Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2227
20.12.11 13:58
katerina2095 píše:
urcite se mame v planu vratit.jsmemtu jen proto ze pritel tu mam tak nejak dobre placenou praci takze tak.ted koncem ledna budu asi mesic v cechach konkretne v Plzni :lol: tak bych vas rada poznala.jste mi hodne sympaticke :palec: jinak v planu mam take rodit v Plzni ale u MULACU kde jsem uz rodila.
Annnet píše:
katerina2095 píše:
Ahoj Tehulky,maminky :mavam: muzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi :pankac: abych vedelao co jde a tak :mrgreen: ale stejne v tom mam gulasek.Ja jsem sice z Plzne ale momentalne ziju v Anglii tak nevim zda se k vam muzu pridat :nevim: Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka :kytka:
Vítám tě :mavam:
Jasně, že se můžeš přidat :) A chystáte se vrátit zpět do ČR nebo zůstanete v Anglii?

co tě tak láká na porodnici u Mulačů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.12.11 14:03

no ja prave nemam ani jednu kamaradku ktera by byla spokojena na Lochaci to zaprve a za druhe jsem tam uz rodila.chodila jsem tam i na gyndu takze se pocitalo s tim ze tam budu rodit.me teda porod vyvolavali v 39tt a nemuzu rict krive slovo.tam je to spis takove jako rodinne no je to tim ze je to tam podstatne mensi a tim i zadnej frmol :palec: ale sveho gynekologa jsem teda vymenila za doktorku ktera me i rodila.ordinuje tez u Mulacu.takze asi takh :think: le

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.12.11 14:13
katerina2095 píše:
urcite se mame v planu vratit.jsmemtu jen proto ze pritel tu mam tak nejak dobre placenou praci takze tak.ted koncem ledna budu asi mesic v cechach konkretne v Plzni :lol: tak bych vas rada poznala.jste mi hodne sympaticke :palec: jinak v planu mam take rodit v Plzni ale u MULACU kde jsem uz rodila.
Annnet píše:
katerina2095 píše:
Ahoj Tehulky,maminky :mavam: muzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi :pankac: abych vedelao co jde a tak :mrgreen: ale stejne v tom mam gulasek.Ja jsem sice z Plzne ale momentalne ziju v Anglii tak nevim zda se k vam muzu pridat :nevim: Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka :kytka:
Vítám tě :mavam:
Jasně, že se můžeš přidat :) A chystáte se vrátit zpět do ČR nebo zůstanete v Anglii?

Klidně můžeme nějaký srazík naplánovat jestli se teda sejdem v nějaký rozumný čas aby mohly i pracující i na neschopence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.12.11 14:15

Já mám v okolí taky dost holek, co nebyly na Locháči spokojené, ale zároveň i dost těch, co si to chválily. Jelikož mám porodnici kousek na Lochotíně kousek, tak jsem ani nad jinou neuvažovala. Když ne Lochotín, tak spíš třeba Rokycany, tam jsem slyšela taky docela chválu, ale to už mám zbytečně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.12.11 14:15

já teda hlásím, že můžu po 16hod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.12.11 14:19

Já 13 až 19 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.12.11 14:20

bylo by fajn se nekde sejit v rozumnem case samosebou.ja mam zas pro zmenu doma jeste malou takze taky to musim naplanovat :palec: rodila jsem pred dvaceti mesici a uz mi to prijde jako vecnost :mrgreen: nastesti mala je uplne uzasna…ja mala tak ted druhe jsou mimca planovane takze mam radost.jinak me je dnes 22 TAK ABY JSTE VEDELI KOLIK MI JE :P Holky ja padim k dr teda ne kdr ale midwife vubec poprve na nejakou tu kontrolu tady je to desne.tak ja se ozvu az dorazim zatim papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
20.12.11 16:21
katerina2095 píše:
no ja prave nemam ani jednu kamaradku ktera by byla spokojena na Lochaci to zaprve a za druhe jsem tam uz rodila.chodila jsem tam i na gyndu takze se pocitalo s tim ze tam budu rodit.me teda porod vyvolavali v 39tt a nemuzu rict krive slovo.tam je to spis takove jako rodinne no je to tim ze je to tam podstatne mensi a tim i zadnej frmol :palec: ale sveho gynekologa jsem teda vymenila za doktorku ktera me i rodila.ordinuje tez u Mulacu.takze asi takh :think: le

Sice fakultka je velka fabrika, ale pokud je průser, tak jenom tam jsou vybaveny. A ja co se týká rodinnyho přístupu v nemocnici, tak ten vůbec neresim. Podle mého názoru na fakultku jako porodnici nadávají ty, ktery v životě nebyly v nemocnici na operaci a čekají, ze v porodnici to musi být neco úžasného, ze tam lítají jen kolem vas atda pak prijde zklamání, ze to tam tak nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
20.12.11 17:24

Holky v rychlosti ohledně focení…když jsem byla v těhu fotky mě stály 1000,– nevim kolik jich bylo, ale to už je jedno, protože od února zdražovala…jestli to ještě platí, tak je to: fotografování do 2 hodin stojí na místě 300,– a do 5 hodin 500,–( což většinou je případ novorozenců) a fotky stojí při výběru 60,–kč. Takže zaplatíte na místě podle doby focení a pak za každou vybranou fotku těch 60,– s tím, že si je pak musíte nechat sami vyvolat, to už nebyla taková pálka…za fotky malýho jsem dala i s focením necelý 2000,–…

U toho Růžičky jsme byli v 6 měsících (fotky mám v albu) a ten chce 700,– a je v tom focení + 6 vyvolaných a upravených fotek + CD se všemi nafocenými fotkami…

Snad jsem to napsala srozumitelně, dyžtak se ještě ptejte…
Jo a děkuju za pochvalu :oops:

Jinak já jsem byla na Locháči spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.12.11 19:46

co se tyka pristupu tak ten je hodne dulezitej hlavne pro prvorodicky po porodu.ale to si napisem az ho budete mit za sebou.ne kazda to ma po porodu ruzove s psichykou takze pak je nazor jiny.jinak souhlasim ano vybaveni tam sice jsou to je fakt plus ale zase tam nadelaji vic skody nez uzitku co se tyka doktoru.ne jedna kamaradka mela kvuli porodu tam desne problemy a jedna tam vykrvacela po porodu na sestinedeli.o tom prave mluvim je tam frmol a tak je to na ty sestry taky moc takze chapu ze pak nestihaji a lecos zanedbaji.jinak je tu spousta denicku od rodicek co tam rodilz a zrovna to stesti nemeli aby byli spokojene.tak nevim.ja bych taky vahala bejt prvorodicka ale jelikoz ja sla tenkrat na kontrolu a rovnou si me u mulacu nechaly tak jsem tam rodila no.a nastesti ja zas nemam spatnou zkusenost tam.kazdopadne doufam ze budete spokojene tam kde chcete rodit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
20.12.11 20:58
katerina2095 píše:
co se tyka pristupu tak ten je hodne dulezitej hlavne pro prvorodicky po porodu.ale to si napisem az ho budete mit za sebou.ne kazda to ma po porodu ruzove s psichykou takze pak je nazor jiny.jinak souhlasim ano vybaveni tam sice jsou to je fakt plus ale zase tam nadelaji vic skody nez uzitku co se tyka doktoru.ne jedna kamaradka mela kvuli porodu tam desne problemy a jedna tam vykrvacela po porodu na sestinedeli.o tom prave mluvim je tam frmol a tak je to na ty sestry taky moc takze chapu ze pak nestihaji a lecos zanedbaji.jinak je tu spousta denicku od rodicek co tam rodilz a zrovna to stesti nemeli aby byli spokojene.tak nevim.ja bych taky vahala bejt prvorodicka ale jelikoz ja sla tenkrat na kontrolu a rovnou si me u mulacu nechaly tak jsem tam rodila no.a nastesti ja zas nemam spatnou zkusenost tam.kazdopadne doufam ze budete spokojene tam kde chcete rodit. :palec: [/citace

Pokud se vyskytnou komplikace, tak žádná z nas nebude spokojená at bude kdekoliv. Proto všem preju at máme porod bez komplikací a at se nám libi tam, kde zrovna budeme rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.12.11 21:20
Jasny to je hlavni.jinak ja dnes byla u midwife a jako zadne vysetreni nic.no jen me obednala na utz na ctvrtek.hrozne si prejeme chlapecka tak doufam ze je to chlapecek a ze se ukaze.jinak samosebou budu rada i za holcicku hlavne at je mimis zdrave :palec: a ty cekas holcicku vid?co jste si praly vlastne?
Jesterka21 píše:
katerina2095 píše:
co se tyka pristupu tak ten je hodne dulezitej hlavne pro prvorodicky po porodu.ale to si napisem az ho budete mit za sebou.ne kazda to ma po porodu ruzove s psichykou takze pak je nazor jiny.jinak souhlasim ano vybaveni tam sice jsou to je fakt plus ale zase tam nadelaji vic skody nez uzitku co se tyka doktoru.ne jedna kamaradka mela kvuli porodu tam desne problemy a jedna tam vykrvacela po porodu na sestinedeli.o tom prave mluvim je tam frmol a tak je to na ty sestry taky moc takze chapu ze pak nestihaji a lecos zanedbaji.jinak je tu spousta denicku od rodicek co tam rodilz a zrovna to stesti nemeli aby byli spokojene.tak nevim.ja bych taky vahala bejt prvorodicka ale jelikoz ja sla tenkrat na kontrolu a rovnou si me u mulacu nechaly tak jsem tam rodila no.a nastesti ja zas nemam spatnou zkusenost tam.kazdopadne doufam ze budete spokojene tam kde chcete rodit. :palec: [/citacePokud se vyskytnou komplikace, tak žádná z nas nebude spokojená at bude kdekoliv. Proto všem preju at máme porod bez komplikací a at se nám libi tam, kde zrovna budeme rodit :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
21.12.11 08:16

já jsem rodila na Locháči císařem (malá byla KP), a taky jsem tam byla spokojená :palec: Je sice fakt, že jsem se tam moc fíglů nenaučila, je tam frmol, to je pravda. Ke všemu jsem byla na nadstandardu, takže jsem to neměla ani od koho odkoukat, či zeptat se. Ale zas musim říct, že když jsem si sestřičku zavolala, tak se nám vždycky snažila pomoct, nikdy mě žádná neodbyla.
Klaaras, poslala jsem Ti žádost o přátelství, chtěla bych juknout na ty fotky ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
21.12.11 08:50
katerina2095 píše:
Jasny to je hlavni.jinak ja dnes byla u midwife a jako zadne vysetreni nic.no jen me obednala na utz na ctvrtek.hrozne si prejeme chlapecka tak doufam ze je to chlapecek a ze se ukaze.jinak samosebou budu rada i za holcicku hlavne at je mimis zdrave :palec: a ty cekas holcicku vid?co jste si praly vlastne?
Jesterka21 píše:
katerina2095 píše:
co se tyka pristupu tak ten je hodne dulezitej hlavne pro prvorodicky po porodu.ale to si napisem az ho budete mit za sebou.ne kazda to ma po porodu ruzove s psichykou takze pak je nazor jiny.jinak souhlasim ano vybaveni tam sice jsou to je fakt plus ale zase tam nadelaji vic skody nez uzitku co se tyka doktoru.ne jedna kamaradka mela kvuli porodu tam desne problemy a jedna tam vykrvacela po porodu na sestinedeli.o tom prave mluvim je tam frmol a tak je to na ty sestry taky moc takze chapu ze pak nestihaji a lecos zanedbaji.jinak je tu spousta denicku od rodicek co tam rodilz a zrovna to stesti nemeli aby byli spokojene.tak nevim.ja bych taky vahala bejt prvorodicka ale jelikoz ja sla tenkrat na kontrolu a rovnou si me u mulacu nechaly tak jsem tam rodila no.a nastesti ja zas nemam spatnou zkusenost tam.kazdopadne doufam ze budete spokojene tam kde chcete rodit. :palec: [/citacePokud se vyskytnou komplikace, tak žádná z nas nebude spokojená at bude kdekoliv. Proto všem preju at máme porod bez komplikací a at se nám libi tam, kde zrovna budeme rodit :-)

Čekáme holčičku a chtěli jsme holčičku. Tak snad nám nenaroste pindik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.12.11 09:41

Jojo nejdůležitější je hladký průběh porodu a aby bylo mimčo zdravé, to ostatní už je vedlejší.
Katerina - to chápu, že chcete páreček :) Tak snad se povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová