Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Atevi 24 píše:
Odkud přesne jsi? Taky se nerada procházíš sama?
já bydlím kousek nad Centrumem
Potfur píše:
Ahoj,
hlásí se Plzeň Bolevec:-)). Mám skoro sedmi měsíční holčičku a taky bysme baraly procházky ne jen ve dvou:-)).
Zdraví
Petra a Markétka
Ahojky holky
Bolevec je kousek od Doubravky,viď? To víš,já rozená Pardubačka ![]()
Atevi 24 píše:Potfur píše:Ahojky holky
Ahoj,
hlásí se Plzeň Bolevec:-)). Mám skoro sedmi měsíční holčičku a taky bysme baraly procházky ne jen ve dvou:-)).
Zdraví
Petra a MarkétkaBolevec je kousek od Doubravky,viď? To víš,já rozená Pardubačka
tak cca 8km.. autobusem tak 15-20m ![]()
Atevi 24 píše:
Jo,to je busem č. 30,viď? A kolik je vlastně Tobě,smím-li se zeptat? Malá už Ti chrupká?
jj 30tkou.. mám chlapce, ne děvče.. ![]()
už spí, ale nějak ho ruší ten dnešní vítr, tak tam s sebou šije, a je taky trochu nastydlí..
a taky bych Ti mohla nabídnou nějaké věci po Miškovi, kdybys měla zájem..většinou neutrální barvy, až do vel 74
jj..už vím.To je č.30 viď? Už Ti prcek spinká? A kolik Ti vlastně je? Smím-li se zeptat?
Mohli by jsme se někdy domluvit a vyrazit klidně ve třech,co Potfur a Xsaleen?
jj..já si všimla až později,že jsi mi odpověděla Ty… Děkuju. Oblečení není nikdy dost ![]()
Atevi 24 píše:
jj..už vím.To je č.30 viď? Už Ti prcek spinká? A kolik Ti vlastně je? Smím-li se zeptat?Mohli by jsme se někdy domluvit a vyrazit klidně ve třech,co Potfur a Xsaleen?
mě je 27..já jsem klidně pro.. ![]()
My máme Tomáška.Dneska mi usnul nějak divně. Od kdy Miškovi začli růst zoubky či ho bolet dásničky?
Mě bude 25.Tak uvidíme jestli se k nám případně přidá i Podfur.
Atevi 24 píše:
My máme Tomáška.Dneska mi usnul nějak divně. Od kdy Miškovi začli růst zoubky či ho bolet dásničky?
Míšovi vyrostl první zoubek po cca 7m, ale u něj je to celkem bezpříznakové, žádný průjem, ani že by nejedl,žádný otok, horečku jen jednou, když se mu prořízly obě horní jedničky nejednou.
zatím máme zoubky jen 4
Tak to máte zatím lehký průběh… Náš malej má od verejška nějaký divný usínání,plakal a pořád měl v puse ruce.Jinak jsme měli celkem pěkný zaběhnutý režim… No nic,jdu dó dahajan než se mi vzbudí a ráno nás čekají prdíky,jako každé ráno ![]()
Dobrou noc
2 měsíce jsou docela brzo na zoubky..
ikdyž možné je všechno… tak doufám že se brzy uvidíme.. kdyžtak piš do vzkazů nebo přímo na mail xsaleen@seznam.cz
i Tobě dobrou noc Petra
Ahoj, pokud by to nevadilo, ráda se k vám někdy na prochajdu připojim. Mám 10ti měsíční holčičku Peťulu a je mi 29 let. Může to být fajn se hromadně projet, seznámit se a pokecat. Pa Zuzka