Kuřimatky - pokec

3259
17.12.11 22:32

Kuřimatky - pokec

Ahojky, bydlím v Kuřimi a nikoho tu neznám, Je mi 26 a mám skoro 5m dceru.

Ráda si pokecám o čemkoliv. Budu ráda když se někdo ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5370
17.12.11 22:37

Ahojík,já teda nebydlím v Kuřimi,ale v Nedvědici,jestli ti to něco říká.Do kuřimi jsme jezdila z holkam do wellnesu do plaváčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
17.12.11 22:55

Ahoj já teda taky nebydlím v Kuřimi ale znám to tam :-) bydlím v jevíčku ale to asi nebudeš znát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
17.12.11 23:00

Ahojky, obě obce vím že existují, ale kde leží to se mě raději neptejte. :lol: jj do wellnesu na plavání bych chtěla taky chodit s malou. ale ještě máme měsíc čas. ale už se těším, jelikož ji koupání moc baví. takže bude sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
18.12.11 14:40

Ahoj sice taky nejsem z Kuřimi, ale jsem z Ivanovic a taky jsem se sem přistěhovala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
19.12.11 16:15

Ahojky, Ivanovice z nám. ty jsou kousek :lol: :lol:

Tak už máte vše na Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
19.12.11 21:36

No ani moc ne :mrgreen: …vzhledem k tomu, že se přestavuje barák, tak pendluju mezi domovem a mýma rodičema…takže třeba cukroví mám napečený ale nemám ho nazdobený a úklid už vzdávám…2× jsem umyla okna a jak se v okolí staví, tak jsou stejně za chvíli zas špinavý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
19.12.11 21:51

tak já naštěstí dostala cukroví od babky. takže aspoň něco z krku. a ten úklid no hrůza. nechce se. no o oknech mi ani nemluv. zateplovali nám barák, já se vrhla na umytí a stejně jsou hned zase špinavý. Máš hezkýho klučinu, ty kukadla jsou úplně boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová