Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já dělala včera kapsy,rozřízla jsem,osolila,opepřila,potřela čenekem.Dala jsem tak šunku a balkánský sýr a byly výborný.Obaluju je v mouce smíchané s červenou paprikou a rychle orestuji aby sýr nevytekl.Pak dopíkám v troubě ![]()
Já bych je osolila, dala torchu koření, šoupla do pekáčku do trouby nahoru ke konci šunku a sýr a zalila smetanou.
A nebo na kousky se zeleninou jako na činu. ![]()
osmahnout na pánvi na kari… nebo jen hodit do vody a uvařit… nebo prostě jen podusit do měkka
![]()
rozkrojit je na menší plátky nebo nudličky,osmahout,přidat nivu či jiný strouhaný sýr a smetanu
my jsme je vcera meli jen obalene v tatarce a strouhance…pak rychle osmahnout…byla to premiera a chutnalo to vyborne.
Nebo jen opeprit, osolit a papriku…rozkrajet par rajcatek, cibulku. osmahnout a pak pridat parcatka a cibulku aby se udelal takovej sosik…
Na mmb jsem našla super recept, hodit na pekáč, dát na ně cibuli, sýr a zalít tatarkou a je to šílená doprota. Zkusím najít odkaz. http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
ja varievam tento recept, vždy mal úspech, tak som ho hodila aj na MMB:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?…
muj nejrychlejší recept:nakrájet maso na nudličky,hodit na pánev,orestovat do zlatova.Přidat dvě lžice obyčejné hořčice a zalít smetanou.Když mám 12% na vaření zahustím dvěma lžičkama mouky.Více procentní smetanu nezahušťuji.Osolit a opepřit podle chuti.Podávám s těstovinami a oběd mám do 15 min.
Výborné jsou plněné šunkou a Lučinou, klasicky obalené a osmažené.
mamina44 píše:
muj nejrychlejší recept:nakrájet maso na nudličky,hodit na pánev,orestovat do zlatova.Přidat dvě lžice obyčejné hořčice a zalít smetanou.Když mám 12% na vaření zahustím dvěma lžičkama mouky.Více procentní smetanu nezahušťuji.Osolit a opepřit podle chuti.Podávám s těstovinami a oběd mám do 15 min.
Tohle dělám taky, akorát dávám francouzskou hořčici ![]()
Laaja píše:
Na mmb jsem našla super recept, hodit na pekáč, dát na ně cibuli, sýr a zalít tatarkou a je to šílená doprota. Zkusím najít odkaz. http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Tak třeba: řízky nakrájet na kostičky, dát na to podravku, trochu uležet. Potom je usmaž, odlej olej, přidej smetanu ke šlehání, počkej až se začne vařit a potom do toho přidej najemno nastrouhaný sýr a trošičku povař, potom můžeš dodat ještě mléko podle potřeby, podávám s vrtulkama.
Potom ještě takovou čínu, co má hodně rád můj přítel: Zase na kostičky, okořením kořením do číny, přidám sojovku, nechám chvilku odstát. Na pánvi hodím nakrájený porek, na to maso se sojovkou. Když je maso hotové přihodím takové čínské nudle a máš dobrou čínu. Já většinou teda kupuju takové nudle, kde máš víc barev a ne zrovna čínské, nevím, jak oni se jmenujou, ale jsou takové placaté.
Raduš.ka44 píše:mamina44 píše:Tohle dělám taky, akorát dávám francouzskou hořčici
A já občas místo horčice šupnu do smetany trochu kari
Mňamka ![]()
Fen-fire píše:
Raduš.ka44 píše:A já občas místo horčice šupnu do smetany trochu karimamina44 píše:Tohle dělám taky, akorát dávám francouzskou hořčici
muj nejrychlejší recept:nakrájet maso na nudličky,hodit na pánev,orestovat do zlatova.Přidat dvě lžice obyčejné hořčice a zalít smetanou.Když mám 12% na vaření zahustím dvěma lžičkama mouky.Více procentní smetanu nezahušťuji.Osolit a opepřit podle chuti.Podávám s těstovinami a oběd mám do 15 min.Mňamka
Jojo, kuře na kari my taky rádi ![]()
ahoj potrebuji poradit co uvarit? neco opravdu jednoducheho a richleho? rizky ne! dekuju moc predem za napady