Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je fajn, tu s medvídkem jsem ani nikde na netu neviděla.
Jani sraz zase dole? Nebo jdou ty holky od vás a jsi domluvená s nima?
Já právě na netu taky neviděla ale tam jich měli hodně ![]()
To je jasný, že zase dole
budu tam zas tak okolo třištvrtě na 5 ![]()
čaues holky mám za sebou dneska kontrolu:) a jupí máme
, a fotku krásného 1cm velkého mločíka jsme 7+0 dneska:) krásný večer všem!
![]()
adria píše: čaues holky mám za sebou dneska kontrolu:) a jupí máme, a fotku krásného 1cm velkého mločíka jsme 7+0 dneska:) krásný večer všem!
Moc gratuluju ![]()
Annnet píše:adria píše: čaues holky mám za sebou dneska kontrolu:) a jupí mámeMoc gratuluju, a fotku krásného 1cm velkého mločíka jsme 7+0 dneska:) krásný večer všem!
díííky, mám už i průkazku jupííííí ![]()
Annnet píše:
Tak to je super, já dostala průkazku až někdy dýl.
taky mě to překvapilo, ale asi je to můžná těma svátkama, kdyby se cokoli dělo, at mám s sebou přesné popisky
ale snad se nic dít nebude ![]()
Ahoj Annet, díky za pozvání. Jsem tu.
Čekám miminko podobně jako Janička22.
Ahoj Kvetinko, to je super alespoň je nás tu zase o něco víc ![]()
A čekáš první mimi? Kde plánuješ rodit?
Plánuju rodit na Lochotíně 5. května. Termín mám ale 2.5.
Psala jsem na ty předporodní kurzy a ještě mi neodpověděli. Máte s tím některá zkušenost? Nebo jste se rozhodly rodit jinde?
KvetinkaS píše:
Plánuju rodit na Lochotíně 5. května. Termín mám ale 2.5.Psala jsem na ty předporodní kurzy a ještě mi neodpověděli. Máte s tím některá zkušenost? Nebo jste se rozhodly rodit jinde?
mě odepsali během 5 minut zpět ![]()
Mně odepsali druhý den. Ale třeba kamarádka co rodila loni v dubnu, tak na tu pozapomněly nějak úplně. Nakonec šla na tu maxilekci až někdy týden před porodem. Jestli je to už třeba pár dnů, co jsi tam psala, tak bych třeba zkusila zavolat. Taky jsem slyšela, že je tam docela nával, tak už bude možná i plno.
Jinak já bych plánovala rodit tak 4.4., ale termín mám až 12.4., tak to asi nevyjde ![]()
U nás v rodině jsou v dubnu bratr, manžel, babička, švagr, synovec, neteř… ![]()
Psala jsem tam včera, počkám do pondělka a kdyžtak zavolám!
Kolik vás tu je?