievam tento recept, vždy mal úspech, tak som ho hodila aj na MMB:
 http://www.mimibazar.sk/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
20.6.11 13:13

muj nejrychlejší recept:nakrájet maso na nudličky,hodit na pánev,orestovat do zlatova.Přidat dvě lžice obyčejné hořčice a zalít smetanou.Když mám 12% na vaření zahustím dvěma lžičkama mouky.Více procentní smetanu nezahušťuji.Osolit a opepřit podle chuti.Podávám s těstovinami a oběd mám do 15 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.6.11 13:19

Výborné jsou plněné šunkou a Lučinou, klasicky obalené a osmažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.6.11 13:20
mamina44 píše:
muj nejrychlejší recept:nakrájet maso na nudličky,hodit na pánev,orestovat do zlatova.Přidat dvě lžice obyčejné hořčice a zalít smetanou.Když mám 12% na vaření zahustím dvěma lžičkama mouky.Více procentní smetanu nezahušťuji.Osolit a opepřit podle chuti.Podávám s těstovinami a oběd mám do 15 min.

Tohle dělám taky, akorát dávám francouzskou hořčici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
20.6.11 13:39
zajimave receptiky tak ja du skusit ! tento a uvydime ale urco bude dobry :palec:
Laaja píše:
Na mmb jsem našla super recept, hodit na pekáč, dát na ně cibuli, sýr a zalít tatarkou a je to šílená doprota. Zkusím najít odkaz. http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
  • Citovat
  • Upravit
Nika21
20.6.11 14:23

Tak třeba: řízky nakrájet na kostičky, dát na to podravku, trochu uležet. Potom je usmaž, odlej olej, přidej smetanu ke šlehání, počkej až se začne vařit a potom do toho přidej najemno nastrouhaný sýr a trošičku povař, potom můžeš dodat ještě mléko podle potřeby, podávám s vrtulkama.

Potom ještě takovou čínu, co má hodně rád můj přítel: Zase na kostičky, okořením kořením do číny, přidám sojovku, nechám chvilku odstát. Na pánvi hodím nakrájený porek, na to maso se sojovkou. Když je maso hotové přihodím takové čínské nudle a máš dobrou čínu. Já většinou teda kupuju takové nudle, kde máš víc barev a ne zrovna čínské, nevím, jak oni se jmenujou, ale jsou takové placaté.

• Citovat
  • Upravit
8940
20.6.11 14:34
:-P
Raduš.ka44 píše:
mamina44 píše:
Tohle dělám taky, akorát dávám francouzskou hořčici :palec:

A já občas místo horčice šupnu do smetany trochu kari :dance: Mňamka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.6.11 15:32
Fen-fire píše: :-P
Raduš.ka44 píše:
mamina44 píše:
Tohle dělám taky, akorát dávám francouzskou hořčici :palec:
A já občas místo horčice šupnu do smetany trochu kari :dance: Mňamka :-P

Jojo, kuře na kari my taky rádi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev