Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem z Plzně, ale z Bolevce a miminko teprve čekáme v květnu.
Tak přeji, ať se nějaká kamarádka objeví co nejdříve.
Ahoj, já taky asi nejsem koho hledáš. Jsem z Lochotína a miminko čekáme v dubnu.
Kvetinko nechceš k nám do diskuse? Jsme tam holky z Plzně, co čekáme miminka duben, květen, někdo i déle.
https://www.emimino.cz/…ankovani/39/
Holky,ale mě přece vůbec nevadí,že jste teprve těhulky
Ráda se seznámím i tak,vždyť už vlastně maminky jste ![]()
A jak jsi byla spokojená? Já asi FN Lochotín, mám to nejblíž.
Nebylo to nejhorší,ale asi bych tam znovu nešla z jediného důvodu,neradi tam dělají císařský řez a v mém případě mi mohli ušetřit spoustu bolesti. Do finále mi stejně císařský řez museli udělat akutní,protože při porodu nastali komplikace se kterýma už mohli počítat,poněvadž jsem týden před porodem měla neustále špatné ozvičky a moc dobře věděli,že tam nějaký problém bude a taky že byl.Malej měl zachycenou ručičku o pupeční šňůru.
Atevi 24 píše:
Děkuju… A já Ti přeji hlavně zdravé mimnko a hladký porod
Díky moc!
Znám jednu maminku s tříměsíčním klučinou, ale bydlí na Borech, to byste asi spolu moc nevyrazili, viď?
Ahoj,
hlásí se Plzeň Bolevec:-)). Mám skoro sedmi měsíční holčičku a taky bysme baraly procházky ne jen ve dvou:-)).
Zdraví
Petra a Markétka
Ahojky všem… Hledám touto cestou maminky z Plzně na občasné setkávání (procházky atd.) Já mám dvou měsíčního chlapečka a je mi 24 let. Bydlím v Plzni na Doubravce. Za případné odpovědi děkuji…